ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟY…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΤΥΠΗΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Που το πρωινό του μεγάλου καναλιού διέδωσε σε όλη την Οικουμένη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε για τι λέτε; Όχι, όχι… Δεν θέλω να βιάζεστε. Δεν θέλω μικρά μου να γίνεστε επιπόλαια. Θέλω να σκέφτεστε πριν απαντήσετε. Θέλω να μην παρασύρεστε από τα φαινόμενα. Θέλω να έχετε υπομονή!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη (γράφω και πέφτουν κεραυνοί αυτή την στιγμή , είναι δέκα και 16 λεπτά νύχτα Τετάρτης), αποκάλυψε ότι ΔΕΝ σκέφτεται ακόμη τον ΓΑΜΟ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, εμφανίστηκε, μία ακόμη φορά στην τηλεόραση και μίλησε για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας ότι «δεν είναι της παρούσης» να μιλήσει για τα προσωπικά της…

Ξετρελαίνομαι για την στιγμή που κάποιος θα σκεφθεί να καλέσει την Κατερίνα για να συζητήσουν την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ Αλτουσέρ και Λακάν, ή για να μην με κατηγορήσετε ως υπερβολική, να της ζητήσει να τοποθετηθεί σε θέματα του κλάδου της:

« Ανταρσία στο Μπάουντυ»

1)Με ποιούς πρωταγωνιστές προτιμά την ταινία

2 ) Είναι σωστή η ελληνική απόδοση «ανταρσία στο Μπάουντυ» ή «ανταρσία του Μπάουντυ»;

Άκου τώρα να δεις εξελίξεις παραμονές Χριστουγέννων του 2011. Η Κατερίνα δεν σκέφτεται τον γάμο… Έπεσα και από τα σύννεφα και από το πουφ….

Αντί λοιπόν να κρολάρει, (η συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποιώ προκύπτει από το κρόουλ), η είδηση στα διαδίκτυα … βλέπω να ασχολούνται με κάτι επουσιώδεις ειδήσεις σαν και αυτές που θέλουν τον δήμαρχο της Αθήνας να «ξηλώνει» τα παγκάκια για να μην κοιμούνται πάνω οι άστεγοι.

Την «πήρε» το μάτι μου την συγκεκριμένη είδηση, αλάφιασα, πήγα στο Σύνταγμα και «τσέκαρα» τα παγκάκια. Είναι όλα εκεί… Και οι άστεγοι επίσης!

Οι άστεγοι όμως, ΔΕΝ, κοιμούνται στα παγκάκια. Χρησιμοποιούν ή χαρτόκουτες, ή φωλιάζουν στις εισόδους των κτηρίων.

Πού να φωλιάσει ο άστεγος σε παγκάκι καλέ μου; Άστεγοι είναι δεν είναι φακίρηδες!

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αναφέρομαι στα αδέσποτα σκυλάκια της πλατείας Συντάγματος, που είναι και εμβολιασμένα και στειρωμένα. Συχνά– πυκνά μάλιστα οι υπηρεσίες του δήμου, τα ελέγχουν για να βεβαιωθούν ότι είναι εντάξει.

Όπου υπάρχει καλή είδηση το «μπικουτί» θα επιμένει να την αναδεικνύει.

ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ EXTRA 3 τον Σταμάτη Μαλέλη να συνομιλεί με τον Γιάννη Παπαγιάννη για την κρίση.

Το «σούπερ» στη βάση της οθόνης είναι: «Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, μετά από παρέμβαση του Εxtra».

Ο Σταμάτης στο mega ,τις προάλλες , ο Σταμάτης στο extra 3 σήμερα, να συζητάει για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που αφορούν στα πολιτικά κόμματα.

«Η συνεργασία των κομμάτων πρέπει να γίνεται σε βάση πολιτικών και όχι σε βάση προσώπων… Να τελειώσει το πανηγύρι για τις αυτοδυναμίες και τα μαγαζάκια»…

Εκεί κάπου ζήτησε ο Παπαγιάννης να «πέσουν» οι κάρτες για να τοποθετηθεί ο Παντελής Ζήλος , αλλά…. οι μόνες κάρτες που έπεσαν ήταν της τράπουλας που κρατούσε η θεία Ασημούλα στην μπιρίμπα…. Ποτέ δεν τις είδαμε.

Κατάλαβα όμως ότι ο ΜΑΛΕΛΗΣ θέλει ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

VIVA FOTIS KOUVELIS

ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAB 5 τελικά…

Παρακολουθώ το επεισόδιο. Ο πιο σοβαρός είναι ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ακόμη και με την ξανθιά γυναικεία περούκα σε στυλ μαλλιού «Λίζα Δουκακάρου», υποστήριξε το διαχρονικό Φλωρινιωτέικο στιλ. Μια χαρά ο άνθρωπος. Φλωρινιώτης πήγε, Φλωρινιώτης έφυγε. Η εκπομπή μύριζε… ναφθαλίνη και μαραμένες παγιέτες!

Προς τον αγαπητό ταξιτζή Δημήτρη: «ΙΔΕΑ δεν έχω πιστέψτε με για το που βρίσκεται ο Γιώργος Αυτιάς αυτές τις μέρες».

Αυτή η κάρτα του Αλτερ , με έχει σακατέψει. Δεν υπάρχει, ταξιτζής, περιπτεράς, συνεπιβάτης στο μετρό, φούρναρης να μην επιμένει να μάθει που είναι ο Αυτιάς. Γιώργο επικοινώνησε μαζί μου, για να ενημερώσω αρμοδίως.

Πηγαίνω να πιω ένα τίλιο, γιατί αυτή την στιγμή λυσσομανάει ο Φλωρινιώτης «με το πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα» στον Αντένα και το τηλεκοντρόλ το πήρε ο σκύλος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω το βόλιουμ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης