ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ «ΛΩΤΟΥ» για να διαβάσετε το κείμενο αυτό που φέρει την επιγραφή «μπικουτί». Αρκετά σας ανέχτηκα να με διαβάζετε καθισμένοι, ξαπλωμένοι, ανάσκελα στο κρεβάτι, στην ξαπλώστρα, στο φουσκωτό, στην τουαλέτα, στις στάσεις λεωφορείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έφαγα» τα νύχια μου τρεισήμισι χρόνια να γράφω «μπικουτί» με τι σκοπό… Να με διαβάζετε ξαπλωμένοι; ΤΩΡΑ αρχίζει η αντίσταση του μπικουτί. Όποιοι δεν μπορούν να διαβάζουν τη σελίδα κάνοντας αμερικάνικο σπαγκάτ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, να πάνε αλλού.

Σιγά μην μείνω σε ένα απλό «εγέρθητι», «εγέρθητω», «εγέρθητου». Εγώ θα απαντήσω εναλλακτικά….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ «ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ»… υιοθετώντας την στάση «λωτού». Εισπνοή… εκπνοή… (αφεντικό σε βλέπω… κλέβεις…). Η πρώτη είδηση που σε αφορά έρχεται από τον Κώστα Λεφάκη. Σήμερα το απόγευμα, στο Κανάλι 9, μου είπε ότι τα λιοντάρια ευνοούνται πάρα πολύ. Δηλαδή αν είχες κατέβει υποψήφιος , μην σου πω ότι θα έπινες «πίνα κολάτα» με τον Σαμαρά που θα επιχειρούσε να σε «διερευνήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλήθεια ,δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω με τα τρεχάματα, εσύ γιατί δεν δημιούργησες έναν όμιλο πολιτικού προβληματισμού; Σκέψου ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αν… γράφω ΑΝ, κατέβαινες εσύ με ένα σχήμα, εγώ με τις φίλες μου από την παρέα της μπιρίμπας με «άλλο», ο Γιώργος Τράγκας με «άλλο»… , ο Γιώργος Αυτιάς…. Καλά σε τρελαίνω;! Ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα επίσης «άλλο»…

Αφεντικό επειδή είχες δουλειές εσύ το βράδυ των εκλογών, θα σου πω τα νέα …

ΣΤΟ MEGA
Ειλικρινά τους λυπήθηκα… Εκείνος ο Μανώλης Καψής… του τρίβανε τους καρπούς με οινόπνευμα, έμαθα, για να συνέλθει από το σοκ. Ε, τι γιατί; Με το που άρχισαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ… λιποθυμούσε ο Καψής, αντί να λιποθυμάει ο Βενιζέλος. Τρομερό το βάρος που σήκωσε ο Μανώλης. Αντικαθιστούσε τον Μπένυ στις λιποθυμίες.

Σκέψου τι θα απογίνουν εκεί , ΣΕ περίπτωση που γίνει ο ΤΣΙΠΡΑΣ πρωθυπουργός. Μην γελάτε γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Θυμάστε τι απάντηση έστειλε ο Τσίπρας, όταν τον κάλεσαν να μιλήσει (Το «μπικουτί», είχε αναδείξει την δήλωση του ανδρός): «Δεν εξαγοράζω την αξιοπρέπειά μου, με λίγα λεπτά τηλεοπτικού αέρα»…

ΤΗΝ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Από την ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ την έφαγε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ! Δεν έβλεπες αφεντικό… το ξέρω. Λοιπόν: Κάνει ερώτηση η Όλγα και πριν απαντήσει ο ερωτώμενος, πετάγεται ο Πρετεντέρης, διακόπτει την Όλγα και ζητάει να δούμε αποτελέσματα «Επικρατείας». Είναι εκείνη η στιγμή που η Όλγα γυρίζοντας στον Πρετεντέρη τον ρώτησε: «Γιάννη μήπως θέλεις να συντονίσεις;». Ο Γιάννης στον «αέρα» δικαιολογήθηκε ότι είδε «την κάρτα» με αποτελέσματα «Επικρατείας», οι καλεσμένοι μούδιασαν… ήταν και η πανσέληνος… ΝΑΙ, Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ!

