ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ «ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέρες θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη συγκεκριμένη ιστορία. Το «σύνδρομο της πεθεράς» είναι μια κατάσταση που «χτυπάει» τα ζευγάρια, κυρίως, τους καλοκαιρινούς μήνες, διαρκεί τις περισσότερες φορές, όσο η άδεια και των δύο, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί με την ίδια περίπου ένταση, Χριστούγεννα και Πάσχα.

Πριν διαβάσετε την ιστορία θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα πολύ γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο των Αθηνών, το οποίο είχε την ευαισθησία να επιστρέψει τις προκαταβολές που είχε δώσει το ζευγάρι, τόσο στην περίπτωση της «θρόμβωσης» και του «εγκεφαλικού», όσο και του «καρδιακού επεισοδίου».

Οι πρωταγωνιστές στην περιπέτεια είναι ένα ζευγάρι κολλητών μου φίλων και οι κουμπάροι τους. Τα τελευταία χρόνια προγραμματίζουν μαζί καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες μονίμως καταστρέφονται απο τη μητέρα του κουμπάρου του φίλου μου. Για κάποιο αδιευκρίνιστο ιατρικό λόγο, 15 μέρες πριν ξεκινήσει η άδεια του γιου και της νύφης της, μεταφέρεται στα επείγοντα νοσοκομείου ή πολυκλινικής του ΙΚΑ και εισάγεται στην εντατική. Στις δύο απο τις τρεις φορές η γυναίκα έχει διασωληνωθεί ενώ οι φίλοι μου και οι κουμπάροι τους, έχουν προετοιμαστεί για τις διαδικασίες του «τελευταίο αντίο» τουλάχιστον τρεις καλοκαιρινές σαιζόν. Με το που…πάει να ολοκληρωθεί το διάστημα άδειας του ζεύγους…η μητέρα για ανεξήγητους πάντα ιατρικούς λόγους, βρίσκεται απο τη νοσοκόμα της πρωινής βάρδιας, ανακαθισμένη στο κρεβάτι να ζητάει παγωτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρώτη μέρα που όλοι πια έχουν ξαναβρεθεί στα άχαρα γραφεία τους, εκείνη (η πεθερά δηλαδή) έχει οργανώσει διακοπές στη Μυτιλήνη μαζί με την συννυφάδα της, για να ανάψει λαμπάδα στον «Άγιο Ραφαήλ» που την έγιανε. Αντιστοίχως οι κουμπάροι των «κολλητών» μου έχουν δρομολογήσει απο το δεύτερο καλοκαίρι των «ακυρωμένων» διακοπών και μετά… ραντεβού με διαπρεπείς καθηγητές ψυχιατρικής γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε τα ζευγάρια δεν μπορεί να πηγαίνουν στον ίδιο ψυχίατρο.

Την τελευταία χρονιά, δηλαδή φέτος, αποφάσισαν να πάνε διακοπές σε ένα καταπληκτικό συγκρότημα στην Κρήτη. Ένα μήνα πριν το ξεκίνημα της άδειας, η μητέρα μπήκε φυσικά… που αλλού; στα επείγονται με διάγνωση αλλεργικού σοκ…

Η Κρήτη ακυρώθηκε και …καθώς τα νέα απο το ιατρικό ρεπορτάζ έμοιαζαν να έχει παρέλθει ο κόκκινος συναγερμός, το πρακτορείο τους πρότεινε να πάνε σε ένα μαγευτικό συγκρότημα στην Πελοπόννησο…Για να μην σας κουράζω τελικά η Πελοπόννησος ….έγινε Βραυρώνα !!!! (Για να μπορούνε να φτάσουν στα επείγοντα ακόμη και με ποδήλατο ….)

Αυτή την χαριτωμένη ιστορία ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας γιατί κάτι μου λέει ότι το «σύνδρομο του επείγοντος» δεν αφορά το συγκεκριμένο αποκλειστικά ζευγάρι ….

Η ιατρική, πάντως, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά… Όμως αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν γνωρίσει το συγκεκριμένο σύνδρομο…αγοράστε στην πεθερά σας ένα ολόσωμο κλαρωτό μαγιό σε μέγεθος αλεξίπτωτου και καλέστε την για μια μονοήμερη στην Αρτέμιδα (πρώην Λούτσα). Πριν την αποχαιρετίσετε το βράδυ πείτε την μαγική φράση «μανούλα ευχαριστούμε για όλα», κλείστε της και το μάτι. Θα καταλάβει σίγουρα το νόημα της κίνησης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΥΒΑ

Εμένα επειδή με πίεσαν οι συνάδελφοι θα το διαδώσω. Πριν λίγες μέρες γράφτηκε ότι ο Σάκης και η σύζυγος ψάχνουν για καινούργια νταντά προσφέροντας το ποσό των 5.000 ευρώ το μήνα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο κλάδος μας περνάει «στενότητες» τρεις φίλες απολυμένες δημοσιογράφοι μου ζήτησαν να διαδώσω απο αυτό εδώ το βήμα ότι είναι διατεθειμένες να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών και θα ψάξουν να βρουν τα προς το ζην με μία νυκτερινή εργασία για να πληρώνουν αυτασφάλιση στο ταμείο μας.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, έγινε από

Την

ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ. Επιτέλους μια γυναίκα με λίγη φαντασία στις διακοπές. Την είδα φωτογραφία με την κόρη της σε παραλία της Καβάλας. Οοοοοοοολες οι άλλες φωτογραφίες οοοοοολων εκείνων που θέλουν να φωτογραφίζονται με μπικίνι , είναι απο Ψαρού, Καλό Λειβάδι, Φτελιά.

Πάντως για να αναδεικνύουμε και την αλήθεια, η θεία Ασημούλα, έχει βάλει πολιτικό μέσο για να της γνωρίσει ένα φωτογράφο life style περιοδικού. Πιστεύει με το ίδιο πάθος που πίστευε ότι η Φρειδερίκη ανέδειξε τον Κωσταντίνο Καραμανλή ότι : οι φακοί που χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι των συγκεκριμένων εντύπων εξουδετερώνουν όσα δεν κρύβει το μασαζοκαλσόν.

Το τελειωτικό χτύπημα το έπαθε όταν είδε τον Πέτρο Φιλιππίδη ένα στάδιο πριν «παίξει» στα ίσια τον Κανάκη στους κοιλιακούς. Της είπα ότι ο Πέτρος έχει χάσει κιλά με διατροφή και γυμναστική, της ορκίστηκα ότι την έχω και διασταυρωμένη και δεμένη την πληροφορία, αυτή τίποτα… Εκεί όμως που θα έχει άκομψο τέλος (η θεία) είναι αν δει και την μητέρα του Λεό, να παίζει ρακέτες στην παραλία του Αϊ Γιάννη. Από την εποχή που λανσαρίστηκαν οι φωτογραφίες της κυρίας Λαιμού την έχει για είδωλο. Ξεπατικώνει τα πάντα… σε βαθμό που όταν κάποια στον «κύκλο της μπιρίμπας» διέδωσε ότι η μητέρα του νεαρού εφοπλιστή χρησιμοποιεί «κουλούρα» στο κολύμπι, εμφανίστηκε την Κυριακή (η θεία ) με φουσκωτό κροκόδειλο και πασουμάκια ιδίου χρώματος με το κραγιόν…

Περιττό να σας πω ότι οι μισές και παραπάνω…που συχνάζουν στις βεγγέρες της θείας, ζηλεύουν την πεθερά της Μαριέττας.

Καλές βουτιές και αν δεν το καταλάβατε να σας το πω…με εντολή γιατρού ειδικής ειδικότητας απέχω από την τηλεόραση και ως τηλεθεάτρια. Αναρωτιέμαι για πόσο. Πάντως πιο δύσκολο μου μοιάζει αυτό, από το κόψιμο του τσιγάρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης