ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

1ο Θέμα: «Διόδια»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμφωνούμε νομίζω όλοι ότι ο επόμενος τόπος συνάντησης των περισσοτέρων θα είναι η «μπουζού». Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Ασλάνης ράβει την νέα κολεξιόν αφιερωμένη στις ρίγες!
Ειδικές κάμερες θα μας καταγράφουν, λέει, και σε περίπτωση που δεν πληρώσουμε το δίφραγκο και κάτι στα διόδια, θα μας στέλνουνε το χαρτάκι. Αν αγνοήσουμε το χαρτάκι, ειδικές απόχες θα εγκλωβίζουν τους απείθαρχους. Η συνέχεια απλή. Φωτογραφία προφιλ και «ανφάς», επιβίβαση και στα σίδερα.

Δεν βαριέσαι… γλιτώνεις μια και καλή το άγχος, ασπάζεσαι και την γκαμπάλα, μετατρέπεσαι σε συγγραφέας, γυμνάζεσαι και απαλλάσσεσαι του Φ.Π.Α.!

2ο Θέμα: «Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον χώρο της τέχνης»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την δήλωση Λούλη σχετικά με το αν η Ζέτα είναι ηθοποιός. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, «έσπασε την σιωπή της». Θεωρεί συνάδελφο την Ζέτα. Νομίζω ότι μετά την δήλωση της Μαρίας, η υπόθεση μπαίνει οριστικά στο αρχείο.

3ο Θέμα : «Εκπαιδευτική τηλεόραση»

Επιτέλους μάθαμε που βρίσκεται η Κολοπετινίτσα. Αν δεν υπήρχε η εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας, θα αποχωρούσαμε απο την συγκεκριμένη διάσταση, χωρίς να ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει στην κεντρική Ελλάδα.

4ο Θέμα: Τι γνωρίζετε για το «μπικίνι»;

Η πρώτη απάντηση που μοιάζει να έρχεται ακαριαία είναι ότι η συγκεκριμένη λέξη αφορά στην γυναικεία ευαίσθητη περιοχή που φλερτάρει κυρίως με την «χαλάουα», «το κερί» και το «λέηζερ».

ΒΙΚΙΝΙ όμως είναι το όνομα κώδικα που χρησιμοποιούν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις σ όλο τον κόσμο για να αποτιμήσουν το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής. Οι βαθμοί του συναγερμού μπικίνι είναι:
Λευκό – μαύρο – βαθύ μαύρο – κεχριμπαρένιο – κόκκινο (μια προσφορά του «μπικουτί» στον εμπλουτισμό της γνώσης των αναγνωστών). «Τα ανάλεκτα του κυρίου schott».

5ο Θέμα: «ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ!»

Δυσοίωνο το θέμα αλλά συμβαίνει. Την είδηση την διάβασα στην ζούγκλα αναδημοσιευμένη. Αφορά στο ζεύγος Χρουσαλά – Πατίτσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες απέχουν απο τις κοσμικές εκδηλώσεις για να «ξεχαστεί» το θέμα του πάρτι στο θωρηκτό. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η Μαριέττα είναι λυπημένη. Εκείνος, ο σύζυγός της, της χάρισε διαμαντένιο βραχιόλι που εκείνη δεν αποχωρίζεται.
Αυτό είναι το καλό με τα διαμάντια. Είναι ΚΑΙ ευκολοφόρετα ΚΑΙ πρακτικά. Καταρχάς υπερτερούν του ροζ χρυσού στο ότι συνδυάζονται με όλα (τζιν, μεταξωτά, ταφτάδες, φόρμες γυμναστικής, Hogan… κ.λπ.) . Δεν έχουν εποχή, ταιριάζουν με όλες τις κουπ και αν συνδυαστούν με λίγες δόσεις πιλάτες βοηθούν και στην κατάθλιψη.

Πως λέμε «Κατάθλιψη: αντιμετώπιση χωρίς φάρμακα»! Διαμάντι! Ενα πρακτικό δώρο για πολλές χρήσεις. Αρχίστε να γίνεστε πρακτικοί στις αγορές σας.

6o Θέμα: Eπιστήμη- έρευνα

Εντυπωσιάστηκα με την ερώτηση του Μπάμπη. Αν μπείτε στην στήλη sexuality, θα το βρείτε μόνοι σας το θέμα. Ο φίλος Μπάμπης λοιπόν ρωτάει τον γιατρό μας αν η αποχή απο το σεξ συρρικνώνει το πέος.
Αρχικά, πίστεψα ότι ο συγκεκριμένος κύριος θα είναι φοβικός. Λάθεψα. Ο γιατρός επιβεβαίωσε την ανησυχία. Ό, τι δηλαδή δεν χρησιμοποιείται μαραζώνει και κατσιάζει.

7ο Θέμα: «Κάπνισμα και εργασία»

Στην Αμερική, λέει, ΔΕΝ θα προσλαμβάνουν εργαζόμενους που είναι καπνιστές. Όοοοοοχι ΔΕΝ αρκεί να μην καπνίζουν στο γραφείο. ΔΕΝ πρέπει να καπνίζουν γενικώς. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΖΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΣΙΣΑ, για να μετρήσουν την ποσότητα νικοτίνης. Χαριτωμένες καταστάσεις όπου οι υποψήφιοι εργαζόμενοι παραδίδουν μαζί με το «χαρτάκι» και τον ουροσυλλέκτη.

8o Θέμα: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ και η ΑΚΟΗ ΤΟΥ!

Μια μέρα… πρωί ήτανε… έβλεπα Αυτιά και στην πίσω τηλεόραση «έπαιζε» Παπαδάκης. Αυτό σημαίνει ότι άκουγα και τους δύο. Με έκπληξη ανακάλυψα ότι ο Γιώργος Αυτιάς προφανώς στο αυτί του ακούει τον Γιώργο Παπαδάκη… Γιατί κατάλαβα ότι… στα θέματα που έθετε ο Γιώργος του Αντένα, απαντούσε ο Αυτιάς από το Άλτερ.

«Καλά Κρασιά» μέχρι να τα ξαναπούμε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης