Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η «Πρωινή Μελέτη», φέτος το «Dancing With the Stars» θα ρίξει αυλαία στις 12 Ιουνίου, λίγο νωρίτερα από ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Με βάση το ρεπορτάζ, φέτος θα γίνει διπλός τελικός. Ο πρώτος τελικός θα γίνει την Πέμπτη, όπου θα διαγωνιστούν τα τέσσερα τελευταία ζευγάρια και θα αποχωρήσουν τα δυο, ενώ την Κυριακή θα δούμε τους δυο φιναλίστ και την ανάδειξη του τελικού νικητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούγοντας όμως τα νέα αυτά, η Ελεονώρα Μελέτη που είναι ανάμεσα στα ζευγάρια που διαγωνίζονται, είπε με τη σειρά της: «Επειδή αυτά που ακούγονται είναι σενάρια και δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο, θα είναι διπλές και οι χορογραφίες αν γίνει αυτό. Όπως λέει το πρόγραμμα μέχρι στιγμής, θα είναι Πέμπτη ο ημιτελικός, χωρίς να είναι τίποτα επίσημο ακόμα, γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτό το σενάριο είναι κάτι που έχει προβληματίσει πολύ τα ζευγάρια. Γιατί την Πέμπτη που θα έχει το live σόου, θα είναι 4 τα ζευγάρια και θα χορέψει το καθένα από δυο χορογραφίες, ενώ τα δύο που θα περάσουν την Κυριακή στον τελικό, θα έχουν και πάλι ακόμα δυο χορογραφίες να προετοιμάσουν. Σύνολο 4 χορογραφίες σε μια εβδομάδα δηλαδή. Κι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και κουραστικό. Και μας έχει προβληματίσει γιατί θα είναι δύσκολο και βιολογικά να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε κάτι τέτοιο και γι’αυτό έχουμε ζητήσει να πάρουμε μια παράταση και να τελειώσει το σόου στις 19 του μηνός».

Πηγή: Yupi.gr

Διαβάστε επίσης: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα;
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης