ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Το ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΜΑΥΡΟ

Πρωταγωνίστησαν την Κυριακή στην τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μ’ αρέσει στις εκλογές να βλέπω τις κυρίες της τηλεόρασης και σε ανοιχτή γραμμή με τον «κύκλο της μπιρίμπας» να ψηφίζουμε εμφάνιση. «Κόλαση» η Πόπη Τσαπανίδου το πρωί της Κυριακής. Το μαύρο στενό φόρεμα με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα μαλλιά χαλαρά πιασμένα πίσω έκαναν ακόμη και τις φαρμακόγλωσσες να δώσουνε δεκάρι!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Στον ΑΝΤ1
Η Μαρία Χούκλη επέλεξε εξαιρετικά συντηρητικό σακάκι κόκκινο με κόκκινο τοπάκι για να σετάρει ο Γιώργος Παπαδάκης δίπλα της κόκκινη γραβάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρώμα που διάλεξε η Μαρία μας άρεσε αλλά δεν χρειαζόταν το τοπάκι απο μέσα να ήταν γυαλιστερό. Τα γυαλιστερό στην τηλεόραση όταν «παίζει» σε ρούχο πολλές φορές δείχνει «δεύτερο».

Στο MEGA
H Όλγα Τρέμη με chanel αλυσίδες στο λαιμό και σακάκι «μπουκλέ» της ίδιας φίρμας με μαύρο τοπ. Τα αξεσουάρ εκπληκτικά , το τοπ επίσης το σακάκι είχε ένα πρόβλημα στις βάτες.

Στο Σκαι
Η Σία Κοσσιώνη με μαύρο ροκ σακάκι, πάνω από μαύρο τοπάκι, και μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδα. Πολύ καλή η εφαρμογή του ρούχου αλλά ήθελε για να αναδειχθεί οοοοολη η εμφάνιση ένα «ζωντανό» κραγιόν. Με ασπρουλιζέ κραγιόν… « έπεσε « όλο το στυλ.

Δίπλα της, ο Λυριτζής με το λευκό πουκάμισο και με οοοολους τους υπόλοιπους με σακάκι-γραβάτα, έμοιαζε σαν να τον «πιάσανε» στο
μπάνιο και να μην πρόλαβε να βγάλει το μπουρνούζι.

Στο ALTER
Δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος φορούσε εκπληκτικής εφαρμογής σακάκι με συντηρητική κόκκινη γραβάτα, η Έλλη Στάη με μαύρο σακάκι σεταρισμένο με λευκό πουκάμισο.

Το «πάντρεμα» εξαιρετικό. ( Έλλη Στάη, Νίκος Χατζηνικολάου). Και στις προηγούμενες εκλογές είχε «γράψει» το δίδυμο, χαρήκαμε που συνεχίζεται αυτό το τηλεοπτικό έθιμο.

Φυσικά «κολλήσαμε» όταν έκατσε και η Λιάνα Κανέλη, η οποία επέλεξε να εμφανιστεί με total black look. Αλλά μια έμπειρη τηλεοπτική περσόνα, δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει κατακόκκινο κραγιόν.

Στην ΝΕΤ
Πολύ σικάτο το γήινο σακάκι της Ρίτσας Μπιζόγλη, συνδυασμένο με άσπρο πουκάμισο, μόνο που η επιλογή του μπεζ «ρίχνει» την πρωταγωνίστρια σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλί…

Ευτυχώς είναι πολύ ωραίο το κούρεμα της Ρίτσας ενώ ο Τάκης Σπηλιώπουλος επέλεξε πολύ συντηρητικό σακάκι, πουκάμισο και γραβάτα σε μπλε αποχρώσεις.

Στην ΕΤ3 αν με βοηθούσε η σκηνοθεσία να μην βλέπω μόνο «γενικό» πλάνο τους παρουσιαστές με το «παράθυρο» στην μέση θα είχα καλλίτερη άποψη. Το συγκεκριμένο μαύρο κοστούμι δεν κολάκευε στο προφίλ την παρουσιάστρια ενώ στο «φευγαλέο» κοντινό, είδα ότι φαινότανε η τιράντα του μαύρου σουτιέν.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Είδα, παρακολουθώντας το «Μέσα στην Καλή Χαρά» την σύνδεση που έκαναν για να δούμε την στιγμή που ψήφισε ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του.

Το σακάκι του πρωθυπουργού υπέροχο; Το πουκάμισο με την γραβάτα επίσης καταπληκτικά συνδυασμένα ενώ η Αντα προέκυψε ενδυματολογικά πιο ροκ. Όμως ..θα το γράψω γιατί με τον κύκλο της μπιρίμπας το συζητούσαμε μέχρι τα ξημερώματα στις πέντε το πρωί της Κυριακής… το κορμί του Γιώργου Παπανδρέου μετά τον Μαραθώνιο παίζει ως θέμα κουβέντας το ίδιο πάνω κάτω με το κορμί του Σάκη Ρουβά.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ επίσης ότι ο Βασίλης ο άντρας της ξαδέλφης μου της Γιάννας , πήγε να κολυμπήσει ένα πρωινό στον Σχοινιά γύρω στις έξι το πρωί … Ξαφνικά, βλέπει δίπλα του έναν κολυμβητή που του έφερνε γνωστός. Ήταν ο ΓΑΠ!!! Σταμάτησε τις απλωτές, χαιρέτισε ο πρωθυπουργός τον Βασίλη και …κολύμπησε με πρόσθιο παράλληλα κατά μήκος της ακτής, βγήκε στην άκρη και γύρισε τρέχοντας πίσω έχοντας δίπλα του να τρέχουν τους αστυνομικούς.

Για να πω την αλήθεια …σε προσωπικό επίπεδο μου αρέσει πάρα πολύ που ο πρωθυπουργός είναι σπορτσμαν υψηλών προδιαγραφών και όχι τύπος με μπυροκοιλιά και προγούλι, όμως ας αναδείξουμε και τον ηρωισμό των αστυνομικών… Αλήθεια ποια είναι αυτά τα παιδιά που τρέχουν μαζί του 10 χιλιόμετρα και κολυμπάνε ξημερώματα στις ακτές της Αττικής;;; Τόσες ελεύθερες κοπέλες νοιάζονται, και όχι τίποτα άλλο, έχω καιρό να δω τον πρωθυπουργό στο κομμωτήριο για να ρωτήσω.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠΟΤΟΞ!!!

Το ό,τι πολλές γυναίκες είμαστε τρελές το ξέραμε. Προετοιμαστείτε όμως για την είδηση που θα διαβάσετε τώρα.

Την Παρασκευή το απόγευμα, κάθισα στην «βιβλιοθήκη» για να πιω καφεδάκι με την φίλη μου την Μαίρη την Τσαγκαράκη, η οποία μου χάρισε το νέο που θα διαδώσω.

«Αυτό που θα σου πω μπορείς να το γράψεις …Ήρθανε σήμερα δύο γυναίκες και φέρανε λίρες. Θέλανε να τις πουλήσουνε για να κάνουμε μπότοξ!!!».

Καταλαβαίνεις «κοινό μου» ότι πτωχές μπορεί, «ατράβηχτες» ποτέ!!!

Πάμε παρακάτω τώρα…

(Λίγες ώρες αργότερα)

Σε κατάστημα καλλυντικών η πωλήτρια μεγάλης φίρμας καλλυντικών συνομιλεί στο κινητό με την κολλητή μου την Έρη. Ο λόγος εξαιρετικά σοβαρός. Η Ερη φοράει δύο ανακατεμένα μεικαπ του «οίκου» που το αποτέλεσμα που «δίνουν» είναι πολύ φυσικό. Εγώ είχα ξεχάσει τα νούμερα και τηλεφώνησα στην φίλη, για να δώσω την ειδικό να συνομιλήσουν και να αγοράσω το σωστό.

Εκείνη την στιγμή εισβάλλει στο χώρο μία κυρία φωνάζοντας!!!
«ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ του Dior ;»

Η γυναίκα φωνάζει …επιμένοντας ότι είναι ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ.

Η πωλήτρια αποχαιρετά την Ερη και γυρίζει για να ασχοληθεί με το «επείγον περιστατικό». Κοιτάζει τους λήγοντες αριθμούς των λιπγκλος , κανένα δεν έληγε σε ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ… Η κυρία σε κρίση «ΨΑΧΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ». Καταφθάνουν άλλες δύο κοπέλες του καταστήματος. Γονατίζουν και ανοίγουν τα ντουλάπια για να βρούνε τα κραγιόν. Τα δευτερόλεπτα τρέχουν και «το ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ» δεν φαίνεται πουθενά!!!

«Σε ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ δεν έχουμε …» Η Γυναίκα είναι απροετοίμαστη να δεχθεί την δυσοίωνη ΕΙΔΗΣΗ… «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΘΑ ΦΥΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ Attica να σας δείξω…» Πριν κάνει μεταβολή, χτυπούσε τις «μπαλαρίνες» παπούτσια στο δάπεδο του καταστήματος ενώ γύρω τρομοκρατημένες πωλήτριες και πελάτες επιχειρούσανε να προτείνουνε εναλλακτικές.

«TEXNH KAI ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

Είδα στο Αlter, την δημοσιογράφο Αγγελική Ρίζου να συνομιλεί με την Δήμητρα Παπίου.

Καταρχάς εντυπωσιάστηκα από το γύρισμα. Πολύ καλός ο φωτισμός, πολύ καλό το «στήσιμο» και εντυπωσιακή παρουσίαση.

Η Δήμητρα Παπίου έκπληξη. Διέθετε και διαθέτει υπέροχη φωνή αλλά η συνεργασία με τον Κραουνάκη εξαιρετική. Η Αγγελική Ρίζου επίσης πολύ καλή και… εγώ να αναρωτιέμαι αν έβλεπα Alter, ΝΕΤ, Σκαι.

Μου άρεσε πολύ αυτή η εκπομπή και μπράβο που υπάρχει.

ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ

Την εκπομπή , μια και το έφερε το γράψιμο, «ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ» στον ΣΚΑΙ. Πολλές χρηστικές συμβουλές, πολύ πρωτότυπα τα θέματα, πολύ ενδιαφέρουσα η δομή και… πάρα πολλοί εκείνοι που μου λένε ότι την παρακολουθούν.

Αν και «ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΙ» στο Αlter , φαίνεται ότι παρέμεναν στις θέσεις τους να αναλύουν τα εκλογικά αποτελέσματα οι καλεσμένοι μέχρι που ο Νίκος Χατζηνιλολάου μην αντέχοντας προφανώς το κρύο μίλησε στον «αέρα». «Ας διορθώσουμε την ψύξη, γιατί δεν παλεύεται το κρύο».

«Γαμώ το φελέκι μου». Είπε η Λιάνα Κανέλλη ξεκινώντας να σχολιάσει την δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα του Αδώνιδος Γεωργιάδη, για να παρέμβει ο Νίκος και να πει «παρακαλώ – παρακαλώ» και για να συνεχίσει η Λιάνα λέγοντας «ξέρω πολύ καλά τι λέω… Λέω γαμώ το φελέκι μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης