Σήμερα πληκτρολογώ σε υπολογιστή Αpple (α…. τσα μου). Δεν είναι δικός μου. Εγώ γράφω σε μία παραδοσιακή «γκουμούτσα», η οποία εδώ και έξι μήνες ρετάρει… Φυσικά, είχε συμπτώματα.

Όσες φορές, όμως, καθόμουν να γράψω στο υπερσύγχρονο υπολογιστή, «σιχτίριζα» γιατί ένα (ρ) πατούσα και εμφανιζόντουσαν ρρρρρρρρρρρρρρρρρρ (στη σειρά). Τα υπερσύγχρονα μοντέλα είναι πολύ ευαίσθητα, αδελφέ μου. Μου έσπαγε τα νεύρα στην ευαισθησία και συνέχιζα στη δική μου αγαπημένη γκουμούτσα, αδιαφορώντας για… την εξέλιξη της τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ξεκινήσω με μία επισήμανση στους πολυαγαπημένους μου «ράδιο αρβύλα». Θα πρότεινα να μειώσουν τον χρόνο του συγκροτήματος στο τέλος της εκπομπής, γιατί κινδυνεύει να γίνει «κοιλιά».

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟ «ΟΛΑ»

Κατ’ αρχάς για άνδρας που τα βγάζει πέρα με μία καφετιέρα και ένα κρεβάτι κρατιέται περίφημα! Η πρώτη ερώτηση που θα ήθελα να θέσω ήταν αν η καφετιέρα απέκτησε ταίρι ή αν συνεχίζει σόλο καριέρα χωρίς αποχυμωτή στο πλευρό της.

Ξεπέρασα γρήγορα τους προβληματισμούς μου για τα κουζινικά του Γιάννη, καθώς αναρωτήθηκα για το τι θα έκανε εκείνη τη στιγμή η Τατιάνα Στεφανίδου; Θα ετοίμαζε στην καφετιέρα της ένα εσπρεσάκι; Θα έπινε ένα ποτήρι άσπρο κρασί σε κολονάτο ποτήρι, βλέποντας Ρούλα στον Άλφα με τη Μενεγάκη στην πλατεία; Θα έγραφε αγαπησιάρικο μήνυμα στον Γιάννη Λάτσιο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που μπορώ να ξέρω είναι ότι θα ήθελε εκείνη να έχει τον Γιάννη στην εκπομπή της.

Γιατί, όμως, ο Λάτσιος προτίμησε την εκπομπή της Δευτέρας;

1
. Μμμμ… πιστεύω ότι η παρουσία του εκεί σήμαινε ότι δεν υπάρχει θέμα σχέσεων μεταξύ ΑΝΤ1 και «ΟΛΑ». Αυτό μάλιστα για όσους είναι κατατονικοί και υπήρχε περίπτωση να μην το αντιληφθούν, το δήλωσε, λέγοντας ότι ο Βαγγέλης Περρής του έχει προτείνει μερικές από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες.

2. Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει «κανιβαλίσει» τον Λάτσιο σε υπερθετικό βαθμό. Η επιλογή του, λοιπόν, να παρουσιαστεί εκεί δείχνει ότι ως στέλεχος του καναλιού δεν λογοκρίνει κανέναν παραγωγό-παρουσιαστή και εκπομπάρχη, άρα κανένας που μπορεί να νιώθει «θιγμένος» από τη σάτιρα μπορεί να του «ζαλίζει» το κεφάλι στην γκρίνια.

(Τι ωραία αγγλικά μιλάει το τηλεοπτικό μου αγόρι, ο Στάθης; Τον ακούω τώρα να συνομιλεί με τον αρχηγό του γκρουπ που έφτασε από τη Νέα Υόρκη. Ο Στάθης ρωτούσε στα αγγλικά, μετέφραζε ταυτοχρόνως και έθετε την επόμενη ερώτηση… Αστέρι! Συγγνώμη, φίλοι και φίλες, αλλά, ενώ γράφω, έχω και τον δέκτη ανοικτό. Το άλλο μου αγόρι στη ζωή βλέπει μέσα Χαρδαβέλλα).

Επανέρχομαι στη συνέντευξη του Λάτσιου. Μπορεί αν δεν είχε κάνει καριέρα πίσω από τις κάμερες να ήταν εξαιρετικός μπροστά. Έχει χιούμορ, δίνει ατάκα, ξέρει να κρεσεντάρει την τηλεοπτική ίντριγκα, «κλέβει» τον φακό… είναι τελικά αυτό που είχα σκεφτεί από την πρώτη φορά που τον είδα ως τηλεοπτικό πρόσωπο… Εξαιρετικός ποκαδόρος. Ιδέα δεν ξέρω αν ξέρει. Πάντως, μπλοφάρει τέλεια… σε σημείο που μαζί του το παιχνίδι να αναπτύσσει εξαιρετικό ενδιαφέρον …

3 .Γνώριζε ότι στον Άλφα ντεμπουτάριζε η Ρούλα και… στήριξε το πρόγραμμά του.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σύμφωνα με τον Στίβεν Κέλυ (σωστά το γράφω νομίζω, χορογράφος – χορευτής – καταγγέλλων) η Γκαλένα έχει οργανώσει ένα σχέδιο εξολόθρευσης του ΑΝΤ1. Το σχέδιό της… ξεσκεπάζεται σιγά σιγά, από τον μοναδικό χορογράφο που γνώρισε το latin στις κυρίες αποστράτων. Δεν ξέρω πώς αντιδρά στις καταγγελίες αυτές η Ευγενία Μανωλίδου.

Διότι χορεύει με χορευτή που δεν είναι «ελεγχόμενος», σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα από τη σατανική Γκαλένα. Ιιιιιιιιιιιιιι… αν το πάρει το αυτί της Μανωλίδου αυτό, από τα νεύρα θα κάνει flic – flok, δίνοντας τα παιδιά στο σχολικό. Αν και μεταξύ μας, η Γκαλένα είναι καλή με την Ευγενίτσα μου, ο Λάτσιος είναι «απαιτητικός και σκληρός» μαζί της. (Σοβαρότατα το λέω. Εγώ την τελευταία φορά εκνευρίστηκα μαζί του πολύ. Είναι σαφές ότι την ειρωνευόταν…).

Ο αγαπημένος Φιλήμονας, ο οποίος εμφανίστηκε στο Άλτερ ντυμένος, για να πιεί ένα κουαντρό πάνω στο σκάφος που μόλις έδεσε στην Ύδρα, χαρακτήρισε το ντύσιμο της Ρούλας Κορομηλά αντίστοιχο με εκείνο της ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ!

Το βρήκα εξαιρετικό. Έχει δίκιο ο Φιλήμων. Νομίζω ότι, αν υπήρχε η παραμικρή ένσταση το χτένισμα «στριφτή μπανάνα», ολοκλήρωσε την ξεπατικωτούρα της Ιβάνα.

Με το συμπάθιο, επειδή… ακούω και την εκπομπή του Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος» μήπως έχει πουληθεί τελικά στην Ελλάδα η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας με τις καντίνες μαζί;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης