Την συμμετοχή των δημοσιογραφικών ενώσεων στην απεργία της 24ης Φεβρουαρίου 2010 αποφάσισε να προτείνει στα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών. Η σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε και προτείνει στις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου, διεκδικώντας την επίλυση σοβαρών ασφαλιστικών και εργασιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δημοσιογραφικός κλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση για 24ωρη απεργία αποτελεί την αφετηρία νέων κινητοποιήσεων του κλάδου, που θα κλιμακωθούν στην περίπτωση της μη ικανοποίησης των δίκαιων και χρονιζόντων αιτημάτων των δημοσιογράφων.

• Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. αποφάσισε επίσης να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για «ενημερωτική συνάντηση». Κρίθηκε ότι η εκ των υστέρων και με μακρά καθυστέρηση πρόσκληση της Ομοσπονδίας ήταν προσχηματική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης