ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

VIVA PAPADAKIS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέσα στην καλή χαρά» το πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά χωρίς τη Ναταλία Γερμανού! Η μεγάλη φρεγάτα της πρωινής ζώνης ξεκίνησε ποιο έτοιμος από ποτέ. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν με εξέπληξε διόλου. Η φρεγάτα «Γιώργος» απέπλευσε με δύο θωρηκτά στην παρέα του.

Τον Πάγκαλο και την Κανέλλη

Τη συνάντηση και την κουβέντα με τον Πάγκαλο την είδα χωρίς φωνή. Η υγεία μου είναι αρκετά ευαίσθητη, για να αντέξει τις Παγκάλειες δηλώσεις. Την κουβέντα με την Κανέλλη την παρακολούθησα, περιμένοντας να δω πότε θα κατορθώσει ο Γιώργος Παπαδάκης να βάλει «κόφτη». Στην αναμέτρηση ΚΑΝΕΛΛΗ – ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, κερδίζει η Λιάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «7-10» έχει το DNA του δημιουργού της που είναι ο Γιώργος. Η ΖΩΝΗ 10 – 1 με Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστο Φερεντίνο. Με το αναμενόμενο τρακ, συστολή και αγωνία ξεκίνησαν την εκπομπή τους σε ένα ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΟ «σπιτικό» – στούντιο, το οποίο έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΩΣ!

Ο Χρήστος Φερεντίνος εξαιρετικά ευγενικός έδωσε το προβάδισμα στη Σίσσυ, η οποία εμφανίστηκε με τον «αέρα» του πολεμιστή. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, όταν κάθισε η παρέα, ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ο Μίκυ.

Η συνήθεια η τηλεοπτική είναι τεράστιο θέμα λοιπόν. Ο Παύλος Σταματόπουλος στο πλάνο με τη Σίσσυ Χρηστίδου δίπλα με κάνανε να πιστεύω ότι κάποια στιγμή το Ναταλάκι θα έκανε είσοδο.

Η θεματολογία της εκπομπής δεν με εξέπληξε διόλου, η γέννηση του μωρού του Σάκη και της Κάτιας αναλύθηκε σε τέτοιο βαθμό, που με τη συμβολή της Χριστίνας Πολίτη, ως ιέρειας του ρεπορτάζ των αναγνωρίσιμων, θα μαθαίναμε και τη στιγμή σύλληψης του μωρού.

Η εκπομπή διαθέτει ευγένεια, καλή διάθεση, χιούμορ και διακριτικότητα.

Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ

Είναι πολύ, πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω ότι το «τηλεοπτικό δίδυμο» είναι μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική κατάσταση.

Μέχρι στιγμής (στη νεότερη ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης) «δέσανε» τηλεοπτικά ο Φώτης με τη Μαρία και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη σε βαθμό που να μην είναι εύκολο για τον τηλεθεατή να τους θεωρήσει ως δύο διαφορετικά πρόσωπα αλλά ως ένα.

Στο MEGA στο «πρωινό μου», η πρεμιέρα του ANT1 αντιμετωπίσθηκε με «σκληρό» gossip στην αρχή, με πολλά μωρά που πάντα τραβάνε τη συγκεκριμένη ώρα του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού, και ένα καλεσμένο Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ήταν πολύ πιο διαθέσιμος για συνέντευξη από τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν -ως συνήθως- όμορφη, αλλά και -ως συνήθως- «κουμπωμένη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης