«Στούντιο Κώστας Μότσης», ονομάζεται κι επισήμως κατόπιν απόφασης της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ, ο ραδιοθάλαμος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στη μνήμη του ιδρυτή του σταθμού και ενός εκ των σημαντικότερων ανθρώπων στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Σε μια λιτή αλλά συγκινητική τελετή ονοματοδοσίας έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας που φέρει το όνομα του Κώστα Μότση, αλλά και της φωτογραφίας του εκλιπόντος, η οποία θα κοσμεί πλέον το Studio.
Άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομα τους με την πορεία της ΕΡΑΣΠΟΡ, παρέστησαν στην τελετή για να τιμήσουν τον αείμνηστο συνάδελφο μας, που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας και να μιλήσουν στη συνέχεια στην εκπομπή των συναδέλφων Σήφη Βοτζάκη και ο Αντώνη Λαγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κώστας Μότσης μας δίδαξε την δύναμη που θα πρέπει να έχουν όλοι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ και της ΕΡΑΣΠΟΡ», τόνισε φανερά συγκινημένος στην ομιλία του ο Διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, που μαζί με τους δύο γιους και τη γυναίκα του Κώστα Μότση έκαναν τα αποκαλυπτήρια.
«Ο Κώστας Μότσης ήταν ο εκτελεστής, αυτός που υλοποιούσε τα πάντα. Ήταν ακούραστος, έτρεχε συνέχεια και θα πρέπει όλοι να τον έχουν ως παράδειγμα», ανέφερε μεταξύ άλλων επίσης συγκινημένος ο πρώην γενικός διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Γιώργος Τζαβέλλας.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΡΤ Παναγιώτης Τσολιάς, παραβρέθηκαν η οικογένεια του εκλιπόντος, σύσσωμη η οικογένεια της ΕΡΑ Σπορ, ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, παλιοί συνάδελφοι και φίλοι (δημοσιογράφοι – μέλη του ΠΣΑΤ και τεχνικοί) του Κώστα Μότση, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, που έκανε και την εισήγηση στη διοίκηση της ΕΡΤ, ο πρώην τομεάρχης της ΕΡΑ Σπορ Μάκης Παπαζήσης, και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τσαλαπάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης