ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ– ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδέα της πρότασης που θα αναπτύξω, προέκυψε εξαιτίας της προφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου και της εκπομπής «ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ», που είδα το βράδυ της Τρίτης στον Αντένα, πριν το «Ράδιο Αρβύλα».

(Αφεντικό, το ξέρω ότι δεν θα πάψω ποτέ να σε εκπλήσσω με την δημιουργική σκέψη μου)

ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ, την Τρίτη το βράδυ, δύο αδέλφια, εξαιτίας του Σπύρου Σούλη και της εκπομπής «Με το δεξί», απέκτησαν ένα σπίτι που το «πριν» και το «μετά» ήταν σαν το «τηλεάστυ» να γίνεται «mad». Τα αδέρφια βγήκαν από το «τηλεάστυ» και μπήκαν στο «mad Γερμανίας», ένα πράγμα. Καταλαβαίνετε το ξέσπασμα των ανθρώπων. Έκλαιγαν, αγκαλιάζονταν, επαναλάμβαναν την ίδια φράση, «Δεν υπάρχει», 43 φορές το δευτερόλεπτο…. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ για τον αρχιτέκτονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σούλης λοιπόν, έχει φτάσει να ξεπεράσει την επιτυχία, κατά τη γνώμη μου. Έχει μπει το παιδί σε «κοτέτσια» και τα μετέτρεψε σε σουίτες του Santa Marina.

ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΆΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ…

Παρακολούθησα ενδελεχώς, όλες τις πληροφορίες, για τις συνθήκες κράτησης του Άκη. Καταρχάς στην ΓΑΔΑ, κρατήθηκε στην πτέρυγα ανηλίκων. «Γιατί άραγε στους ανήλικους», αναρωτήθηκα. Τηλεφώνησα λοιπόν, αφεντικό, στον Γρηγόρη τον Βαλιανάτο ο οποίος μια εμπειρία με τα κρατητήρια την έχει και ο οποίος κατεβαίνει και ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας με το κόμμα του Στέφανου Μάνου, Δράση – Φιλελεύθερη συμμαχία.

Μου είπε λοιπόν, ο Γρηγόρης ότι στο τμήμα των ανηλίκων στην ΓΑΔΑ, κρατούνται οι «διακεκριμένοι» και οι «αναγνωρίσιμοι». «Εσένα γιατί δεν σε βάλανε στο ανηλίκων , γνωστός δεν είσαι;», ρώτησα. «Ε, δεν είμαι τόσο γνωστός όσο ο Άκης», μου απάντησε. Ενώ δείχνει προκλητικός, μια σεμνότητα τον διακρίνει πάντως τον Γρηγόρη.

ΘΕΜΑ «ΚΕΛΙ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ»

Το «κελί», στο οποίο είχε κρατηθεί ο Άγιος Εφραίμ, διαθέτει μπάνιο, ζεστό νερό, τηλεόραση και κρεβάτι ημίδιπλο. Σε αυτά τα «προνομιακά κελιά», όπως έμαθα, οι κρατούμενοι μπορούν να παρεμβαίνουν εικαστικά. Ο Γρηγόρης (πάντα ο Βαλιανάτος) μου είπε ότι ορισμένοι ιερείς που κρατήθηκαν εκεί στο παρελθόν, φρόντισαν και ο χώρος διακοσμήθηκε με «σεμεδάκια», αναρτήθηκαν στους τοίχους εικονίσματα και πορτραίτα αγίων και…. διαμορφώθηκε ο χώρος ανάλογα με τα ενδιαφέρονται του προφυλακισμένου.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΛΗ. Θα μπορούσε, ως μια κοινωνική προσφορά στο σωφρονιστικό σύστημα, να αναλαμβάνει , την αναπαλαίωση κελιών απλών καθημερινών φυλακισμένων που δεν έχουν την δυνατότητα να κρεμάσουν αφίσες, να βάψουν την οροφή με στούκο Βενετσιάνο, ή κρακελέ, ή μαρτελέ (σφυρήλατο) .

Καταρχάς αυτό, ως κόνσεπτ, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ! 2. Δεν έχει έξοδα παραγωγής. 3. Έχει φοβερό σασπένς γιατί οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα «εγκλήματα» των κρατουμένων. 4. Θα αναλάβει ένα κανάλι την αναδόμηση των φυλακών. 5. Θα είναι πάρα πολλοί εκείνοι που θα παραδίδονται μόνοι τους, μόνο και μόνο για να χαρούν την άνεση που θα προσφέρει ένας χώρος με την υπογραφή του Σπύρου Σούλη. 6. Θα φέρει πολλά διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι. 7. Θα πουλήσουμε την ιδέα σε χώρες του εξωτερικού.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ σε κάνω περήφανο, όχι πες! Ξεκίνησα από τις συνθήκες προφυλάκισης του ΆΚΗ και έφτασα σε προτζεκτάρα, που ΑΥΤΟ το κόνσεπτ θα ξεπεράσει σε επαναλήψεις το «ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ», γιατί θα αρχίσουμε από Κορυδαλλό, αλλά θα φτάσουμε και Αλικαρνασσό, θα φάμε μπουγάτσες στις φυλακές Διαβατών… θα αποθεωθούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι δηλαδή…

ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΜΑ: ΠΟΣΟ ΚΥΡΙΑ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Πάντα ήταν, αλλά την είδα στο «Πρωινό του Αντένα» να σχολιάζει την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη. Σοφά τα λόγια της και η εμπειρία της τεράστια . «Η πρώτη μέρα μιας εκπομπής ΔΕΝ είναι ενδεικτική για την πορεία της, αλλά εμφανίζει τάση», είπε. «Και εμείς ξεκινήσαμε καλά την πρώτη μέρα», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος για να απαντήσει η κυρία Λυκιαρδοπούλου λέγοντας: «Η Ελεονώρα Μελέτη ΔΕΝ είναι καινούργιο τηλεοπτικό είδος, όπως εσείς με την Σίσσυ (σ.σ. Τα ήθελες και τα άκουσες Χρήστο μου). Η Ελεονώρα είναι δοκιμασμένη και στο παρελθόν απέναντι στην Ελένη. Η Μενεγάκη πέρασε δύσκολα δύο χρονιές εξαιτίας της Ελεονώρας. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, διότι, όταν η Ελεονώρα ανέλαβε τον «Πρωινό καφέ», με τη Μενεγάκη να πηγαίνει στον ΑΛΦΑ, η Μελέτη τερμάτισε πρώτη και τον πρώτο χρόνο και τον δεύτερο.

ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ» που κάνει πάντα θηριώδεις τηλεθεάσεις, η Χριστίνα έδωσε την απάντηση στους παρουσιαστές: Είναι από τις σειρές που τα εγγόνια της έχουν δει «δέκα φορές και θα ξαναδούν άλλες δέκα». Με αυτά και με άλλα, μήπως το συγκεκριμένο «παίζει» από τη νέα χρονιά, δύο φορές μέσα στην μέρα, μια προβολή το πρωί και μια το μεσημέρι… Αυτό το «φαινόμενο σήριαλ» μόνο με τις ελληνικές παλιές ταινίες μπορώ να το παραλληλίσω. Τι κρίμα και δεν γυρίστηκε ΠΟΤΕ, η εξέλιξη της ζωής των συγκατοίκων. Πολύ θα ήθελα να δω τι απέγινε η Ελένη και ο κύριος καθηγητής Βυζαντινολογίας.

ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ HERMES της κυρίας Παπαδήμου (του πρωθυπουργού βεβαίως, βεβαίως). «Φιλενάδες» της έτρεξαν να μεταφέρουν στο «μπικουτί» ότι έχει αγοράσει μία τελευταία Hermes, τσάντα, αξίας 15.000 ευρώ!!!

Οι ίδιες «φιλενάδες της» μου είπανε ότι έχει δοθεί γραμμή να εμφανίζονται ΌΛΕΣ οι κυρίες της κυβέρνησης, στις δημόσιες εμφανίσεις τους, «τύπου φτωχές». Γι’ αυτό και τις Αναστάσιμες μέρες, τις είδαμε όλες ντυμένες «τύπου Παπαρήγα»… Η κυρία Διαμαντοπούλου με φλατ παπούτσι τύπου ορθοπεδικό…. και γενικώς όλες ντυμένες «κομμουνιστικά».

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!!!

Είδα πολύ λίγο τον Βενιζέλο στην Όλγα Τρέμη… Στεναχωρήθηκα και γύρισα στην Σία Κοσσιώνη. Αφεντικό σε παρακαλώ! Τον είδες τον Βενιζέλο; Πρήστηκε από την στεναχώρια του και το είπε!!!

Από το άγχος του για μας και για μένα φυσικά, ΔΕΝ κοιμόταν τις νύχτες, αφεντικό. Τι κάνει ένας άνθρωπος που ΔΕΝ κοιμάται και έχει άγχος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ξέρεις; ΌΧΙΙΙΙΙΙΙ. Θα με κάνεις να συμφωνήσω με όσους λένε ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.
ΤΡΩΕΙ!!! Μάλιστα… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ. Από εκεί είναι το πάχος του Βαγγέλη. Είναι ένα αγχωμένος, άυπνος άνθρωπος. Όοοοολοι αυτοί μαζεύονται σε παρέες το βράδυ και τρώνε.

Εσύ αφεντικό είσαι φιτ και καλοκοιμισμένος…. Δεν σε λυπάμαι, τον Βαγγέλη σκέφτομαι και ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης