ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΙ ΤΑ 20 χρόνια του Γιώργου Παπαδάκη

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Το πρωινό του Μέγκα φέτος είναι βέβαιο το ό,τι κράτησε, στο βαθμό που κράτησε από τηλεθεατές έχει να κάνει με τον «αέρα» του καναλιού και την εμπειρία των ανθρώπων που βρίσκονται στο κοντρόλ. Αν η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που «παίζει» μπάλα μπροστά, ήταν σε ένα τριτοτέταρτο κανάλι, οι τηλεθεάσεις θα «παίζανε» κοντά στους άσσους. Ο καθένας από τα παιδιά έχει δυνατότητες, αλλά όλοι μαζί ως ομάδα, δεν κατάφεραν να γίνουν πρωινή συνήθεια για τους τηλεθεατές.

Για την επόμενη σαιζόν έχουν ακουστεί πάρα πολλά. (Αναφέρομαι πάντα στο πρωινό του ΜΕΓΚΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μην κουράζω, γιατί έχω και πολλά θέματα. ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ο Γρηγόρης θα είναι στο Μέγκα, αλλά δεν θα κάνει πρωινό.
Στην «πιάτσα» επίσης έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ονόματα κοριτσιών ως προτεινόμενες για την πρωινή ζώνη του καναλιού… με τελευταία να μπαίνει στον χορό των «υποψηφίων» την Ζέτα Μακρυπούλια, το όνομα της οποίας το άκουσα χτες το απόγευμα από ανθρώπους της δουλειάς μας ως μία πιθανή γυναικεία υποψηφιότητα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ (αυτή την στιγμή)

Είναι ότι: ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.

Μπορεί να υπάρχουν σκέψεις στο μυαλό κάποιων, κουβέντες του στυλ «πως θα έβλεπες και την Μαρία την Ποθητή στον καναπέ», αλλά αυτό από το να έχει γίνει κουβέντα σοβαρή επαγγελματική με τους εμπλεκόμενους καθήμενους σε ροτόντα για να βλέπουν έρευνες αγοράς, τάσεις κοινού, στρατηγική αντιμετώπισης ανταγωνισμού και… άλλα σχετικά… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Την άλλη εβδομάδα, αρχές Μαΐου, (συνήθως ο Μάιος είναι ο μήνας που ακούγονται προτάσεις), θα μαζευτούν οι άνθρωποι στην ροτόντα για να μιλήσουν και να αποφασίσουν ποιο θα είναι το επόμενο «μοντέλο» που θα αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΑ

Με δεδομένο ότι η πιάτσα μας είναι «μίνι», (μια χούφτα άνθρωποι είμαστε και γνωριζόμαστε καλά), η Ρούλα στην τηλεοπτική της καριέρα έχει σχολιαστεί αρνητικά περισσότερο απ όλες ίσως, που βγήκαμε στην ιδιωτική τηλεόραση.

Ως τηλεοπτικό προϊόν η Κορομηλά χτυπήθηκε «σαν χταπόδι» τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ενώ οι σταρς της εποχής που αργότερα της κάνανε υποκλίσεις, την σνομπάρανε στην αρχή, αρνούμενοι να πάνε στην εκπομπή της ως καλεσμένοι. Όταν ξεκίναγε άλλωστε η Κορομηλά στην κρατική, την αντιμετώπιζαν όλοι σαν κάτι λιγότερο από… παρακατιανό. Η Κορομηλά ποτέ δεν πλασαρίστηκε ως μοντέλο, ήταν τότε, το κατεξοχήν κορίτσι της διπλανής πόρτας και γι’ αυτό λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Θυμίζω ότι δέκα χιλιάδες οπαδούς στο Λυκαβητό, δεν γέμισαν ούτε μεγάλα μουσικά συγκροτήματα.

Στην τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση είδα ότι αντιμετώπισαν την Ρούλα κάποιοι ως «ξοφλημένη» τηλεοπτική περσόνα. Τα επιχειρήματα τους εξαντλούνται στα κιλά της Ρούλας, στο χτένισμα, στο ντύσιμο και στην ηλικία της.

Μπράβο Ρούλα, χίλια μπράβο, κατόρθωσες να διαταράξεις τον ψυχισμό κάποιων σε σημείο που να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Γιατί;;; Μα γιατί αν μια στρουμπουλή, «βαριά μεγαλοκοπέλα», απογειώνει τα νούμερα της a.g.b, και αποδομεί την ζώνη του prime time του Μεγάλου καναλιού, τότε όσες γκόμενες έχουν περάσει τα 40 μπορεί να νοιώθουν ότι μια μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση μπορεί να τις περιμένει τα επόμενα χρόνια.

Ξέρω πολύ καλά ότι είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει ό,τι θέλει, να κρίνει όποιον θέλει και να κρίνεται με την σειρά του από το κοινό που τον παρακολουθεί. Ποτέ όμως δεν μπόρεσα να καταλάβω πως μπορεί άνθρωποι που διαμορφώνουν άποψη να λοιδορούν την ηλικία, τα κιλά και το φύλο. Με αυτόν τον τρόπο, πολύ εύκολα λοιπόν, να επικηρύξουμε, την θρησκεία, το χρώμα και τις σεξουαλικές επιλογές.
Ο Κορσές της Κορομηλά δεν απειλεί κανέναν, ο κορσές στο μυαλό ανθρώπων είναι επικίνδυνος.

Μ’ αρέσει που σήμερα τέλη Απριλίου του 2010 αγωνιζόμαστε για δικαιώματα που διεκδικήθηκαν στην Γαλλική Επανάσταση και τα οποία όπως η ιστορία αποδεικνύει σήμερα κάθε άλλο παρά αυτονόητα είναι.

Μ’ αρέσει πάρα πολύ επίσης που τα γράφω εγώ αυτά που η τύχη το έφερε να γεννηθώ ξανθιά (παρά τις ανελέητες προσπάθειες που έχω κάνει ν αλλάξω δέρμα στο κεφάλι), με γαλανά μάτια, να φοράω πάντα 44 νούμερο φούστας και να διαφημίζω καλλυντικά λίγες μέρες πριν καταταγεί ο γιος μου φαντάρος στο 6ο τάγμα πεζικού στην Κόρινθο.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!

Να! Ένας ακόμη τηλεοπτικός μπόμπιρας που κόβει και φέτος πρώτος το σκοινί μετά από 20 χρόνια συνεχούς, συνεχούς, συνεχούς τηλεοπτικής έκθεσης. Τα γιόρτασε με φίλους και συνεργάτες. Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα δίπλα του τον Ματθαίο Σκυλάκη, τον πρώτο άνθρωπο που συνάντησα, όταν μπήκα στον Αντένα τον Νοέμβριο του 1989. «Με λένε Ματθαίο και… πιάνουνε τα χέρια μου στα τεχνικά», θυμάμαι που είχε πει…

ΚΟΥΙΖ

Μια κυρία φίλη, η οποία ΠΟΤΕ, δεν μου έχει μεταφέρει κάτι μη έγκυρο, μου είπε ότι, ένα πολύ, πολύ, πολύ, πολύ συζητημένο ζευγάρι, μαζί με ένα άλλο ζευγάρι καθόλου συζητημένο, έτρωγε πριν λίγες μέρες σε ένα πολύ, πολύ chic ρεστοράν της Καστέλας…

Ποτέ μέχρι στιγμής αν και ακούστηκαν πάρα πολλά δεν επιβεβαιώθηκε ότι το «ζευγάρι» είναι… ζευγάρι. Παιδιά από την στιγμή που… οι άνθρωποι βγαίνουν «Κυριακή κοντή γιορτή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης