Η zougla.gr πρωτοπορεί στις εξελίξεις της διαδικτυακής ενημέρωσης και σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να την… κουβαλάτε μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ξεχάστε πλέον τους σταθερούς desktop PC, αφήστε πίσω τα βαριά laptop και μπείτε στον κόσμο της mobile διαδικτυακής ενημέρωσης. Είτε είστε κάτοχος κινητού iPhone είτε λάτρης των tablet PC, όπως το iPad, ή εάν έχετε κινητό με λογισμικό Android, η zougla.gr είναι πάντα δίπλα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απλές και γρήγορες κινήσεις, διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του lifestyle, δείτε εκπληκτικά βίντεο στα x-sports, ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και για τις εξελίξεις στην υγεία και την τεχνολογία.

Και όλα αυτά μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet PC σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή είτε από το iTunes (για κινητά iPhone και για tablet PC iPad) είτε από το Google Market (για κινητά με λογισμικό Android).

Λίγα λόγια για την εφαρμογή zougla.gr στο iPhone και το iPad (μέσω iTunes)

Πρόκειται για ένα νέο, αμφίδρομο τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας μαζί σας. Μέσα από την εφαρμογή της zougla.gr στο iPhone και στο iPad θα σας δίνεται η δυνατότητα να γίνετε εσείς οι ίδιοι «ρεπόρτερ», αφού θα μπορείτε, με το πάτημα ενός πλήκτρου, να μας στέλνετε πληροφορίες και εικόνες από όσα συμβαίνουν γύρω σας καθώς και από όλα εκείνα που θέλετε να καταγγείλετε. Εμείς σάς προσφέρουμε ένα νέο μέσο, η «φωνή» είναι δική σας.

.

Κατεβάστε την εφαρμογή της zougla.gr στο τηλέφωνό σας ή στο Tablet PC σας και:

-Διαβάστε το πρωτοσέλιδο και τις τελευταίες χρονικά ειδήσεις

-Περιηγηθείτε σε καθεμία από τις γνωστές σας κατηγορίες της zougla.gr: Ελλάδα, Κόσμος, Πολιτική, Lifestyle, Παραπολιτική, Κύπρος, Auto Moto, Έξυπνο Χρήμα, Media, Sports, Γυναίκα, Υγεία, Περιβάλλον, Τεχνολογία, Games και πολλές άλλες ακόμη

-Καταθέστε τη δίκη σας καταγγελία

-Γίνετε εσείς οι ρεπόρτερ της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Ελλάδα, στέλνοντας τις φωτογραφίες και τις μαρτυρίες σας από την καρδιά των όσων συμβαίνουν γύρω σας

Όλα αυτά με γρήγορη πρόσβαση σε κάθε σελίδα, οπτικοακουστικό υλικό υψηλής ποιότητας.

Πατήστε εδώ, για να κατεβάσετε την εφαρμογή

Επίσης, στο iTunes μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή «TuneIn», για να ακούτε ζωντανά το πρόγραμμα του Zougla Radio. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει και για κινητά που υποστηρίζουν λογισμικό Android και για Blackberry.

Η zougla.gr στα κινητά με λογισμικό Android

Συνεχή ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο, όμως, μπορούν να απολαμβάνουν και οι κάτοχοι τηλεφώνων με λογισμικό Android.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει τις εξής δυνατότητες μέσα από ένα εύχρηστο και όμορφο UI.

– 24 ώρες ενημέρωση
– Offline Reading
– Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
– Καιρός για πόλεις της Ελλάδας
– Live Radio, ακόμα κι αν είστε σε άλλη εφαρμογή

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, επισκεφθείτε το Google Market ή σκανάρετε το barcode που ακολουθεί (εάν η συσκευή σας υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης