ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Η μόνη παρηγοριά μου πια είστε εσείς. Σήμερα μετά το τελευταίο χτύπημα που υπέστην, (εντελώς αλήθεια), άφησα να περάσουν τρεις ώρες και άνοιξα τον υπολογιστή να γράψω, ενώ η τηλεόραση είναι ανοιχτή στους «ράδιο αρβύλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπω την Σαρδέλα, ξαπλωμένη να κοιμάται και το μόνο που θα ήθελα ήταν να είμαι το επόμενο pet του Στάθη. Μαζί με την Σαρδελίτσα μου, ναι!

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.

Καταρχάς ξέρετε ότι τους τελευταίους μήνες δίνω έναν ανθρώπινο μεν, μεγάλο όμως αγώνα. ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ και συνεχίζω να ΜΗΝ. Μετά από 25 χρόνια (το ξαναγράφω για να το εμπεδώσουν οι καινούργιοι μας φίλοι)…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Περιπτεράς μου, καταλαβαίνετε φαντάζομαι τους λόγους, είναι εκείνος που ειλικρινά νομίζω ότι χρησιμοποιεί κάθε «βρώμικο» μέσο για να με κάνει όχι απλώς να… υποκύψω αλλά να καταρρεύσω.

Τις λίγες στιγμές που καθαρίζει η σκέψη μου, καταλαβαίνω ότι έχει «χάσει πολλά»

Αγόραζα κούτες βλέπετε από το πανικό μην ξεμείνουμε. Δηλαδή… σε περίπτωση πολεμικής απειλής, εμείς στο σπίτι μας στοκάραμε, τσιγάρα, καφέ, «νουνουδάκια» (μίνι γαλατάκια, γιατί το αγόρι μου δεν μπορεί άλλη γεύση στον καφέ), ξηρά τροφή για τα σκυλιά και άζαξ συμπυκνωμένο.

Αν σας λείψει το άζαξ για το πάτωμα, ελάτε σε μένα… Μην με ρωτάτε γιατί… Δεν ξέρω. Τρέμω στην ιδέα μη μείνω σε καιρό πολέμου χωρίς καθαριστικό για το πάτωμα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τώρα το τζίρο που έκανε σε τσιγάρα ο περιπτεράς , όταν την μέρα ήθελα 2μιση πακέτα μάλμπορο, προς τρία.

Με κακορίζικο ύφος λοιπόν από την πρώτη καλημέρα που ανταλλάξαμε χωρίς να αγοράζω πακέτα… άρχισε τις εκτιμήσεις ότι αν δεν καπνίζω θα γίνω σε διάστημα μικρότερο του τριμήνου , περίπου σαν την κυρία Βιολέτα στον «αποκάτω δρόμο»
(Η κυρία Βιολέτα έχει μίνι μάρκετ , ανταγωνίστρια του περιπτερά , δηλαδή, αλλά είναι , με το μάτι όπως την κόβω, γύρω στα 120 κιλά με ύψος, πάλι όπως την κόβω ίδιο με της Μαρίας Μπεκατώρου )…

Εγώ λοιπόν, με σαφώς πεσμένες άμυνες, τρομοκρατήθηκα και… έκοψα μαζί με το τσιγάρο, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς, τσιπς, ψωμί, αλκοόλ (ακόμη και το ένα ποτήρι κρασί), μπανάνες, τον καφέ, τα αναψυκτικά , τα παστέλια, τις τσίχλες με ζάχαρη, τις καραμέλες, και τα νύχια μου, ενώ… τρώω (;) ό,τι χωράει σε ένα πιάτο… φρούτου.

Ααααα! Επειδή όπως σας είπα, ζω με τον φόβο του γρουσούζη , πάω και τα σκυλιά στο βουνό και τα τρέχω μία ώρα. Να φανταστείς, τις τελευταίες μέρες , μόλις με βλέπει το ντόπερμαν (ναι, ναι το ντόπερμαν) να φοράω αθλητικά, πάει και χώνεται κάτω από το κρεβάτι. (Χτίκιασε στο τρέξιμο το σκυλί).

Κάθε βδομάδα πηγαίνω να με ζυγίσει μια καλή κυρία και να μου δώσει γραπτώς τις προτάσεις της για τα νερόβραστα φαγητά μου.

Πήγα λοιπόν η δυστυχισμένη την τελευταία φορά και ….μου ανακοίνωσε , ότι έχω χάσει 300… ΝΑΙ… ΝΑΙ… καλά το διαβάσατε… 300 γραμμάρια.

Καταρχάς… κατέρρευσα. Πεινάω μέρες τώρα, δεν καπνίζω, και… με κυνηγάει το ολόγραμμα της Βιολέτας, το οποίο έχει στοιχειώσει την σκέψη μου.

Περιφέρομαι ως μια πεινασμένη χοντρή κυρία (αφού αυτό περιμένει να γίνω ο περιπτεράς) που μετά από μία εβδομάδα κολοκύθι βραστό… έχει κατέβει 300 γραμμάρια, αλλά έχω αποφασίσει ότι καλύτερα να γίνω χούλιγκαν, παρά να δικαιώσω τον περιπτερά που να φάει τα δόντια του.

Όμως κατέρρευσα… Φυσικά και υπήρξαν λόγια παρηγοριάς , όπως ότι όταν έχεις να χάσεις μόνο δύο ή τρία κιλά , το εγχείρημα γίνεται πολύ δύσκολο , όπως ότι πρέπει να πίνω νερό , όπως ότι είμαι ήδη κομψή… και άλλα τέτοια παρηγορητικά… που με έκαναν να μην βλέπω την ώρα να επικοινωνήσω μαζί σας…

Τι με ρώτησες; Αν έχω νεύρα ;;; Κοίταξε …εγώ πιστεύω ότι μια υπερένταση την έχω…

Δηλαδή αν η Φιλιππινέζα σας φύγει ξαφνικά… ΕΓΩ. Χτες ρώταγα τον διπλανό μήπως ήθελε να του αλλάξω καμιά λάμπα στο σπίτι. Δεν ξέρω πως θα το ερμηνεύσετε αλλά σκούπιζα τον κήπο με την ηλεκτρική ένα βράδυ… Μάλιστα.

Στην συνέχεια , έπλυνα στην μπανιέρα τα δυο μικρά σκυλιά , και στα «καπάκια» άλλαξα θέση στο συσκευασμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο από το υπόγειο στο πατάρι.

Για να σου προλάβω την απορία , θέλεις να μάθεις τι κάνει το «αγόρι μου» σε όλα αυτά ; Θα σου το έλεγα από μόνη μου. (περιττή η ερώτηση)

1ΟΝ : Παραμένει εδώ . Παράξενο μεν αλλά αλήθεια.
2ΟΝ Καπνίζει , γεγονός που αποδεικνύει πόσο καλοσύνη διαθέτω εγώ.
3ΟΝ Αγοράζει βιβλία από το Βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη (αυτό δεν είναι απαραίτητα παράξενο).
4ον Παρακολουθεί τις εκπομπές του Άδωνη ( αυτό το θεωρώ ως παρενέργεια από το νέο καθεστώς ζωής που έχω επιβάλλει στο σπίτι ή αν με τον δικό του τρόπο επιθυμεί να μου δείξει εμμέσως πιο είναι το επόμενο στάδιο που με αστρικές ταχύτητες προσεγγίζω)

Όμως προφανώς κάτι έχει … Η φυσιογνωμία του τον τελευταίο καιρό μου φέρνει όλο και περισσότερο στην εικόνα του Χριστού, όπως όμως τον βλέπουμε τον Κύριο σε Καθολικές εκκλησίες , με το βλέμμα προς τον ουρανό και τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος , της στιγμή της ανάστασής και ανάληψής εις ουρανούς…

Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η Βάσια , η οποία , προχτές που τον είδε στο Αλτερ , μου είπε … «Βρε Νανά μου… έχει ηρεμήσει ο δικός σου πολύ… Είδα την έκφρασή του»… Δεν είναι ηρεμία Βάσια μου… αλλά αγιοποίηση…

Επίσης, από την εποχή που έκοψα το τσιγάρο , με διάφορες γελοιωδέστατες δικαιολογίες , κοιτάζει να μην οδηγώ εγώ αλλά εκείνος…Είναι σαν τις οδηγίες όταν κάποιος παίρνει χάπια που συνιστούν , να μην χειρίζεται μηχανήματα και να αποφεύγει την οδήγηση… Έτσι με αντιμετωπίζει γενικώς.

(Α !!! Μια που το έφερε η κουβέντα τώρα για την Βάσια… να σας πω ότι φοράει στο χέρι της ένα εκπληκτικό κόσμημα. Τώρα για να γράφω εγώ εκπληκτικό που ο παππούς μου , αγόραζε της γιαγιάς το κατιτίς μόνο από τον Αθηνιωτάκη, κατόπιν εντολής της γιαγιάς μου, ξέρω τι σας λέω. Είναι λοιπόν μια εκπληκτική ριβιέρα με μπριγιάν η οποία στο κέντρο φέρει ένα μυθικής ομορφιάς διαμάντι 7 καρατίων !!

Λοιπόν… έχω εντυπωσιαστεί στην ζωή μου μέχρι τώρα , από κοσμήματα που φοράει η Μίκα Σαρίδη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Αλίκη Λιβανού (πεθαίνω για τα ρολόγια της) η γιατρός, πολύ φίλη της μαμάς μου, Καίτη Μουλοπούλου, η κυρία Εμφιετζόγλου που την συνάντησα στο σπίτι της Μάριον Παπαλόλα και του Δημήτρη του Κελέκη , όπου δίπλα της καθόταν η κυρία Περωτή, που φορούσε στον λαιμό της επίσης ένα εκπληκτικό κολιέ και το δαχτυλίδι της Βάσιας, το οποίο δείχνει ότι ο σύζυγός της , θα παντρευτούν στις 28 του μηνός, έχει εξαιρετική αισθητική).

Επανέρχομαι στο θέμα της στέρησης….Φυσικά υπάρχουν χειρότερα από το δικό μου.

Η Βίκυ η φίλη μου, η οποία παρασύρθηκε από μένα και έκοψε το τσιγάρο την 3η μέρα του Πάσχα είναι χάλια… Πολύ όμως. Νοιώθει, όπως την ακούω αλλά και όπως μου εξομολογήθηκε, σαν να έχει χάσει άνθρωπο… τέτοια στεναχώρια, ενώ ο Βασίλης που παντρεύτηκε και ο οποίος είναι προφανώς αναίσθητος (βέβαια το υποψιαζόμασταν , τώρα όμως επιβεβαιώνεται η υποψία)… δηλώνει καλά, ενώ δείχνει χαρούμενος.

Ξέρεις τι …ΔΕΝ θέλω να σας κουράζω …αλλά τώρα που μιλάμε… δείτε το σαν …αποσυμφόρηση (μου). Αν σας αφήσω, φοβάμαι ότι θα πάω στο ψυγείο…

Λοιπόοοον τι άλλο να πούμε ;;; Ααααα…..Το people το διαβάσατε ; Το είδατε ;
Εγώ πήρα το πρώτο και διάβασα το editorial που έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου . Σε αυτό λοιπόν υποσχέθηκε ότι στο περιοδικό αυτό δεν θα βλέπουμε ανθρώπους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε από το εγχώριο σταρ σύστεμ αλλά πρόσωπα που έχουν κάνει κάτι σημαντικό και που η ζωή τους έχει ενδιαφέρον , χωρίς να είναι απαραιτήτως και αναγνωρίσιμα από τον πολύ κόσμο .

Πολύ ωραία , ξέρω και την ξένη έκδοση , αλλά είδα… εξώφυλλο την Έλλη Κοκκίνου, (στο πρώτο), την Τζούλια Αλεξανδράτου (έλεος) , και συνεχίζουμε με Δέσποινα Βανδή και Σάκη φυσικά…. Δηλαδή ένα Ο.Κ πιο φτηνό εμφανισιακά .
Παιδιά επειδή καταχάρηκα που έμαθα ότι κυκλοφορείτε και μεγάλη επιτυχία που ήρθε στην Ελλάδα … αυτό που υπόσχεσθε στο editorial, δεν βγαίνει κατά τη γνώμη μου πάντα.

(κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος απλώς τώρα …βρίσκομαι σε ευαίσθητη περίοδο ζωής οπότε …..τα γράφω όπως μου έρχονται )

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ …

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΑΤΥΡΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΉΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ;;;;;

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ .

Ααααα… ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ;;;

(Η Δευτέρα είναι η επόμενη της Κυριακής…ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ DANCING ; ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ)

ΣΑΣ ΦΙΛΩ … ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ

(Πεινάω …είμαι 300 γραμμάρια πιο αδύνατη και δεν καπνίζω)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης