Φ.Κ.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 και η Όλγα Τρέμη αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια το τηλεοπτικό κοινό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαδίκτυο διακωμώδησε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, καθώς την ίδια στιγμή στην επικαιρότητα βρίσκονταν σοβαρότερα γεγονότα από την αποχώρηση μιας δημοσιογράφου…

Έκτοτε ακολουθεί μια περίοδος με αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, απανωτές συσκέψεις, διαφωνίες των μετόχων κτλ.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και το MEGA εκδίδει μια λιτή ανακοίνωση, με την οποία προαναγγέλλει την επιστροφή της κ. Τρέμη στο γνώριμο στούντιο, ένεκα μάλιστα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, και… εκπαραθυρώνει τη μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του σταθμού Σοφία Σαράφογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., ο κ. Νικόλαος Στραβελάκης αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης. Επανέρχεται στη παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και η κα Όλγα Τρέμη». 

MEGAλα προβλήματα…

Εξού και τέτοιες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής δεν παρατηρούνται μόνο στην πολιτική, αλλά και στον χώρο της δημοσιογραφίας. Και επιβεβαιώνουν τη γνωστή ρήση, πως όταν θες κάτι πολύ το σύμπαν -ή μάλλον το σύστημα- συνωμοτεί υπέρ σου…

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης