Μπορεί τα νούμερα να μην είναι τα αναμενόμενα φέτος, αλλά το talent show του ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί… Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ετοιμάσει για σήμερα μια ιδιαίτερη τηλεοπτική βραδιά.

Η πολυτάλαντη Κατερίνα Παπουτσάκη και οι C: Real, από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής ποπ σκηνής, ερμηνεύουν το τραγούδι «Το Άλλο μου Μισό» από την ταινία «Το Έτερον Ήμισυ», που βγαίνει σύντομα στις αίθουσες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Αμαρυλλίς, δημοφιλής τραγουδίστρια που μετράει διαρκώς νέες επιτυχίες, θα παρουσιάσει live το radio hit «Αυτό είναι ο έρωτας», σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, σε μια μοναδική εμφάνιση πάνω στη σκηνή του «X Factor».

Ακόμη, οι Otherview, ένα από τα πιο υποσχόμενα νέα ελληνικά γκρουπ, έρχονται για να μας «ανεβάσουν» με dance κομμάτια από το πρώτο τους album με τίτλο «So long», που μόλις κυκλοφόρησε.

Ραντεβού την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 21:00, με τον Σάκη Ρουβά, τα 4 ταλέντα που συνεχίζουν στο «X Factor» και με λαμπερούς guests, για ακόμη μία live μουσική εμπειρία γεμάτη δυνατές συγκινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης