ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Μία μέρα δεν έγραψα. Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την πίκρα της είδησης. Τα νέα με βρήκαν για ακόμη μία φορά απροετοίμαστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ… ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ»

Η μετάδοση της είδησης… προκάλεσε συνέπειες αντίστοιχες με την εισβολή των δυνάμεων του άξονα στα βόρεια σύνορα της χώρας (κάποτε). Η τηλεόραση γέμισε ξαφνικά «παράθυρα» όπου συνωστίσθηκαν «ουρές» αναλυτών, καλλιτεχνών, ηθοποιών «κατα Λούλη» αλλά και χωρίς…», «διακεκριμένων» γενικώς, οι οποίοι ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ άποψη – ανάλυση – πρόγνωση για… ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΛΩΛΙΔΟΥ;;;

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ. Στην αρχή αναζήτησα τον Λάτσιο αλλά όλες του οι γραμμές ήταν πιασμένες. Προσπάθησα να εξαγοράσω τον γιό μου, τάζοντας να του αγοράσω καινούργιο λουκέτο για την μηχανή, αν μιλούσε με τον Χόλαντ στα Γερμανικά. Το παιδί μου απάντησε ότι θα προσέφερε υπηρεσίες στην δημοσιογραφική έρευνα, αν δημοσιογράφος τον ρωτούσε (την μητερούλα την αντιμετωπίζει ως ατραξιόν, όπως καταλαβαίνετε). Δεν είχα επιλογή. Στράφηκα στον Θεό! ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ!!! ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ!!! ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ!!!
Αυτό βρήκα. Ξεχύθηκα μαζί με εθελοντές να βαράμε τα σήμαντρα. Όλοι στα γόνατα για να υπάρξει λύση ΑΜΕΣΗ στο να βλέπουμε απο την συχνότητα του ΑΝΤΕΝΑ περισσότερη ΕΥΓΕΝΙΑ!
Αφοσιωμένη στις παρακλήσεις, ξέχασα να ευχηθώ τον φίλο μου τον Γρηγόρη τον Σαντοριναίο, αλλά και τον Γρηγόρη Μελά. Απολογούμαι δημοσίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ υπάρχουν Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!!

Η Θεία Ασημούλα πάλι πέρασε «εγκεφαλικό» με την Αννίτα Πάνια. Το στόμα της, ξανάρχισε να βρίσκει την αρχική θέση, παρακολουθώντας το «αφιέρωμα» της Αλεξάνδρας Τσόλκα στο «Πολύ μπλα – μπλα».
Καλά να πάθει «η θεία» που ακύρωσε μία «μπιρίμπα» για να δει τηλεόραση. Αν είχε πάει στην μπιρίμπα ΔΕΝ θα πάθαινε την παρενέργεια. Τέλος πάντων για μια μέρα κράτησε το θερμό επεισόδιο και η μπιρίμπα θα συνεχιστεί κανονικά.

ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ νομίζω ότι έχω παρακολουθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

«Το περγαμόντο της Κεφαλονιάς» και την «ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου».

Καταρχάς για μένα ΔΕΝ υπάρχει ωραιότερο φρούτο από το περγαμόντο. Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και γλυκό και λικέρ. Τις τελευταίες μέρες ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ από το ΑΛΤΕΡ (όχι η γιαγιά μου το φρούτο). Ανησυχώ μήπως στήσει καμιά ίντριγκα το νερατζάκι, το μελιτζανάκι και το σύκο.
«Η ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου» πάλι μοιάζει να πάει να συναγωνιστεί την «ζωή που δεν έζησα» (σε τηλεοπτικό χρόνο, σε σχόλια, σε παρεμβάσεις, σε φωτογραφίες, σε κολάζ, σε δηλώσεις…).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ – ΒΑΦΤΙΣΗ

Ένα πολύ καλό φιλαράκι, ο Αντρέας ξεκίνησε ένα πολύ ενδιαφέρον site το prosklitiria.com.gr
O Aντρέας, παντρεμένος με την φίλη μου την Γιώτα και με δυο παιδάκια προτείνει απίθανα οικονομικές λύσεις για όσους θέλουν να παντρευτούν ή να βαφτιστούν, αγαπούν την πρωτοτυπία και δεν θέλουν να ξοδέψουν λεφτά.

ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ (στον Real)

Το θέμα αφορούσε τι άλλο; Τους μετανάστες που βρίσκονται στην Νομική. Η Νταλάρα λοιπόν μια χαρά τα είπε τα θέματα. Πρέπει να μάθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο κόσμος ότι εξαιτίας μιας σειράς ανόητων ενεργειών ή καθόλου ενεργειών, έχουν εγκλωβιστεί χιλιάδες άνθρωποι ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ

Εμείς όμως θεωρήσαμε πρέπον να τους εγκλωβίσουμ ε γύρω από την Ομόνοια. Χιλιάδες άνθρωποι λοιπόν απο δαύτους ΔΕΝ θέλουν ούτε να ενσωματωθούν, ούτε να νομιμοποιηθούν ΘΕΛΟΥΝ απλά να φύγουν.

Οι Ελληνες πολιτικοί λοιπόν θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να εγκλωβιστούν όλοι αυτοί με κάθε τρόπο και μέσο.

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.

ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΩ αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ… το να πηγαίνουν οι ελεγκτές του Σ.Δ.Ο.Ε. στα κομμωτήρια τα συνοικιακά, στα ψιλικατζίδικα, στα «ΕΒΓΑΤΖΙΔΙΚΑ» και να πρέπει να υποστούν «φάλαγγα» εκείνοι που βρήκανε ένα σπίτι απο τον παππού τους… κύριε Παπακωσταντίνου μου σκεφτείτε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ «ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ».

Σκέφτεστε τι θα γίνει αν το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που συνέβη με τα διόδια ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ;;; Πού θα βρεθούν τόσα κελιά να μπούμε οι πολίτες και τι θα κάνετε τα σπίτια μας αν δεν υπάρχει γιούρο;

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΩ που θέλουνε να αλλάξουνε δουλειά ή να ξενιτευτούνε ή να δουλέψουνε ταξί.

Καλό είναι να καταλάβει η ΕΣΗΕΑ, μεταξύ άλλων, ότι ΔΕΝ γίνεται όσοι εργάζονται στο διαδίκτυο δημοσιογράφοι να μην μπορούν να ασφαλισθούν στο ταμείο μας. Τα γράφω γιατί κάποτε περάσασαμε το ίδιο με όσους εργαζόντουσαν στην τηλεόραση… Χρόοοοοονια μείναμε ανασφάλιστοι με αποτέλεσμα ο μόνος χαμένος να είναι το ταμείο το δικό μας δηλαδή εμείς οι ίδιοι. Ό, τι συνέβαινε με τα κανάλια παλιότερα συμβαίνει και τώρα με το διαδίκτυο. Δεν μπορεί να αποτελεί μια απο τις κύριες πηγές ενημέρωσης το διαδίκτυο και ΟΛΟΙ όσοι εργάζονται να θεωρούνται τι ακριβώς;;; Ηθοποιοί;

Αν ναι ποιά είναι η Λούλιος θέση;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης