Την απόφαση να μην ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της Αυγής πήρε σύμφωνα με πληροφορίες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Αλέξη Τσίπρα με τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από μια 7ωρη τηλςδιάξεψη η οποία ξεκι΄νησε στις 10:30 το πρωί, τελικά αποφασίστηκε να μην ανασταλεί η έκδοση του καθημερινού φύλλου της Αυγής, επιβεβαιώνοντας μάλιστα την εμπιστοσύνη στην διοίκηση της εφημερίδας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο θα υπάρξουν κινήσεις εξυγίανσης αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα τα οποία χρονίζουν και έχουν φέρει την εφημερίδα σε αυτή την κατάσταση. 

Το πρόγραμμα εθελουσίας που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Νοεμβρίου, δεν ευοδόθηκε, καθώς ενδιαφέρον φέρονται να εκδήλωσαν περί τους μόλις 14 εργαζομένους- ποσοστό που υπολείπεται σημαντικά από τους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση προκειμένου να καταστεί βιώσιμη η κυκλοφορία του φύλλου. 

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα ήταν βαρύ και συμφωνήθηκε – όχι ομόφωνα- πως εφόσον δεν προχωρά το πλάνο εθελουσίας τότε είναι μονόδρομος η αναστολή του καθημερινού φύλλου της Αυγής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης