ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΩΧ μανούλα μου τι μέρα κι αυτή… Θα ξεκινήσω πριν πιάσουμε τα πρωινά, με την κριτική-σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα. Συμφωνώ με τον Φώτη καταρχάς. Μεγάλη κακία αυτό που είπε ο Γιώργος για τον Νίκο Κριθαριώτη. Συνήθως αυτά τα σχόλια ακουγόντουσαν από κάτι τεταρτοκλασάτες τραγουδίστριες, οι οποίες τραγουδούσανε σε μπουζουκλερί που στεγαζόντουσαν σε αυθαίρετη τροχοβίλα επαρχίας δίπλα στα νταμάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό το κοστούμι θυμίζει ρούχο που φοράνε μουσικοί σε φιλαρμονική»

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το γαμπριάτικο σμόκιν που φόρεσε ο Νίκος Κριθαριώτης. Συγνώμη αλλά «βουνό το δίκιο του Φώτη Σεργουλόπουλου». Το είδα, το άκουσα και το διαδίδω γιατί… ΔΕΝ λέγεται αυτό ΠΟΤΈ δημοσίως από νιόπαντρο παρουσιαστή για νιόπαντρο κύριο. Ακόμη και αν έβλεπε ο Γιώργος τον Νίκο Κριθαριώτη ντυμένο «πιερότο» θα έπρεπε να ΜΗΝ κάνει σχόλιο και να αφήσει την κάμερα να αποθεώσει την φωτογραφία…

ΤΩΡΑ… ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ στον ΑΝΤ1 είχα κυριολεκτικά «φάει τα νύχια μου» γιατί δεν μπορούσα να δω (εκείνη τη στιγμή) ούτε MEGA, ούτε ALPHA.

Τον καλεσμένο μας τον είδατε. Ήταν ο Γιάννης Λάτσιος. Τον αντιμετωπίσαμε σαν συνηθισμένο καλεσμένο. Είχαμε πιάσει τα σκουπόξυλα από το χάραμα και ξεσκονίζαμε όλοι μαζί… ακόμη και τα σοβατεπιά. Έτσι χαλαρά και χωρίς άγχος ετοιμαστήκαμε για να τον υποδεχθούμε.

Στο πλατό της εκπομπής, πρέπει να το καρφώσω γιατί θα σκάσω… δεν καπνίζει κανείς. Επειδή προφανώς γνωρίζανε όσοι έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο Γιάννης καπνίζει, εμφανίστηκε το πρωί εκείνης της μέρας ένα τασάκι μικρό και σεμνό. Κάποια στιγμή ο Λάτσιος άναψε τσιγάρο… Στα παρασκήνια πανικός!!! Τον κοίταζαν να καπνίζει…. ενώ το τασάκι ήταν εξαφανισμένο…

«Που είναι το τασάκι;;;» ακούστηκε η ερώτηση σε ένταση ψιθύρου… «Πού είναι το ΤΑΣΑΚΙ;;;»… Συνεχίστηκε η ερώτηση με μεγαλύτερη ένταση στην τελευταία λέξη… Το «μισό πλατό στα γόνατα» να ψάχνει το τασάκι…, την ίδια στιγμή που ο Γιάννης κάπνιζε χαλαρά όρθιος και συζητούσε με τον Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος κάπνιζε επίσης … «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;».

Το volume πλέον έχει χτυπήσει «κόκκινο» στις στάθμες με όλους μας πια να νοιώθουμε το μπουρίνι να ξεσπάει. Ξαφνικά και ενώ κάποιοι ετοιμάζονται να φτιάξουν αυτοσχέδια τασάκια με όποιο υλικό κυκλοφορούσε πρόχειρα, ο Λάτσιος σηκώνει το δεξί του χέρι κρατώντας το ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ τασάκι και τινάζει την στάχτη…

Όπως ακριβώς αντιμετωπίσαμε το θέμα «τασάκι» είδαμε πόσο ο Σπύρος και ο Γιώργος συνέχισαν να τον δυσκολεύουν με ερωτήσεις, επαναλαμβάνοντας πόσο τον ευχαριστούν για την τιμή που μας έκανε να περάσει να μας πει ένα hello.

Για να δω τι θα κάνει ο Δρυμούσης γιατί… ΤΩΡΑ θέλω το σχόλιό του.

Στη συνέχεια (για να μην χάσω και τον ειρμό).

Από την πολύ μεγάλη άνεση που νοιώθαμε, καθώς δεν είχαμε κανένα εκνευρισμό, άλλωστε γιατί να είχαμε, ένας πάτησε το μπουτόν που απελευθερώνει καπνούς στο πλατό… Σε δευτερόλεπτα είχαμε γίνει όλοι «τοπίο στην ομίχλη». Αρχίσαμε να φυσάμε με δύναμη ανοίγοντας πόρτες, παράθυρα, καταπακτές αλλά… όλα στο φλου…

Η ΘΕΙΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ πάλι

Έπιασε να δει Φαίη και Γιώργο για να διαπιστώσει αν η Σκορδά είναι έγκυος… Δεν έμεινε όμως πολύ γιατί ήθελε να δει τον γυρισμό της «άσωτης» Κατερίνας στον «Καφέ με την Ελένη» και να ακούσει τι έλεγαν.

Της άρεσε η πλάκα που έκανε η Ζαρίφη με την Μενεγάκη και μου είπε ότι η Ελένη της θύμισε την «Ελένη που όλοι αγαπήσαμε» και ότι έτσι έπρεπε να είναι πάντα.

ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΛΙΜΑ… ζηλεύω τον Γιώργο Σατσίδη. Μόλις είχε γυρίσει από ένα ραντεβού με την Μπελούτσι και προγραμματίζει ένα επόμενο με τον Τζώνυ Ντεπ. Είναι λίγοι οι τυχεροί στην δουλειά μας, ο Σατσίδης είναι ένας από τους ελάχιστους.

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ

Ορισμένοι ευτραφείς που κατεβαίνουν υποψήφιοι στους δήμους, έχουν μπει σε αυστηρότατο διατροφικό πρόγραμμα. Ο Νικήτας Κακλαμάνης έμαθα ότι έπιασε ιδιαιτέρως τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θανάση Καφέζα… Το θέμα της κουβέντας αφορούσε τις διατροφικές συνήθειες του Θανάση, ο οποίος είναι υπέρβαρος… Ο Κακλαμάνης έχει χάσει μάλλον την υπομονή του καθώς έχει προσπαθήσει να τον επηρεάσει προτείνοντας του από Pilates με την Ελένη Πετρουλάκη, έως υπνοθεραπεία, μέθοδο που είχε ακολουθήσει στο παρελθόν ο Κραουνάκης. Ο Θανάσης ανένδοτος. Μέχρι η Δώρα η Σαρρή έφτασε να του πει ότι οοοολοι οι εργαζόμενοι στον «9,84» τον αποκαλούν, εναλλάξ, άλλοτε «μπουλντόζα», άλλοτε «αρκούδα». Εκείνος αμετακίνητος. «Έκανα πολύ κόπο να αποκτήσω τα κιλά μου και δεν θέλω να τα αποχωριστώ». Ο δήμαρχος σκασμένος… Τελικά έβαλε ο Κακλαμάνης «μέσο» τον Αλέξανδρο Δεσποτόπουλο που έχει παντρευτεί την Σίλια που είναι ερωτευμένη με τον Ονούρ και που άφηνε άπλυτο το παιδί τους για να δει το «τούρκικο», να του πασάρει την «δίαιτα της σούπας». Αυτή η δίαιτα είναι μια αηδία που για πρωινό τρως ρόκα με ραπανάκια και μετά όλη την μέρα πίνεις ζουμί από πράσα και λαχανίδες. Ο Δεσποτόπουλος επειδή είναι υποψήφιος στον Άλιμο και πλασάρεται στις φωτογραφίες για κομψός… τρώει ρεπανάκια και τάζει σε υπέργηρες κυρίες ότι θα τεκνοποιήσουν… (αυτά κάνουν οι υποψήφιοι τι νομίζετε;). Αυτός, λοιπόν, ο τύπος ανέλαβε να πασάρει την «δίαιτα της σούπας» στον μπουλντόζα για να χάσει 52 κιλά μέχρι τις εκλογές. Αναδεικνύω αυτές τις τακτικές των δημοτικών συμβούλων για να ενημερώνεται το κοινό και να αποφασίσει. Ο επόμενος που βλέπω να επηρεάζεται από την συγκεκριμένη διατροφή είναι ο Βαιος Ρούπης που κατεβαίνει στο Γαλάτσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης