Μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά γεμάτη κομβικά γεγονότα, κυρίως δυσάρεστα δυστυχώς, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ήταν το 2016, με την ευχή όλων το 2017 να επέλθει η πολυπόθητη βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών και ο τερματισμός των πολέμων που επιφέρουν θάνατο και προσφυγιά.

Το zougla.gr, πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, μετέδωσε έγκαιρα και αντικειμενικά ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθούν, κατά σειρά επισκεψιμότητας, τα 20 δημοφιλέστερα θέματα της αγαπημένης σας ηλεκτρονικής εφημερίδας για το 2016, με βάση τις δικές σας προτιμήσεις, των εκατομμυρίων αναγνωστών του zougla.gr, που μας εμπιστεύεστε καθημερινά για την ενημέρωσή σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!

1. Ο θάνατος του Παντελίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ενεπλάκη στις 18 Φεβρουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

2. Πώληση κατασχεμένων οχημάτων με 600 ευρώ

Τα κατασχεμένα αυτοκίνητα που διέθετε προς πώληση το τμήμα μεταχειρισμένων – κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank, με τιμή που ξεκινούσε από 600 ευρώ.

3. Εμπλέκουν τον Τσίπρα σε υπόθεση σκοτεινής συναλλαγής

Το εμπρηστικό το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας, μεταξύ του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσου Καραμήτσου και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους, εμπλέκεται ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ως αποδέκτης 30 τόμων «βιβλίων», για συναλλαγή της οποίας το περιεχόμενο παραμένει άγνωστο προς το παρόν.

4. Κτηνωδία στην πλατεία Αμερικής: Πέταξε τον σκύλο από τον 3ο όροφο

Το απίστευτο περιστατικό με τον ιδιοκτήτη σπιτιού της πλατείας Αμερικής να πετάει από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας ένα άτυχο σκυλάκι – το οποίο επιβίωσε και έγινε καλά – προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις. 

5. Ζωντανή κάλυψη της «απόβασης» των αγροτών στην Αθήνα

Η ζωντανή αναμετάδοση από τα συνεργεία τους zougla.gr της επεισοδιακής διαμαρτυρίας των αγροτών στην πρωτεύουσα, στις 12 Φεβρουαρίου. 



6. Ο τραγικός θάνατος του Μαυρίκου στην Αττική Οδό

Το τραγικό δυστύχημα στην Αττική Οδό με τον θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολις», Παναγιώτη Μαυρίκου, με το όχημά του να πιάνει φωτιά εν κινήσει. 

7. «Ναι, αυτή είναι μία δυσάρεστη είδηση»

Το κείμενο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την αποκάλυψη του zougla.gr για τις τηλεφωνικές συνομιλίες Καραμήτσου-Μαρινάκη στις οποίες εμπλέκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

8. Η Black Friday για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η θέσπιση για πρώτη φόρα της εκπτωτικής περιόδου, της λεγόμενης Black Friday, στην Ελλάδα, και οι προσφορές καταστημάτων. 

9. Η μεγάλη εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου

Η μεγάλη εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου, που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από νερό, παρουσιάστηκε σε σειρά εκπομπών και ρεπορτάζ του zougla.gr.

10. Η πτώση του Απάτσι στη θάλασσα

Οι συγκλονιστικές εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο που παρουσίασε αποκλειστικά το zougla.gr, αποτυπώνει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν και μετά την πτώση ελικοπτέρου (AH-64D) της Αεροπορίας Στρατού στην παραλία Βρασνών (κόλπος Κορφανού) στον Σταυρό Θεσσαλονίκης.

11. Ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ

Ο αιφνίδιος θάνατος, ανήμερα των Χριστουγέννων, του διάσημου pop τραγουδιστή, Τζορτζ Μάικλ, σε ηλικία 53 ετών.

12. Προειδοποιητικό μήνυμα οργάνωσης για δηλητήριο σε προϊόντα

Στις 19 Δεκεμβρίου εστάλη e-mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της «Ζούγκλας» με τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις – Πράξη 2η (Προειδοποιητικό μήνυμα)». Το μήνυμα, αγνώστου αποστολέα, συμπεριελάμβανε φωτογραφίες από προϊόντα εταιρειών και προειδοποίηση ότι προϊόντα που δηλητηριάστηκαν θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market σε όλη την Αττική. Οι εταιρίες απέσυραν τις συγκεκριμένες παρτίδες. 

13. Πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες

Τα δύο βομβιστικά χτυπήματα στο αεροδρόμιο και σε σταθμό του μετρό των Βρυξελλών, με απολογισμό
31 νεκρούς και περισσότερους από 250 τραυματίες, στις 22 Μαρτίου.



14. Διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr

Η διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr που διεξήχθη από τις 31 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου και κατέδειξε την ελεύθερη πτώση στις προτιμήσεις των πολιτών του κυβερνώντος κόμματος…



15. Η συμμορία των διαρρηκτών

Η μαφιόζικη δράση αλλά και το lifestyle των πολυμελών συμμοριών Ρομά που «χτυπούσαν» σε σπίτια επωνύμων και άλλων εύπορων πολιτών στην Αττική, έχοντας ως ορμητήριο τα δυτικά Προάστια.

16. Ο πόλεμος στη Συρία

Η ανάλυση του δημοσιογράφου Κώστα Μπετινάκη για τις πολεμικές εξελίξεις στη Συρία, τον Φεβρουάριο και μετά την κατάρτιση του πρώτου -και πλήρως αποτυχημένου- ειρηνευτικού σχεδίου.

17. Χειροπέδες στους «αρχιτέκτονες» της πυραμίδας

Η αποκάλυψη του zougla.gr για το μεγάλο διεθνές κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες που επένδυαν σε συναλλαγές τύπου Forex.



18. Οι Έλληνες των Panama Papers

Το κύμα αποκαλύψεων των Panama Papers με τις υπερπόντιες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούσαν 21 φορολογικούς παραδείσους, από τις βρετανικές Παρθένες Νήσους έως το Χονγκ Κονγκ και τη Νεβάδα για να αποκρύπτουν εισοδήματα από την εφορία και να νομιμοποιούν κεφάλαια από παράνομες δραστηριότητες, είχε και… άρωμα Ελλάδας.

19. Εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη

Η θανάσιμη επίθεση από νεαρό ισλαμιστή αστυνομικό που δέχτηκε ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, λίγο πριν εκφωνήσει την ομιλία του, στις 19 Δεκεμβρίου.



20. Ποδαρικό για το 2016 με τον Πασχάλη Τερζή

Στον Άγιο Αθανάσιο, στο Καϊμακτσαλάν, με τους φίλους του και τον κουμπάρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο βρέθηκε ο Πασχάλης Τερζής την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016 και… εκεί έγινε το… θαύμα. Έπειτα από πολλά χρόνια άνοιξε το στόμα του και έκανε εκείνο που ξέρει να κάνει με μοναδικό τρόπο. Τραγούδησε!

Δείτε άλλα σημαντικά ρεπορτάζ και οδοιπορικά του zougla.gr της χρονιάς που πέρασε:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης