Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η πρεμιέρα του 4ου κύκλου House of Cards

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η πρεμιέρα του 4ου κύκλου House of Cards
Ακόμη νωρίτερα έρχεται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τον OTE TV, ο 4ος κύκλος του House of Cards, που θα αρχίσει να προβάλλεται στο νέο κανάλι OTE CINEMA HOUSE OF CARDS, σε πρώτη προβολή και αμέσως μετά την Αμερική, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ο νέος πολυαναμενόμενος κύκλος θα προβληθεί και 2η συνεχόμενη φορά, το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 13.00. Όλα τα επεισόδια θα παιχτούν back2back και με ελληνικούς υπότιτλους.

Το νέο κανάλι του OTE TV κάνει πρεμιέρα αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 09.00, και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους κύκλους, από τον 1ο μέχρι τον 4ο, στη λογική του binge-watch, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση. Όσοι συνδρομητές διαθέτουν την υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων (PVR), θα μπορούν να γράψουν τους κύκλους και να τους παρακολουθήσουν σε δικό τους χρόνο.

Ο OTE TV είναι ο μόνος πάροχος παγκοσμίως που δημιουργεί ξεχωριστό κανάλι για τη σειρά. Το κανάλι OTE CINEMA HOUSE OF CARDS θα είναι διαθέσιμο έως αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 14 Μαρτίου.

Στον 4ο κύκλο του House of Cards ο Πρόεδρος Άντεργουντ προσπαθεί να διαφυλάξει την κληρονομιά του, ενώ η Κλερ φιλοδοξεί να γίνει κάτι περισσότερο από Πρώτη Κυρία. Η μεγαλύτερη απειλή που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ο ένας τον άλλο.

Στους κεντρικούς ρόλους παραμένουν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Κέβιν Σπέισι και η επίσης βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρόμπιν Ράιτ, ενώ στο καστ της σειράς προστίθεται η Νιβ Κάμπελ. Δημιουργός της σειράς είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ Μπο Γουίλμον (Ides of March).


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016, 23:55