Πάλι καλά που ήταν η Όλγα και δεν ήμουν εγώ στην θέση της. Είμαι ψάρι με σκορπιό και πέντε πλανήτες στον Υδροχόο. Ψάχνω τη στιγμή που θα μου αντιμιλήσει κάποιος, κατά λάθος, αυτές τις μέρες. Σε προειδοποιώ, βάλε τα παιδιά, την Άννα , τη Μίτση , τη Μαριάννα , τη Μυρτώ, να μαζέψουν «πλάνα» δικά μου, γιατί είμαι έτοιμη για «έγκλημα». Πρώτη «σελίδα» θα γίνω, με την ένδειξη «έκτακτο»!

ΣΤΗΝ ΝΕΤ
Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ πιο λαμπερή από ποτέ!!! Το χρυσό σακάκι, το χρυσό μαλλί, το βαρύ «καρέ», το λιπ γκλος θεϊκό με κόκκους γκλίτερ, το στούντιο υπερπαραγωγή, τα κοντινά της Έλλης, σαν να ήταν η Νικόλ Κίντμαν! Πόσο μεγάλα τραπέζια φτιάχτηκαν για το βράδυ των εκλογών!

Όταν όμως άρχισε να μιλά η κυρία Κουντουρά, με την φωνή να «κρεσεντάρει» σαν «πίπιζα» δεν άντεξα την επιχειρηματολογία, πήγα να ποτίσω τις μολόχες.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
Είδα την Κατερίνα Ακριβοπούλου το βράδυ των εκλογών, να ρωτάει, νομίζω τον Γερουλάνο, «ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ»;

Να αγιάσει το στόμα σου Κατερίνα μου! Γιατί να αισθανθούν υπόλογοι; Τα τελευταία 30 χρόνια, κατάφεραν να καταστρέψουν μια ολόκληρη χώρα, να έχουν εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, χωρίς ίχνος ντροπής (και οι του ΠΑΣΟΚ και οι της Νέας Δημοκρατίας) για να
ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ: «Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ»!!!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ από την άλλη, θέλει στήριξη… Ας βρεθεί κάποιος , συγγενής , καλός του φίλος από το σχολείο, γείτονας, συνεργάτης του να τον πιάσει με το «καλό» να σταματήσει να παραληρεί….

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ… Τις προάλλες μας λες «ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ»… το ξεπερνάμε, χτες μας λες «ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»… και το πρωί Δευτέρα στις 11.00, μου τηλεφωνεί συνεργάτιδα της Citibank για να μου υπενθυμίσει ότι καθυστέρησα δύο μέρες, την καταβολή των 30 ευρώ, της απαντώ ευγενέστατ , μπροστά σε συνεργάτες μου, ότι θα «φροντίσω»… επιμένει να θέλει να με ενημερώσει για τις επιπτώσεις , της απαντώ ευγενέστατα πάλι, ότι δεν μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα μας γιατί είμαι σε επαγγελματική συνάντηση, κι αρχίζει να ουρλιάζει «να κόψω τα τηλεοπτικά χούγια»!! Εκείνη την στιγμή η συνεργάτιδα Τάνια που ακούει την τσιρίδα της μέσα από το «ακουστικό του τηλεφώνου» παίρνει το κινητό, από το αφτί, αλλά η άλλη γραμμή είχε κλείσει…

Αντώνη (στον Σαμαρά απευθύνομαι) έχεις καταλάβει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι ΚΑΛΑ, που σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ με αυτά που ακούω, ψάχνομαι για κάποιον να τα «πληρώσει μαζεμένα»;

ΑΛΗΘΕΙΑ πήρε το «μάτι» κανενός την Βάνα Μπάρμπα; Γουρλού η Βάνα! Με το έγινε του ΛΑΟΣ, το κόμμα βγήκε από τη Βουλή! Πιο γουρλού κι απ’ τη Ντενίση, μόνο που αυτή που δεν κατέβηκε!

Εκλογές θα ξαναγίνουν 17 Ιουνίου; Εκπνεύστε, χαλαρώστε… Εισπνεύστε… επιστρέφω σε λίγο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης