ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη μέρα η σημερινή. Μεγάλη γιορτή και μεγάλες αλλαγές μου φέρνει.

(Θα σας μιλήσω για τις αλλαγές μου πιο κάτω)

Σας θυμίζω να πείτε χρόνια πολλά στους Οργασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους και σύμφωνα με πληροφορίες περιμένουν επισκέψεις. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν αριθμημένα εισιτήρια, καθώς δεν περιμένει κανείς λόγω εποχής να υπάρξει συνωστισμός

Αν και διάφορα γραφεία δημοσίων σχέσεων διεκδίκησαν να οργανώσουν beach party, το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν χλιαρό, καθώς η libido έχει υποστεί μια συρρίκνωση λόγω των οικονομικών πιέσεων, σε σημείο που η παγκόσμια κοινότητα ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για να τους θυμόμαστε
Τραγικό !!! Η συρρίκνωση έφτασε σε σημείο που να πρέπει να προκηρυχθεί εορτασμός μπας και ξυπνήσει η ανάμνηση.

Φαντάσου σε λίγο να οργανωθεί παρέλαση , όπου δίπλα σε εμβληματικές μορφές όπως «οι Μακεδονομάχοι» να παρελαύνει και «ο τελευταίος οργασμός».

Να μια πολύ ωραία ιδέα για νέους καλλιτέχνες:

ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΓΑΣΜΟ !

Με κοιτάζεις με έκπληξη αφεντικό;;; Το βλέπω. Δεν περίμενες ποτέ τέτοια δημιουργική σκέψη. Το ήξερα αλλά… ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ !!!!!

Από σήμερα δεν είμαι ΜΟΝΗ !!! Είμαι μαζί με την ΝΑΝΟ ΜΠΑΝΤΑΝΑ.

Ήδη την φοράω τρεις ώρες στο κεφάλι, ήδη αισθάνομαι μοντέλο του Αρμάνι, διότι στην τελευταία κολεξιόν όλα τα μοντέλα βγήκαν πασαρέλα με μαύρα τουρμπάν, ήδη έχω 16 κλήσεις στο κινητό μου, από την Λίζα, την Ράνια, την Ειρήνη, την Τάνια, την Δήμητρα, την Έρη, την θεία Ασημούλα, την γυναίκα του Γιώργου του Περιπτερά, την Μαρία που πουλάει λαχεία στο Σύνταγμα, την Μαρία στον «Γρηγόρη μικρογεύματα», την συνάδελφο, φίλη, συναγωνίστρια, Άννα στην Ζούγκλα που γνώριζε εδώ και μία εβδομάδα ότι θα ερχότανε αυτή η στιγμή, τον cosmote ( αυτοί επιμένουν να στέλνουν μηνύματα για να αλλάξω συσκευή, άρα δεν είναι για την νανο μπαντάνα ), τον ΕΔΟΕΑΠ, την κομμώτρια των σκυλιών Κατερίνα Μπαξεβάνογλου, την οποία και ενημέρωσα για την ειδική μπαντάνα και η οποία περιμένει τα αποτελέσματα για να την φορέσει σε ένα επιθετικό τσιουάουα που έχει φάει όλα τα πόδια από τις καρέκλες στο σπίτι των «γονιών του» και την κουνιάδα της θείας που θέλει να παρακολουθήσει αν θα απαλυνθούν οι ρυτίδες που προκαλούν το «πόδι της χήνας» για να μεταθέσει το ραντεβού με την Βίλυ μετά τον Νοέμβριο…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

Τρεις ώρες μετά την εφαρμογή του μέτρου στο κεφάλι μου… νομίζω, αλήθεια το νομίζω ότι πεινάω λιγότερο . Καλέ σας ορκίζομαι . Ιδέα δεν έχω αν είναι ιδέα μου.

Περιμένετε να σας πω τα αποτελέσματα γιατί να χαθούμε δεν πρόκειται

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ

Γιατί πληροφορήθηκα από το yupi, ότι η Μαρία Κορινθίου έχει καρμική σχέση με τον Γιάννη. Μία που το διάβασα και μια που τηλεφώνησα σε τρεις φιληνάδες. Δεν μου απάντησε καμία. Κοιμούνται σε ξαπλώστρες.

Τι κρίμα, σκέφτηκα που θα χάσουν, αυτή την είδηση, ας πρόσεχαν. Εγώ το καθήκον μου το έκανα.

ΣΥΜΠΟΝΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΟΥΜΑΙ το μαγιό της, το οποίο όπως η ίδια ανακοίνωσε από το twitter της υπήρξε θύμα αντηλιακού σκουρόχρωμου.

ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΔΩΣΩ επίσης ότι η Ερη αγόρασε ένα μπικίνι εξαιρετικό σε μπλε αποχρώσεις μόλις 20 Ευρώ από πολυκατάστημα στην Ερμού

Εγώ φυσικά και περιμένω το Νανό ΣΤΡΙΝΓΚ για να σετάρω καταλαβαίνετε το σύστημα.

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ μέσω ΚΩ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

( Το Ιόνιο να το προτιμάτε εσείς που έχετε βάρκες τον Αύγουστο γιατί δεν σηκώνονται τα μποφόρια του Αιγαίου )

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ σε εξαιρετική φόρμα , φορώντας ροζ μπλουσάκι και σε χρώμα του πάγου παντελόνι έξω από το κτίριο του Αντένα στο Μαρούσι.

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ να διαβάσουν το κείμενο της Άννας Βλαβιανού tospirto.net για τις ιστορικές ερωτικές σκηνές που «ανέβηκαν» στην μεγάλη οθόνη. Δέκα έχει ξεχωρίσει και αν δεν τα έχετε δείτε να βρείτε τις ταινίες και να δείτε τις σκηνές.

Το γεγονός ότι οι MOODY’ S προειδοποιούν ότι θα υποβαθμιστεί δραματικά η πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ, με επηρεάζει λιγάκι.

Αν δω ότι ζορίζουν τα πράγματα μήπως να προτείνω μια νάνο μπαντάνα στον Ομπάμα και μια στην Μέρκελ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης