Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τάσσεται στο πλευρό της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) στην καμπάνια της κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Οι Έλληνες Olympians και οι Αθλητικοί Συντάκτες ενώνουμε τις δυνάμεις μας στη δράση κατά της ενδοοικογενειακής βίας, που λόγω παρατεταμένης παραμονής στο σπίτι παρουσιάζει έξαρση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πες ΟΧΙ!

Κι αν χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη, η τηλεφωνική γραμμή ψυχικής υποστήριξης της ΕΣΟΑ με την Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής είναι στη διάθεσή σου.

Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια της ΕΣΟΑ με την δική τους συμμετοχή στις αφίσες για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή της καμπάνιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνάδελφοι μπορούν να στείλουν τις δικές τους φωτογραφίες στο mail istatho@otenet.gr, που ανήκει στον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΕΣΟΑ Ιωάννη Σταθόπουλο, προκειμένου να λάβουν την σχετική αφίσα.

Επισυνάπτεται δείγμα με την φωτογραφία της Προέδρου της ΕΣΟΑ κας Βούλας Κοζομπόλη για την διευκόλυνση σας, σχετικά με την γωνία λήψης της φωτογραφίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης