Συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στο Flash 96

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 06:59
  Συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στο Flash 96
Σε 5ωρη στάση εργασίας προχωρούν σήμερα, Παρασκευή από τις 08.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις των συναδέλφων τους.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Με νέες απολύσεις ο όμιλος Κυριακίδη εκδηλώνει το θεάρεστο και κοινοφελές του έργο για άλλη μια φορά.

Όσο η διοίκηση του ραδιοσταθμού Flash, απεργάζεται απολύσεις για τους συναδέλφους μας εργαζόμενους και αρνείται την επιστροφή στην εργασία τους των απολυθέντων συναδέλφων μας, η απάντηση είναι μονόδρομος και το ελάχιστο που μας απομένει. Κινητοποιήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσαμε πριν ένα μήνα και κηρύσσει, για αύριο Παρασκευή 1/7/2011, 5ωρη στάση εργασίας από τις 08.00 το πρωί έως τις 13.00.
Ο σεβασμός της ΣΣΕ μας και των θέσεων εργασίας μας είναι το μόνο μας μέλημα.

Καλούμε την πολιτεία και τα αρμόδια όργανά της να βάλουν φραγμό στη ασυδοσία και την εργοδοτική αυθαιρεσία που πετά στο δρόμο δεκάδες συναδέλφους τεχνικούς και δημοσιογράφους.

Καλούμε τη διοίκηση του ραδιοσταθμού Flash να αποστεί της υλοποίησης του business plan των απολύσεων και του εργασιακού μεσαίωνα για τους εργαζομένους του ραδιοσταθμού. Μέχρι τότε οι κινητοποιήσεις είναι το μόνο μας όπλο και θα το χρησιμοποιούμε».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 07:12