ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ …

Αφεντικό περαστικά …Είδες για να είσαι κακόψυχος και να με κατηγορείς στα παράθυρα; Σε έπιασε κοιλόπονος. Εγώ πάντως σου στέλνω τα περαστικά μου, αλλά πρόσεχε λίγο παραπάνω. Μην παρασύρεσαι από το life style το δικό μου. Εγώ είμαι άλλο μοντέλο κατασκευής, τα ανταλλακτικά μου κυκλοφορούν σε αντιπροσωπείες κάργα… ενώ τα δικά σου… σε συλλέκτες μόνο -και αν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλά, τι εύχαρις ο κύριος Ψωμόπουλος. Τι ευδιάθετος! Τι χαριτωμένος! Τι λαλίστατος! Και… πόσο χαμογελαστός! Τον είδα στο «ΟΛΑ». Μεταξύ μας, τόσο αστείο δεν τον περίμενα. Μετά από τόσα που υπέστη, είναι λένε ξανά με την Τζούλια. Εγώ τον είχα, από τις αφηγήσεις, πιο μπούτσερ…Τελικά αν δεν γνωρίσεις τον άνθρωπο… ολύ γελάσαμε με όσα είπε. Να είναι καλά!

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, λέει, πήγε στο ΜΑΞΙΜΟΥ; Για τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ λέω. Πήγε πριν την απεργία να διαπραγματευτεί. Μπήκε μάλλον από το πλυσταριό, ναι.. Δεν μπήκε από την μπροστινή πόρτα και μάλλον είχε ντυθεί Μίνι Μάους. Παρολαυτά, επειδή κανένας δεν πίστεψε ότι η Μίνι Μάους απατάει τον Μίκυ με τον Παμπούκη, δια της εις άτοπον κατέληξαν στον Παπασπύρου και προδόθηκε η συνάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την παρένθεση για τον Παπασπύρου την άνοιξα για να μην πιστεύετε ότι δεν ενδιαφέρομαι για τα συνδικαλιστικά, το ασφαλιστικό και τα νέα φορολογικά μέτρα. Αλλά… δεν μπορώ να αφήσω να περάσει εντελώς ασχολίαστο το ρεπορτάζ που θέλει τον Γιάννη Λάτσιο να φεύγει από την Βίλα Μελίσσια με δύο βαλίτσες.

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;

Παρακολουθώ με συνέπεια τις πληροφορίες που δίνει ο βιρτουόζος του ρεπορτάζ κύριος Βασίλης Γραμμένος, ο οποίος φαίνεται να είχε μετρήσει μία μία τις κυλόττες που είχε αγοράσει η Ελένη σε ΚΟΙΝΗ έξοδο με τον Γιάννη Λάτσιο, στην τελευταία κοινή τους βόλτα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ – δημοσιογράφο, ο Γιάννης Λάτσιος συμφώνησε για το μέγεθος, το χρώμα και το υλικό των εσωρούχων της συζύγου του. Φυσικά αγόρασε και εκείνος από το ίδιο κατάστημα εσώρουχα…

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Θα πάρει μαζί του, στην νέα του κατοικία, τα εσώρουχα που αγόρασε στην κοινή τελευταία τους έξοδο;

Θυμάσαι, αφεντικό, τον Λογοθετίδη, όταν η Ίλια Λιβυκού του ετοίμαζε την βαλίτσα στο «ούτε γάτα ούτε ζημιά»; Ένα ζευγάρι μεταξωτές πυτζάμες, για την περίπτωση που ο υπουργός εμφανιζότανε ξαφνικά να τον ζητάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου…

Στην περίπτωση του Γιάννη τώρα. Αν πάει Μελίσσια, Κηφισιά, Εκάλη, κρύο κάνει, μια φανελένια ρόμπα θα την πάρει, δυο φόρμες χοντρές, δύο ζευγάρια αθλητικά, έξι ζευγάρια κάλτσες, μια δωδεκάδα εσώρουχα, δύο κοστούμια, έξι πουκάμισα, δύο ζώνες, τέσσερις γραβάτες, δύο ζευγάρια παπούτσια, ένα μπουφάν δερμάτινο, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, ξυριστική μηχανή, αφρόλουτρο με άρωμα πεύκο , σαμπουάν και… τέλος!

Κακά τα μαντάτα όμως για την Ελένη τα βλέπω. Η Βέρα φεύγοντας μοιάζει να πήρε κοντά της και τις τηλεθεάσεις. Σκέψου τώρα να νιώσει το νεανικό κοινό ότι ο αδικημένος στην ιστορία είναι ο Λάτσιος και αντί να βλέπει ΑΛΦΑ, να βλέπει ΑΝΤΕΝΑ σε ένδειξη στήριξης… Να μην σου πω, αφεντικό, ότι είμαι έτοιμη να βγω στην αγορά να ρωτάω τις νοικοκυρές, τις νεαρές και τις νεάζουσες, να μου δώσουν θέση και άποψη για το διαζύγιο της χιλιετίας.

ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Το τι γίνεται, με το που ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσουν το πρωινό η Ρίτσα Μπιζόγλη με τον Κώστα Αρβανίτη, δεν λέγεται… Καταρχάς, όπως μαθαίνω, εκεί ξεμαλλιάζονται «οι του ΠΑΣΟΚ» με «το ΠΑΣΟΚ»… Μια από τις συγκρουόμενες ομάδες υποστήριζε ότι στην θέση του Αρβανίτη θα έπρεπε να είναι ο Αντώνης Αλαφογιώργος, ο οποίος παρουσιάζει το δελτίο των έξι. Όμως, επειδή η σύζυγος του Αντώνη Αλαφογιώργου, η Μαρία Σαράφογλου, κόρη του δημάρχου Κερατσινίου και πρώην πολιτευτή του Πασόκ, θα παρουσιάζει την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, θεωρήθηκε υπερβολικό να δίνει «η οικογένεια σκυτάλη στην οικογένεια». Η Μαρία Σαράφογλου πάντως θεωρείται πολύ μορφωμένο και αξιόλογο κορίτσι και πολλοί θεωρούν ότι αξιοκρατικότατα της δόθηκε η συγκεκριμένη ευκαιρία.

ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ;

Με αυτά και με άλλα θα ξεχνούσα και τον ΣΚΑΪ! Τις τελευταίες ώρες ακούγεται εντόνως ότι ο ΣΚΑΪ, φλερτάρει και με την Μαρία Χούκλη . Όπως μαθαίνω, πάντως, η Μαρία δεν ενδιαφέρεται να κάνει μεταγραφή για την παρουσίαση αλλά για τον σχεδιασμό του δελτίου. Μια ανάσα, εν τω μεταξύ, πριν την τελική συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται ο Δημήτρης Μιχαλέλης και ο Γιώργος Λαμπράκος.

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις …….ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
είναι και η ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΑ!

Αναμένουμε εξελίξεις σημαντικές στον ευρύτατο μιντιακό τομέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης