Ρεκόρ τηλεθέασης για το τηλεοπτικό «αντίο» του Ντέιβιντ Λέτερμαν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 09:22
Ρεκόρ τηλεθέασης για το τηλεοπτικό «αντίο» του Ντέιβιντ Λέτερμαν
Το αποχαιρετιστήριο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν στην αμερικανική τηλεόραση παρακολούθησαν 13,76 εκατομμύρια τηλεθεατές, ανεβάζοντας την εκπομπή στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης για όλη την εβδομάδα, περιλαμβανομένης της prime-time ζώνης.

Μεταξύ των σόου της prime-time ζώνης που ξεπέρασε σε τηλεθέαση η τελευταία εκπομπή του Λέτερμαν ήταν ο τελικός του «Dancing with the Stars», ο τελικός του «Voice» και η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard.

Συγκριτικά με τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες τηλεοπτικούς αστέρες πάντως, ο Λέτερμαν έπεται του ειδώλου του Τζόνι Κάρσον, το αποχαιρετιστήριο σόου του οποίου είχαν παρακολουθήσει 50 εκατ. τηλεθεατές το 1992.

Πριν από δύο μέρες, ο διάσημος αμερικανός παρουσιαστής αποχαιρέτισε τη μικρή οθόνη έπειτα από μία καριέρα 33 ετών, η οποία ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά κωμικών.

Στα 68 του χρόνια, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν παρουσίασε στο CBS το υπ΄αριθμόν 6.028ο και τελευταίο «Late Show». Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Λέτερμαν ήταν 67 φορές υποψήφιος για Έμι και τιμήθηκε 12 φορές με το τηλεοπτικό αυτό βραβείο.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 09:25