Η Γκιουμούς ετοιμάζεται για την επαγγελματική συνάντηση και αρνείται την πρόταση του Μεχμέτ να τη συνοδεύσει. Ο Μέχμετ την παρακολουθεί και την ώρα της συνάντησης κάθεται απέναντί της. Η Γκιουμούς τον βλέπει και σαστίζει, εκείνος της στέλνει σημείωμα «είσαι ό,τι πιο σημαντικό για μένα» και τον πιάνει κρίση ζήλειας, βλέποντας την Γκιουμούς να μιλάει με τον υπεύθυνο της εταιρείας.

Η συνάντηση τελειώνει με επιτυχία και ο Μεχμέτ προτείνει στην Γκιουμούς να πάνε σπίτι του, εκείνη όμως αρνείται και επιστρέφει στο ξενοδοχείο της. Η Γκιουλσούν, παρά τις αντιδράσεις της Σερέφ, αποφασίζει να υιοθετήσει τον Ντογούς. Η Μπαχάρ προσπαθεί ακόμα μία φορά ανεπιτυχώς να πείσει τον Μπερκ να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μεχμέτ κι ο Ονούρ δουλεύουν εντατικά στην εταιρεία. Η Πινάρ συναντιέται με την Γκιουμούς και βρίσκουν το νέο κατάλληλο σπίτι για την Γκιουμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γκιουμούς πετυχαίνει τον στόχο της και είναι ενθουσιασμένη με τη καινούργια της δουλειά και το νέο της σπίτι. Ο Μεχμέτ είναι αποφασισμένος να την… κερδίσει και την καλεί το βράδυ να συναντηθούν. Όμως, ένα τηλεφώνημα που λαμβάνει τελευταία στιγμή ο Μεχμέτ αναβάλλει τα σχέδιά τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης