Το νέο της τραγούδι με τίτλο: «Κοίταξε γύρω μας», πάντα με την υπογραφή του Φοίβου και του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, παρουσίασε στην εκπομπή «Βράδυ» η Έλλη Κοκκίνου. Όπως είναι φυσικό, αυτό δεν ήταν αρκετό αφού ακολούθησε «ανάκριση» από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Τα 41 έχουμε καβατζάρει… Μια χαρά είμαστε» δήλωσε για την ηλικία της η σέξι τραγουδίστρια ενώ με αφορμή τους στίχους του νέου της τραγουδιού που μιλάει για την κοινωνικο-οικονομική κρίση σχολίασε: «Το δύσκολο είναι να κρατηθείς κοντά. Τώρα είναι πολύ πιο ζόρι… Γενικά τα οικονομικά προβλήματα φέρνουν γκρίνια μέσα σε ένα σπίτι. Τα ζευγάρια στα δύσκολα φαίνονται… Γι’ αυτό και μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, μίλησε για την εποχή που και η ίδια αντιμετώπισε προβλήματα στην οικογένειά της: «Όταν ήταν η μητέρα μου παντρεμένη με τον πατέρα μου ακόμη, μέχρι τα 7 μου, δεν υπήρχε κάποιο ζόρι. Υπήρξε κάποιο ζόρι όταν χώρισαν αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα γιατί ήμουν 5. Μετά όμως η μητέρα μου είχε μεγάλο ζόρι. Αλλά είχε μεγάλο πείσμα και επιχειρηματικό μυαλό» ενώ συνεχίζοντας να μιλάει για τη μητέρα της παραδέχτηκε: «Κάποιες φορές μακάρι να την άκουγα».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης