Η νέα δραματική σειρά της AMC Networks, «Rectify», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον OTE TV, μέσα από το Sundance Channel, λίγες ημέρες μετά την προβολή της στην Αμερική, τη Μ. Πέμπτη, 2 Μαΐου, στις 23.00.

Από τους παραγωγούς του «Breaking Bad» και βασισμένο σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ, Ray McKinnon, το «Rectify» αποτελεί την πρώτη σειρά του Sundance Channel και θα προβάλλεται στην Ελλάδα μόνο στον OTE TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους Aden Young, Adelaide Clemens και Abigail Spencer στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το «Rectify» αφηγείται την ιστορία του Daniel Holden, ο οποίος, μετά από σχεδόν 20 χρόνια απομόνωσης στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, αφήνεται ελεύθερος και επιστρέφει ως ξένος στην οικογένεια και την κοινότητά του. Η επιστροφή του αλλάζει τη ζωή της οικογένειάς του, αλλά και αναστατώνει όλους εκείνους που συνδέονται με την υπόθεσή του -τον εισαγγελέα που έγινε γερουσιαστής, το σερίφη που διεξήγαγε την έρευνα, αλλά και ολόκληρη την πόλη Paulie της Τζόρτζια, που τον κατηγόρησε για τη δολοφονία ενός δικού της.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο «Always There», προβλήθηκε στην Αμερική στις 22 Απριλίου και έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές. Το «Rectify» θα προβάλλεται στον OTE TV, μέσα από το κανάλι Sundance, σε πρώτη προβολή, κάθε Πέμπτη, στις 23.00 και, σε επανάληψη, κάθε Παρασκευή (07.00 & 15.00), Κυριακή (00.00, 08.00 & 16.00), Τρίτη (22.00) και Τετάρτη (06.00 & 14.00).

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαύσουν το «Rectify» μαζί με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες σε πρώτη προβολή και ποιότητα high definition, μέσα από τα 8 κανάλια με ταινίες και σειρές, με μόλις 19,90 ευρώ το μήνα, αλλά και μέσω των υπηρεσιών OTE Cinema On Demand και OTE TV Club. Το Sundance Channel μεταδίδεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον OTE TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του OTE TV θα εμπλουτιστεί με ακόμη περισσότερες συναρπαστικές σειρές, ειδικά για τους συνδρομητές του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης