Στάση εργασίας των τεχνικών στον ρ/σ «SENTRA»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 21:20
Στάση εργασίας των τεχνικών στον ρ/σ «SENTRA»
Σε οχτάωρη στάση εργασίας, βρίσκονται οι εργαζόμενοι τεχνικοί στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA», αντιδρώντας στις απολύσεις συναδέλφων τους. Η στάση εργασίας ξεκίνησε στις 17.00, το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στη 1.00, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, αντιδρώντας στο ανηλεές κυνήγι των τεχνικών στο οποίο έχει επιδοθεί η διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA με απολύσεις και κατατρομοκράτηση του προσωπικού και τελευταίο κρούσμα εργοδοτικής αυθαιρεσίας την απειλή αθρόων απολύσεων τεχνικών επειδή η Διοίκηση της Ένωσής μας προσέφυγε στο Εφετείο για να ανατρέψουμε άδικη, κατά την άποψή μας δικαστική απόφαση, αποφάσισε την κήρυξη: 8ωρης στάσης εργασίας από την ώρα 17.00η της Παρασκευής 16ης Μαρτίου 2012 μέχρι και την 01.00η ώρα του Σαββάτου 17ης Μαρτίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA» με αιτήματα:

1. Την επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας ο οποίος απελύθη, επειδή δεν υπέγραψε ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθού και κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης και ο οποίος λίγους μήνες νωρίτερα υπέστη σωματική βία όταν «τσαντισμένος» διευθυντής τον έπιασε από τον λαιμό.

2. Την παύση του κλίματος τρομοκρατίας και απειλών για απολύσεις προς τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού.

Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «SENTRA» να σταματήσει την τακτική της σκληροπυρηνικής αντίδρασης απέναντι στους εργαζόμενους με τις πλάτες των κυβερνώντων και να πάει να τα βάλει με ισοδυνάμους της και όχι με τους υφισταμένους και το εν γένει προσωπικό της επιχείρησης, κάνοντας δυναμική επίδειξη εξουσίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Καμαρινόπουλος
Η Γενική Γραμματέας Μαρία Γεωργέα

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 21:20