Εκπαιδευτικοί που διαμαρτύρονται εισέβαλλαν στο στούντιο της ΕΡΤ 1, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Η παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναγκάστηκε να διακόψει το δελτίο εκτάκτως για διαφημίσεις. 

Οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν να μιλήσουν με τον διευθυντή ειδήσεων, και το αίτημά τους να μεταδώσουν ένα μήνυμα ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ-1 έγινε δεκτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με την εισβολή των εκπαιδευτικών:

Έπειτα από διακοπή περίπου μισής ώρας, στις 21:40 το δελτίο συνεχίστηκε κανονικά, με την παρουσιάστρια να αναφέρει τους λόγους της διακοπής, και λίγα λεπτά αργότερα έγινε η σύνδεση με το στούντιο 3 του ραδιομεγάρου, από όπου ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών μετέδωσε το μήνυμά του, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα από τους διαδηλωτές.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, η διαμαρτυρία αφορά στο γεγονός ότι το κρατικό κανάλι δεν κάλυψε το επεισοδιακό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Παρασκευής, ενώ αναφέρθηκαν και οι λόγοι που αντιδρούν στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο που αφορά στους διορισμούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των διαδηλωτών από το στούντιο της ΕΡΤ:

Δείτε το ρεπορτάζ του zougla.gr από το χθεσινό επεισοδιακό συλλαλητήριο, στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκαν δύο διαδηλωτές, με αποτέλεσμα τη διεξαγωγή ΕΔΕ από την αστυνομία:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης