Έτοιμο είναι το πρώτο επεισόδιο του νέου βραδινού talk show του Γιώργου Παπαδάκη με τίτλο «Sold out» με βασική καλεσμένη την Άννα Βίσση και το καστ από τους θεατρικούς «Δαίμονες». Τα γυρίσματα έγιναν την περασμένη Τετάρτη σε πολύ καλό κλίμα, καθώς τόσο ο παρουσιαστής όσο και η καλεσμένη του είχαν πολλά κέφια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη εκπομπή του «Sold Out», η Άννα Βίσση συμμετέχει σε μια εκ βαθέων συζήτηση. Ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από πλούσιο υλικό αρχείου, δίνει τη χαρά στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν μοναδικά στιγμιότυπα από τη ζωή της αγαπημένης σταρ, όπως το συγκινητικό video με την Άννα Βίσση να ερμηνεύει το all time classic «Δώδεκα», σε διάφορες φάσεις της ζωής της, ξεκινώντας από το χθες και φθάνοντας στο σήμερα.

Ταξιδεύοντας στο παρελθόν, οι τηλεθεατές θα θυμηθούν τις σημαντικές στιγμές της, όπως πλάνα από τη ζωή της με τον Νίκο Καρβέλα και τις κοινές τους εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των ’90s. Παράλληλα, θα ακούσουν δηλώσεις που είχαν κάνει για εκείνη σπουδαίοι celebrities από διάφορους χώρους. Θα δουν τη μεγάλη σταρ να συγκινείται παρακολουθώντας ένα video με την κόρη της, Σοφία, να τραγουδάει σε μικρή ηλικία το «Ακόμα μια φορά», ενώ θα μάθουν και τα μελλοντικά της σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της παράστασης «Δαίμονες», η Άννα Βίσση μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, τους Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτη Πετράκη και Νικόλαο Καραγκιαούρη, μιλά για τη σύγχρονη version της εντυπωσιακής rock όπερας. Έπειτα από 22 χρόνια οι «Δαίμονες» έρχονται στην οθόνη των τηλεθεατών με πλάνα από την αναβίωση του έργου, αλλά και video με πρωτογενές υλικό από την πρώτη του εκτέλεση το 1991. Επίσης, η Άννα Βίσση μαζί με ολόκληρο τον θίασο ερμηνεύει στο πλατό μουσικά αποσπάσματα από την παράσταση.

Φίλοι από τα παλιά αλλά και νέοι βρίσκονται σε ένα ζεστό περιβάλλον που προδιαθέτει για μια χαλαρή και ευχάριστη συζήτηση. Ο Γιώργος Παπαδάκης προσφέρει ένα «Sold Out» ταξίδι στον χρόνο και προσκαλεί τους τηλεθεατές από το Σάββατο, 16 Μαρτίου, να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της πιο όμορφης τηλεοπτικής παρέας του ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα, Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.00, από τον ΑΝΤ1.

Πηγή: vipnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης