ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

«ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «βράδυ» παραλίγο να το παρακολουθούσα με γυαλιά ηλίου. Το «έσωσε» ο Σάκης που φόρεσε μαύρο μπλουζάκι, γιατί… θα μπορούσε και να εμφανιστεί με σκωτζέζικη φούστα και καρό γιλεκάκι από πάνω.

Ο Πέτρος, ντυμένος, με καρό πουκάμισο, κόκκινο με μπλε κύβους, καθόταν μπροστά σε κόκκινο σκούρο φόντο. Στο σκηνικό… τα πάντα όλα. Από τούβλα, μεντεσέδες, ξύλα, καρέκλα με μπορντούρα σαντιγί, κόσμος, χειροκροτήματα, γκρι «μπουριά» , φωτιστικά. Κρίμα που παρέλειψαν μερικά «πουφ», για να δώσουν χρώμα στο δάπεδο και ένα κουρτινάκι με βολανάκια πίσω από τον παρουσιαστή.

Ο φωτισμός εξαιρετικός.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α) Αν δεν ήταν ο Πέτρος, ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να δω την εκπομπή.

Β) Μετά το BIG BROTHER, αντιμετωπίζω οτιδήποτε άλλο στην τηλεόραση με τον ίδιο σεβασμό που ένιωσα, όταν μπήκα πρώτη φορά στο Λούβρο.

Γ) Έπρεπε να κάτσει ο Ρουβάς δίπλα στον Κωστόπουλο, για να αναδειχθεί η γοητεία του Πέτρου. Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, τον Σάκη τον θεωρώ πολύ καλό παιδί, χαρισματικό καλλιτέχνη, αλλά ο συγκεκριμένος τύπος άνδρα δεν με αφορούσε και δεν με αφορά.

Δ) Δύσκολη η αποστολή του Κωστόπουλου στη συγκεκριμένη εκπομπή. Επέλεξε καλεσμένο που γελάει περισσότερο και μιλάει λίγο. Γι’ αυτό μιλούσε πολύ περισσότερο ο παρουσιαστής από τον καλεσμένο.

Δυστυχώς, η περισσότερη ώρα πέρασε με δημοσιοσχετίστικες ατάκες και από τους δύο. «Υπέροχη η γυναίκα σου», «Υπέροχη η δική σου», «Θέλω να έχω στη ζωή μου δύο υπέροχες κόρες και έναν υπέροχο γιο»…

Η κουβέντα λίγο πιο πριν είχε ξεκινήσει για το πώς φόρεσε ο Ρουβάς φούστα. Αυτή την ιστορία έχω ακούσει να την αναδεικνύει ο Σάκης σε κάθε συνέντευξη, ιστορία για την οποία έχει μιλήσει ο Ψινάκης και που όλοι πια γνωρίζουμε το ίδιο καλά με τη διεύθυνση του σπιτιού μας. Ο Βαλεντίνο ένα καλοκαίρι στο σκάφος τον είδε με παρεό. Φοβάμαι ότι υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που βγάζανε δόντια, όταν λανσαριζόταν με φουστάκι ο Σάκης και που σήμερα αυτή η κουβέντα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Συμπέρασμα: Πόσο βαριέμαι να περιμένω να ακούσω κάτι από έναν άνθρωπο που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δώσει είδηση, γιατί είναι… πως να το πω φλατ καλεσμένος εκτός και αν ο παρουσιαστής ήταν αποφασισμένος να… στριμώξει τον Σάκη αλλά… για ποιο λόγο να το κάνει; Θα ήταν σαν να λήστευες εικονοστάσι.

Αν είχε πρώτη καλεσμένη την Ελεονώρα θα καθόμουνα άνετα να την δω γιατί η Μελέτη ως καλεσμένη έχει ενδιαφέρον .

ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Σίγουρα τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση . Αλλά τα «σβιννννν», τα «σμπατζ», τα «σγδουρν»… σε τόση συχνότητα δείχνει σαν, στο μοντάζ να θέλουν να «σώσουν» μια κουβέντα ανιαρή που τελικά… μπορεί και να μην είναι.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ του κόσμου που χειροκροτούν οι άνθρωποι βαριεστημένα ας αποφεύγονται.

Αυτά για τη χθεσινή πρεμιέρα στον ΑΛΦΑ. Τα λέμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης