Ο Μεχμέτ πηγαίνει στο αεροδρόμιο, για να δει για τελευταία φορά τη Νιχάν. Η εικόνα που αντικρίζει τον αφήνει έκπληκτο. Όσο κι αν προσπαθεί η Νιχάν να τον πείσει για το αντίθετο, ο Μεχμέτ καταλαβαίνει ότι το παιδί είναι δικό του. Από τη μία ο Μεχμέτ νιώθει ευτυχισμένος που είναι πατέρας, αλλά από την άλλη δεν ξέρει πώς θα το πει στην Γκιουμούς, Αποφασίζει να μην της το αναφέρει.

Όταν ο Φικρί μαθαίνει την αλήθεια, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί αυτό το παιδί και ότι πρέπει να φύγει το συντομότερο για τη Γερμανία. Ο Μεχμέτ ενοχλείται και εξακολουθεί να συναντά τη Νιχάν και τον γιο του. Βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο, καθώς αισθάνεται τύψεις και αποφεύγει την Γκιουμούς. Εκείνη καταλαβαίνει ότι ο Μεχμέτ κάτι της κρύβει και μοιράζεται τις ανησυχίες της με τον Ενγκίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ τα προβλήματα της εταιρείας οξύνονται και η Μπαχάρ προσπαθεί να βρει λύση, ενώ τον Μεχμέτ τον απασχολεί μόνο ο γιος του. Η Γκιουμούς συμπτωματικά ακούει τον Μεχμέτ να μιλά στο τηλέφωνο με τη Νιχάν. Παρακολουθεί τον άνδρα της και βρίσκεται προ εκπλήξεως: βλέπει τον Μεχμέτ να παίζει μπάλα με τον γιο του!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης