Με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις, μετά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην ΕΡΤ για τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στο «μαύρο», η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της επιτίθεται προς όλους όσους συκοφάντησαν και λοιδόρησαν τη συγκεκριμένη πράξη.

«Οι ηττημένοι ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά, δεν θέλουν να παραδεχτούν την ολοκληρωτική ήττα τους και το άνοιγμα της ΕΡΤ. Σα λυσσασμένα σκυλιά θέλουν να την κατασπαράξουν, αφού δεν είναι πλέον φέουδό τους και χρησιμοποιούν γι’ αυτό όλους τους τρόπους, με χυδαία ψέματα και εξόφθαλμες διαστρεβλώσεις, βρίσκοντας πρόθυμους να το κάνουν. Είναι οι ίδιοι που χειροκροτούσαν τον Σαμαρά, όταν στο συνέδριο της ΝΔ τον Ιούνιο του 2013 μετά το «μαύρο» έλεγε ‘στην ΕΡΤ διέπραξαν σφάλματα και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που διόριζε αλλά γιατί μ’αρέσει να τα λέω ξώπορτα και οι δύο διόριζαν κυρίως ανθρώπους της αριστεράς. Εμείς λοιπόν είπαμε τέρμα σε αυτά’» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί που θέλουν μια κοινωνία πειθαρχημένη στα δόγματα του lifestyle και του κοινωνικού κανιβαλισμού όπως επιβάλλει το νεοφιλελεύθερο «πρωτόκολλο», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, οι ίδιοι που περιγράφουν ως συνδικαλιστές με «κοντομάνικα πουκάμισα και χρυσές καδένες στον λαιμό» όσους τολμούν να υψώσουν τη φωνή τους μαζί με τον λαό, που ασφαλώς δεν τον θέλουν κυρίαρχο, οι ίδιοι που γίνονται μουγκοί όταν οι Αδώνιδες του συστήματος φθάνουν στο σημείο να λοιδορούν ακόμα και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, οι ίδιοι κατηγορούν την ΠΟΣΠΕΡΤ για το μνημείο ζητώντας και τα ρέστα γιατί δεν έχουν γίνει και άλλα μνημεία.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ τέλος δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι θα σταθούν όρθιοι ως ζωντανές ασπίδες ενάντια σε κάθε επιβουλή και επισημαίνει ότι έχει ζητήσει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από τις οικογένειες των νεκρών. Η προσβολή της μνήμης των νεκρών είναι ποινικό αδίκημα και η ασυλία δεν θα παρέχεται εσαεί, γιατί και η υπομονή που επιδεικνύεται έχει όρια, υπογραμμίζει το συνδικαλιστικό όργανο του προσωπικού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης