Στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι αφιερωμένη η πρώτη, από μια σειρά διαδικτυακών ημερίδων, που θα διοργανώσει η διοίκηση του ΠΣΑΤ, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το 7ο Διεθνές Αθλητικό Σχολείο, το οποίο καλύφτηκε διαδικτυακά.

Η εκδήλωση για τον μεγάλο μπαλαδόρο που έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, θα γίνει αύριο Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ των ωρών 11.00 – 14.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντονιστής της ημερίδας είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο παλαιός άσσος και νυν προπονητής που έχει γεννηθεί στην Αργεντινή Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής Στράτος Αποστολάκης που έχει αγωνιστεί με την Εθνική στον αγώνα με την Αργεντινή του Μαραντόνα το 1994, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών  (ΠΣΑΠ) Γιώργος Μπαντής και οι Δημοσιογράφοι Κώστας Βερνίκος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Άρης Νικολάκης, Περικλής Στέλλας, Μάνος Σταραμόπουλος και Άλκης Φιτσόπουλος.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του ΠΣΑΤ στο Youtube στο link

https://youtu.be/c8uZ3g4nKN4 και μέσω της σελίδας του Συνδέσμου στο Facebook https://www.facebook.com/psat1952

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει  ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το οποίο αφορά την επιμόρφωση 650 αθλητικών συντακτών – και όχι μόνο-  σε θέματα διαχείρισης Ολυμπιακών Εκδηλώσεων και χειριστή μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης