Θα παρουσιάσω τις διαταραγμένες ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ μου, αφού προηγουμένως αναδείξω αγαπημένο αφορισμό του Ζάρκο Πετάν:

«ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

Στη Ρωσία ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ένα κοριτσάκι 16 χρόνων.

Στην Κίνα πέταξαν 21 βρέφη στο ποτάμι με την ένδειξη «νοσοκομειακά απόβλητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα, σακατεύονται φτιάχνοντας βαρελότα για το «καλό»

Στη Βόρεια Ελλάδα, πατέρας εγκαταλείπει το παιδί του σε ένα χωράφι. Το παιδάκι με τα προβλήματα αυτισμού βρίσκεται δύο μέρες αργότερα. Η είδηση δεν παίρνει διαστάσεις, γιατί ο μπαμπάς είναι «Βούλγαρος» και το παιδί «Βουλγαράκι».

Στην Ξάνθη, «τραγουδάει» η Τζούλια, κρατώντας σαμπάνια και οι πελάτες πληρώνουν, για να χειροκροτήσουν την αρτίστα.

Η αρτίστα και ο μάνατζερ, «άνθρωποι», σύμφωνα με τον φαινότυπο, κακοποιούν μπροστά στην κάμερα ένα δυστυχισμένο ζωάκι, αναγκάζοντάς το τη στιγμή που εκείνο σπαρταράει απεγνωσμένα να ξεφύγει το κεφαλοκλείδωμα να πιει… ούζο ή κρασί ή σαμπάνια με τζατζίκι!

Ένα παιδί διαμελίζεται από βόμβα. Στο κέντρο της Αθήνας. Έψαχνε σε σκουπιδοτενεκέδες να βρει φαγητό 
Το όνομά του κανένας δεν το έμαθε. Ο άνθρωπος (Αφγανός )βλέπεις. Η αδελφή του ακρωτηριάστηκε και η μάνα σε απόγνωση.

Και ένας υπουργός, ο Αντρέας Λοβέρδος, κατάλαβε τι σημαίνει το σύστημα δημόσιας υγείας. Όταν οι αξονικοί τομογράφοι ΔΕΝ λειτουργούν, ΔΕΝ είναι είδηση, να το καταλάβετε, για να μην κουράζεστε.

Όταν ένας υπουργός, πολιτικός, δημόσιος λειτουργός κλέψει εκατομμύρια ευρώ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στην πολιτική πασαρέλα, έτοιμος να μπατσίσει όποιον αντιδρά και να ανεβάσει τη δημοτικότητά του.
(Αλλά ….)
Όταν μια πολιτικός-δημοσιογράφος, η Πιπιλή, χορέψει βαλς μπροστά στην κάμερα, στοχοποιείται ως ένοχη εθνικής μειοδοσίας.

Όταν μια γυναίκα περάσει τα 40 από την «προοδευτική μερίδα» των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, ( στη χώρα μας) θεωρείται έτοιμη για ΚΤΕΟ και απόσυρση με συνοπτικές διαδικασίες…

Όταν μια γυναίκα στην ηλικία της Πιπιλή…. τώρα… χορέψει «τσα – τσα», λοιδορείται ως «σιτεμένη» από ανθρώπους που έχουν περάσει τα 70.

Οι άνδρες πάλι, με τιμή και δόξα, αναλαμβάνουν ως πρωθυπουργοί μετά τα 60 φεύγα, γιατί, στην δεκαετία των 50 – 60, θεωρούνται μάλλον «ανώριμοι» για το αξίωμα.

Σύμφωνα με το καινούργιο ασφαλιστικό, θα πάρω σύνταξη λίγο πριν από τα 70. Μέχρι τότε, θα δουλεύω, αλλά, αν με δούνε και χορεύω, θα μου ξυρίσουν τα φρύδια για παραδειγματισμό των υπολοίπων σάψαλων που επιμένουμε μετά τα … 40 να χορεύουμε μπλουζ.

Καμαρώνω πάρα πολύ όμως για όλους αυτούς του βλάκες που η Όλγα Τρέμη μπορεί να βγάζει τη γλώσσα, καθώς είναι η πιο πετυχημένη -διαχρονικά παρουσιάστρια και θα συνεχίσει να γράφει σουξέ την επόμενη δεκαετία…

(Θυμίζω απλώς ότι η Μπάρμπαρα Γουώλτερς, σε ηλικία 73 ετών, μετέδιδε γαμάτο ρεπορτάζ από το Αφγανιστάν).

Μπορεί να ξενυχιάσω τον Άδωνη Γεωργιάδη για τη φωνή του, για τις πολιτικές του εμμονές… ΑΛΛΑ δεν μπορώ να τον διαπομπεύσω για την καψούρα που νιώθει για τη γυναίκα του.

Είναι τόσο αγάμητοι οι άνθρωποι πια, ώστε, αν κάποιος τους θυμίσει τον έρωτα, έστω και για τις ανάγκες τηλεοπτικού γυρίσματος, παθαίνουν ό,τι το κοριτσάκι στον εξορκιστή.

Τώρα, όμως, που με διαβάζεις, ψψιτ …σε σένα που με κοιτάς, αν είχαμε και οι δύο δίκιο, σίγουρα θα λέγαμε και δύο ψέματα. Διαφώνησε, λοιπόν, για να με στηρίξεις.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΙΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΦΟΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ .

ΜΕΓΑΛΗ ….ΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ..ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ DANCING .

Δεν αναφέρομαι στην αποχώρηση της Ματθίλδης Μαγγίρας, γιατί οι πληροφορίες μου θέλουν να είναι λόγος σοβαρός και καθόλου «τηλεοπτικού ανταγωνισμού» ούτε στον Σάββα Μπούμπουρα … αναφέρομαι σε αποχώρηση που θα σκάσει ως βόμβα!

Οι ομάδες είναι δύο: Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ

Κρύψτε τα «παντατίφ» της γιαγιάς, βγάλτε τα από τους λαιμούς σας και βάλτε τα λουράκια στους σκύλους, για να τα γλυτώσετε από τους ράμπο της εφορίας. Όσες έχουμε κοσμήματα πάνω από 1000 ευρώ …θα πληρώνουμε λέει τεκμήριο διαβίωσης. (Καλά αυτοί με 1000 ευρώ ούτε το κουρδιστήρι του Ρόλεξ δεν παίρνεις … Πού ζούνε, καλέ, αυτοί; Στον Μεσαίωνα;)

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Στον αλλοδαπό φίλο ο οποίος με καθυβρίζει με μηνύματα στο e-mail μου, γιατί τόλμησα να χαρακτηρίσω την Άγκελα Μέρκελ «καμπίσια βλάχα», θα ήθελα να πω ότι ευχαριστώ για τη διάθεσή του στην επικοινωνία. Θα επιμείνω στη θέση που θέλει να θεωρώ ως «καμπίσια βλάχα» τη Μέρκελ … όπως και στη θέση μου, ότι το μεγάλο ντεκολτέ δεν συμβαδίζει με την αρχικαγγελαρία της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης