Τελευταία καλεσμένη γι’ αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν η Λίτσα Πατέρα, η οποία αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση αλλά και για το τι πιστεύει πως θα συμβεί στο μέλλον.

«Πιστεύω πως μέσα από την αναταραχή θα γίνουμε πιο ζεστοί, πιο πνευματικοί, πιο ανθρώπινοι. Μακάρι να είναι μόνο η οικονομική ύφεση. Η Ελλάδα είναι Υδροχόος σαν κι εσένα. Όσο ελπίζουμε κι όσο κάνουμε πράγματα -η γη και η θάλασσα θα μας σώσουν. Ας ξαναγυρίσουμε στη γη. Αυτό όλο το σύστημα πρέπει να πάει στον πάτο και να ξανανέβει. Έχω την αίσθηση ότι η Ελλάδα ή γενικά η Ευρώπη είναι από σαν μισοερειπωμένο σπίτι που προσπαθούμε να το κρατήσουμε. Πρέπει να πέσει και να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή”, είπε χαρακτηριστικά η καλεσμένη σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας. “Πιστεύω πολύ στα νιάτα μας, έχουμε ωραία γενιά. Μέσα στην πενταετία αυτή θα έχουμε ξαναχτίσει αυτό που πρέπει να ζήσουν τα παιδιά μας και που τους αξίζει και που τους ανήκει”, συμπλήρωσε. Μιλώντας για τα πολιτικά πρόσωπα είπε χαρακτηριστικά: “Ο Γιώργος είναι καλός αλλά δεν θα μείνει στην πολιτική. Ο Βενιζέλος δεν είναι για καλά πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε την αγάπη της για την Αγιογραφία, την οποία ξεκίνησε χάρη στην έντονη πίστη της στο Θεό αλλά και πως την τρομάζει όταν τη ρωτούν για το θάνατο. “Πολλοί ρωτούν για το θάνατο. Μένουν δύο πλανήτες ακόμη να ανακαλυφθούν για να ολοκληρωθεί το Ηλιακό Σύστημα, οπότε και οι δικές μου οι γνώσεις έχουν κάποιο κενό. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα συμβεί αυτό”

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης