Τα σενάρια, οι φήμες αλλά και τα πραγματικά γεγονότα πέφτουν σαν βροχή από την προηγούμενη Παρασκευή, οπότε η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Κανείς πλέον δεν γνωρίζει πού σταματά η αλήθεια και πού ξεκινούν οι φήμες και τα σενάρια.

Μια ταινία δίχως καν να έχει μονταριστεί και κάθε ημέρα να γυρίζονται καινούργια επεισόδια μοιάζει η καθημερινότητα του πρώην ζευγαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν την Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, να δέχεται απειλές από άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι κρατά στα χέρια του φωτογραφικό υλικό από την «επίμαχη» παραλία Άχλα της Άνδρου και δείχνουν την παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» να είναι μαζί με τον επιχειρηματία που τα Μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν ως «μήλον της έριδος» για τον γάμο της με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1.

Ο άνθρωπος που φέρεται να εκβιάζει την Ελένη Μενεγάκη, κρατώντας, όπως ισχυρίζεται, ντοκουμέντα, δεν είναι ούτε κάποιος παπαράτσι ούτε και δημοσιογράφος, αλλά ένας λουόμενος στην απομακρυσμένη αυτή παραλία της Άνδρου, ο οποίος απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή τη γνωστή παρουσιάστρια με τον επίσης γνωστό 40χρονο επιχειρηματία.

Μια άλλη πληροφορία, που διέρρευσε χθες και αφορά στο διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται, αναφέρει ότι τελικά δεν ήταν ο Γιάννης Λάτσιος που ζήτησε να χωρίσουν αλλά η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με άλλα λόγια, άνθρωπος του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπήρχαν, λέγοντας ότι η ωραία Ελένη ζήτησε διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο και όχι ο διευθυντής προγράμματος από αυτήν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης