Συνέντευξη στο Αμερικάνικο ελληνόφωνο κανάλι της Νέας Υόρκης «New Greek ΤV» παραχώρησε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

O δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή του να μην ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική, αναφέρθηκε στην κατάσταση της Ελλάδας, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους Ομογενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μου πηγαίνει τίποτα από αυτά που βλέπω στην πατρίδα μου, ελάχιστα πράγματα είναι ωραία και γι΄αυτό προσπαθώ να κάνω αυτά που πιστεύω πως είναι κάτι διαφορετικό από τα ειωθότα. Άλλωστε η Ομογένεια το ξέρει πολύ καλά. Ζώντας στην Αμερική ή την Ευρώπη όταν επιστρέφεις στην Ελλάδα νομίζεις πως μπήκες σε εμπόλεμη ζώνη» ανέφερε. 

«Θεωρώ πως ο αναγνώστης που μπαίνει στο zougla.gr βρίσκει αυτό που δεν μπορούν να γράψουν οι άλλοι γιατί έχουν συμφέροντα, γιατί στηρίζουν καταστάσεις. Εμάς ο μοναδικός εντολέας μας είναι ο κόσμος» είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Αναφορικά με τις εκλογές επεσήμανε πως αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η νοοτροπία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όποιος αλλάξει την νοοτροπία τα έχει αλλάξει όλα». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αγάπη που τρέφει για την ομογένεια εστιάζοντας στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσοι έφυγαν από την Ελλάδα αλλά κατάφεραν να προοδεύσουν γιατί απέδειξαν πως αξίζουν. «Η Ελλάδα χρωστάει στην Ομογένεια και όχι η Ομογένεια στην Ελλάδα» δήλωσε σχετικά.

Δείτε τη συνέντευξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο New Greek ΤV:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης