Ο ιντερνετικός χρόνος τρέχει αναμφισβήτητα με ασύλληπτες ταχύτητες. Η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr συμπληρώνει πέντε χρόνια ζωής με εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, που οφείλεται στην εμπιστοσύνη των χρηστών του Διαδικτύου και των πολυάριθμων φίλων αναγνωστών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επιτάσσουν οι ανάγκες της ενημέρωσης, το zougla.gr ανανέωσε την εμφάνισή του (layout) με στόχο τόσο η πρώτη σελίδα όσο και οι υπόλοιπες να γίνουν περισσότερο εύχρηστες και αξιόπιστες. Προσαρμοζόμαστε στα σύγχρονα δεδομένα με γνώμονα τον αναγνώστη και την προϋπόθεση ότι η συνταγή της έγκυρης και γρήγορης ενημέρωσης θα παραμείνει σταθερή.

Εκατομμύρια αναγνώστες αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα και στη συνέχεια ανέδειξαν τη «Ζούγκλα» σε αγαπημένη και σταθερή επιλογή τους.

Η μαζική σας ανταπόκριση ήταν η κινητήρια δύναμη που όρισε τις συντεταγμένες της ηλεκτρονικής περιπέτειάς μας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αλλαγές κατά την πρώτη περιήγησή σας

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, οι τεχνικοί μας ανέλαβαν την αναμόρφωση όλων των σελίδων και των κατηγοριών. Το μενού, πιο απλό και ευανάγνωστο, περιλαμβάνει τις κύριες κατηγορίες (ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ, LIFESTYLE, OIKONOMIA, ΠΟΛITIKH, SPORTS, ΑUTO-MOTO, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και το LIVE ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ), με ταυτόχρονη παραπομπή σε όλες τις υποκατηγορίες.


(Οι βασικοί τομείς και στην άκρη τoυ μενού διαβάζετε όλες τις κατηγορίες)

Το πρωτοσέλιδο του zougla.gr καταλαμβάνει μεγαλύτερη έκταση στην αρχική σελίδα και περιλαμβάνει υψηλής ανάλυσης εικόνα και εκτενές ρεπορτάζ, ώστε ο αναγνώστης να απολαμβάνει την είδηση με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Ο τίτλος, στην κορυφή της μακέτας, θα δίνει δυναμικά τις κύριες πληροφορίες.


(Το πρωτοσέλιδο του zougla.gr)

Δεξιά στην αρχική σελίδα βρίσκετε το LIVE πρόγραμμαΌλες οι ειδήσεις, με χρονική αναφορά 24ώρου, συνοδεύονται πλέον από μεγάλες φωτογραφίες. Χρηστικός θα είναι, επίσης, συγκεκριμένος χώρος όπου ο αναγνώστης θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, ανατρέχοντας εκεί οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από τη ροή των υπόλοιπων ειδήσεων.

Μεγαλώνει η γραμματοσειρά σε κάθε κατηγορία όπου θα αναρτάται το κυρίαρχο θέμα, με τις υπόλοιπες ειδήσεις να ακολουθούν.


(Το χρονοδελτίο των ειδήσεων)

Παράλληλα, στην αρχική σελίδα, με ένα κλικ σε κάθε κατηγορία ο αναγνώστης θα μπορεί να διαβάζει τις πέντε τελευταίες ειδήσεις γρήγορα, εύκολα και απλά.

KAIΡΟΣ

Στην κορυφή του site εμφανίζονται οι ενδείξεις για τον καιρό και τη θερμοκρασία, ενώ επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής πόλης ή περιοχής.


(Οι βασικές κατηγορίες και όλες οι προγνώσεις για τον καιρό) 

Στο δεξιό τομέα του site θα περιηγείστε στις απόψεις και στα πρωτοσέλιδα των εφημέριδων… και φυσικά να γράψετε το σχόλιό σας στο blog.

BLOG THΣ ZOUGLA.GR

LIVE TO GR

Για να παρακολούθησετε διαδικτυακά το κανάλι GR και όλο πλούσιο πρόγραμμα, μπορείτε να πατήσετε δεξιά στο banner που αναγράφει GR TO EΛΛΗΝΙΚΟ και να απολαύσετε όλες τις εκπομπές.

Το zougla.gr έβαλε τα… καλά του! Πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο και σίγουρα αποκαλυπτικό – όπως αρμόζει σε ένα site που πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση.

Για όσους αναρωτήθηκαν ποιο θα είναι το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εφημερίδας, αντιλαμβάνεστε πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο. Ωστόσο, δεν είναι ψέμα πως όλοι εσείς στηρίζετε την προσπάθειά μας καθημερινά και είστε οι αρωγοί όλα αυτά τα χρόνια.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους αναγνώστες και χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι με τις υποδείξεις τους μας οδήγησαν σε ουσιαστικές αλλαγές. Τους διαβεβαιώνουμε ότι η εντυπωσιακή μέχρι σήμερα πορεία μας θα συνεχιστεί μαζί τους.

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Οι εργαζόμενοι τεχνικοί και δημοσιογράφοι του zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης