ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

Σαρδέλα, νομίζω ότι την τελευταία νύχτα, ήσουνα αδικημένη στα πλάνα. Στα κοντινά εννοώ. Φυσικά και δεν κάνω ίντριγκα. Αλλά εγώ σαν πιο παλιά καταλαβαίνω τον ρόλο του κοντρόλ. Να πάρεις το dvd και να δεις. Μετά να πιάσεις τον σκηνοθέτη. Αλήθεια τι σχέση έχεις μαζί του;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ μας θα ξεκινήσεις από τον διευθυντή φωτογραφίας. Σου λέω τώρα μυστικά της δουλειάς που κάθε TV girl πρέπει να γνωρίζει. Άλλωστε εσύ Σαρδέλα και εγώ ήμαστε 2 TV girl πανελίστριες αλλά celebrities πάντα.

Τώρα που σου είπα για διευθυντή φωτογραφίας. Δεν ξέρω εσένα στη Θεσσαλονίκη ποιος σε φωτίζει. Εδώ στην Αθήνα, όμως, στα κεντρικά ο Ερρίκος Μερόντης φωτίζει Στεφανίδου και Καραμεροχαριτάτους, ο Γιάννης Σπηλιώπουλος το δελτίο ειδήσεων του Αντένα. Φωτιστικά έκτακτο το δελτίο Σαρδέλα. Σου δίνω τα ονόματα, για να ξέρεις ποιους θα ζητήσεις. Για ειδήσεις Γιάννη, για εκπομπή Ερρίκο.

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΣΑΡΔΕΛΑ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα η Ευγενία, έξω η Ματθίλδη. Οριστικό εδώ και δέκα μέρες, πιο οριστικό σήμερα περισσότερο οριστικό από μεθαύριο. Τρεις, καλέ, θα είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ένας άνδρας, μια ηλικιωμένη και η Ευγενία. Τέσσερις ποτέ. Μία που το δοκίμασαν οι Άγγλοι και μία που τους «πάτωσε».

Όμως, με τη Ματθίλδη τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Μπορεί κάτι να της προτείνουν… Όχι καλέ Σαρδέλα για εκπομπή Σαββατοκύριακο. Εκεί, να δεις πριν από καιρό το έμαθα, αλλά δεν θυμήθηκα να ξαναρωτήσω, μια κουβέντα έγινε με την Νατάσσα την Ράγιου. Η Νατάσσα είναι φιλενάδα μας, Σαρδέλα. Της τηλεφώνησα αλλά δεν απάνταγε στο κινητό και στο άλλο απάντησε η γραμματεύς Δήμητρα.

Εκεί που γίνεται της «Υπαπαντής» είναι στο μπουντουάρ της «κρατικής τηλεόρασης». Προτείνω τόσο στην Ρίτσα Μπιζόγλη όσο και στην Μαρία Σαράφογλου ένα σκόρδο στο πέτο δεν θα έβλαπτε, μέχρι να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός. Θυμάστε που έβαζε η Έλλη Στάη τις περίφημες καρφίτσες έντομα; Εκεί. Πα! πα! πα! αδελφούλα μου «θάψιμο» από τις εσωτερικές για τις νιόφερτες στο «on camera» λανσάρισμα! Η συντριπτική πλειονότητα των κυριών που συχνάζουν στο μακιγιάζ υποστηρίζει ότι κάθε μία είχε λάβει πρόταση – πρόσκληση για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής, αλλά… δεν ήθελε, για να μη φθείρει την εικόνα της. Φυσικά, όλες οι μεικαπαρτίστ, τις πίστεψαν.

Τώρα που θα με διαβάζεις, Σαρδέλα, πρέπει να έχει κυκλοφορήσει το καινούργιο Down – Town. Είδες super Αντζέλικα ως Λάρα Κροφτ ;;; Φάτε μάτια ψάρια. Οι super μπότες από την προσωπική της συλλογή. Τι να πιάσει η Σοφία Αλιμπέρτη μπροστά στη φωτογράφιση της Αγγελικής; Τι να κάνει το Σοφάκι με το μπόντυ και το καρέ. Προσπάθησες, Σοφία μου, να αισθανθείς, αλλά πρωταγωνίστρια προκύπτει η Νικολούλη έβερ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

Σαρδελίτσα μου, χτες το πρωί, όπως είπα και δημοσίως, έγινε η πρώτη κουβέντα για το διαζύγιο Γιάννη και Ελένης. Τι πού το έμαθα; Μη γίνεσαι «Δρούτσα»!

Την Καθαρά Δευτέρα, το μεσημέρι, στο γκαράζ του Σεμίραμις, περνούσε τα κούλουμα η οικογένεια Λάτσιου – Μενεγάκη, πιο αποκλεισμένη από τον Τσιλιμπουνιδάκη από ποτέ. Στο Σεμίραμις έπαιζε και η γιαγιά πάντα, αγωνιστικό μπριτζ. Στέκι, κλασικό, διαχρονικό και με εχέμυθο προσωπικό.
Αυτό διάλεξαν οι άνθρωποι, εκεί πήγαν. Αλλά με το που ξεπρόβαλαν με κοινό τζιπ από τη βίλα Μελίσσια, ακολούθησε από πίσω κομβόι. Πρώτα οι του ενός περιοδικού, μετά οι του άλλου του ανταγωνιστικού και από πίσω ο Τσιλιμπουνιδάκης ντυμένος Πυροσβεστική.

Εγκλωβίστηκαν τελικά οι άνθρωποι στο γκαράζ του Σεμίραμις με το προσωπικό να κρατάει μπαλόνια στους κήπους, φορώντας ξανθιές περούκες για αντιπερισπασμό!

Η αποκλειστική πληροφορία, πάντως, για το σούσι, προέκυψε στο ΑΛΤΕΡ μέσω Καλαμάτας, κυριολεκτώ.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ η πληροφορία του Ο.Κ ! Η Ελένη Μενεγάκη εκτός από το μπέρμπερις ημίπαλτο, φορούσε μαντηλάκι στο λαιμό, Αλεξάντερ Μακ Κουίν, την επόμενη ακριβώς μέρα από τον θάνατο του μετρ.

Καταλαβαίνω ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ το πρότεινε επικοινωνιολόγος – στυλίστας, για να συνταιριάξει το πένθος του κόσμου της μόδας για τον σχεδιαστή με τη θλιμμένη περίοδο ζωής της παρουσιάστριας που βιώνει τις μέρες μετά τον χωρισμό…

ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ

Δεν πήγε Σαρδέλα μου, ο Λιάγκας σε κοσμηματοπώλη. Πήγαν τα διαμάντια στον Γιώργο Λιάγκα, ώστε να καταλήξει στο μονόπετρο. Για την ποιότητα της πέτρας, Φαίη, όχι ότι είμαι μαρτυριάρα, αν δεν ήταν φίλες, κυρίες που υπολήπτομαι τη γνώμη τους στις πέτρες, ακόμη θα περίμενες. Επελέγη, λοιπόν, με τη συνδρομή των κυριών, πέτρα πολύ καλής ποιότητας, μα πολύ καλής. Στη συνέχεια, όμως, ο Γιώργος προφανώς παρασύρθηκε από τη δική του περιφέρεια δακτύλου. Τέσσερα νούμερα μεγαλύτερο το αγόρασε στη γυναίκα. Στο χέρι φοριέται Γιώργο μου, όχι στο πόδι.

ΤΟ ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Είπε η Μαργαρίτα Δρούτσα στον Τάσο Τρύφωνος τη στιγμή που είχανε στον «αέρα» του love radio , ένα εξαίσιο «κολ μι» με κυρία που μιλώντας νωχελικά… αφιέρωνε στον Τζίμος (έτσι λένε το αγόρι της).

Η Μαργαριτούλα, λοιπόν, με εξαίσια σοβαρότητα, είπε ότι το Κέιπ Τάουν είναι στα περίχωρα του Λονδίνου και εκεί γίνονται και παζάρια ρούχων.

Μη σκας, Μαργαρίτα μου, ο κόσμος είναι τόσο μικρός και οι αποστάσεις τόσο σχετικές.

Σαρδέλα μου… τον διευθυντή φωτογραφίας μην ξεχάσεις εσύ. Σε φιλώ στη μουσούδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης