Η Γκιουμούς γεννάει στο αυτοκίνητο, πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο. Όταν τελικά φτάνει, οι εξετάσεις δείχνουν ότι η ίδια και το μωρό είναι απόλυτα υγιείς. Τα μωρά που γεννιούνται το ένα μετά το άλλο κάνουν ευτυχισμένη όλη την οικογένεια, με εξαίρεση τη Νιχάν. Με τη γέννηση της Μελέκ καταρρίπτονται όλα τα όνειρα της Νιχάν να ξανακερδίσει τον Μεχμέτ. Αλλά ο Μεχμέτ δεν έχει συνηθίσει ακόμα το μωρό και αποφεύγει διαρκώς να βρίσκεται μόνος μαζί του.

Επιπλέον, αρχίζει να ζηλεύει το ενδιαφέρον που δείχνει η Γκιουμούς για το μωρό. Στο μεταξύ, η τηλεόραση μεταδίδει την είδηση μιας ένοπλης επίθεσης σε στρατιωτική μεραρχία στο Ντιάρμπακιρ και κανείς δεν βρίσκει τον Μπερκ στο τηλέφωνο. Η Σερέφ μαλώνει με την Ντιντέμ, η οποία φέρεται ανεύθυνα και την πετάει έξω από το σπίτι. Όταν ο Μπερκ παίρνει άδεια και έρχεται κρυφά να κάνει έκπληξη στην οικογένειά του, η κατάσταση μπερδεύεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μεχμέτ Φικρί βλέπει κρυφά την κυρία Ντιλρουμπά, δένεται μαζί της ολοένα και περισσότερο και την καλεί στην έπαυλη, για να τη γνωρίσει στην οικογένειά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης