Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, Κώστα Βαξεβάνη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018, 23:08
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, Κώστα Βαξεβάνη
Ο κύκλος των χαμένων δημοσιογράφων είναι βασανιστικά πάντα ο ίδιος, με αποτέλεσμα να είναι βαρετό πια να ασχολείται κανείς μαζί τους. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πολλοί Βαξεβάνηδες οι οποίοι προσπαθούν, αλλά δεν μπορούν να επιτύχουν εκείνους τους στόχους που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουν πετύχει κάποιοι άλλοι. Είναι ο επαγγελματικός φθόνος ο οποίος καθοδηγεί την χυδαία συμπεριφορά τους.

Πληροφορούμε τον κ. Κώστα Βαξεβάνη λοιπόν, πως την μάρτυρα, προστατευόμενη ή όχι, την κατέδωσε το ίδιο το FBI και οι πληροφορίες της υπηρεσίας αυτής, καταγράφθηκαν με μαύρο μελάνι πάνω σε άσπρο χαρτί στην έκθεση που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Αν είχε δημοσιογραφικά μάτια θα το έβλεπε. Τα έγγραφα αυτά είναι κοινής λήψεως. Στην Βουλή βγήκαν εκατοντάδες αντίγραφα, τα οποία μοιράστηκαν σε βουλευτές, στους βοηθούς τους, σε άλλους κυβερνητικούς και πολιτικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να φτάσουν στα χέρια κάθε δημοσιογράφου, ο οποίος όμως θα πρέπει να διαθέτει μία ικανότητα. Να γνωρίζει ανάγνωση.

Το FBI «έδωσε» την Μαρία Μαρανγγέλη. Τους λόγους τους γνωρίζει η αμερικανική υπηρεσία και μόνον. Το zougla.gr απλώς ανέγνωσε τα κείμενα και στην συνέχεια έκανε την δημοσιογραφική δουλειά, που ως ενημερωτικό site έχει την υποχρέωση να κάνει. Δεν αρκέστηκε στο να παπαγαλίσει την έκθεση του FBI.

Έψαξε και βρήκε τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μέσα στην ελβετική εταιρεία συνέβαιναν τα μύρια όσα. Αυτά τα στοιχεία το zougla.gr τα έδωσε στην δημοσιότητα, πάντα ως όφειλε. Ο Κώστας Βαξεβάνης και γενικώς οι Βαξεβάνηδες ξέρουν πολύ καλά πως η δημοσιότητα είναι καλύτερη και η πιο αποτελεσματική προστασία.

Όσο για την πολιτική ουσία της υπόθεσης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η αποκάλυψη του zougla.gr απλώς ακύρωσε την επιχειρηματολογία περί κουκουλοφόρων. Αλλά ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ούτε Αριστερός ούτε καν Συριζαίος, διότι αν ήταν θα το είχε αντιληφθεί. Καλά κρασιά κ. Κώστα Βαξεβάνη.

Έφτασες στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιες… Και τώρα κατηγορείς εκείνους που πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το ρεπορτάζ που δεν έκανες ποτέ. Όχι γιατί είναι δύσκολο αλλά απλώς γιατί δεν ξέρεις να το κάνεις.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, 01:08