ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΣΤΟ STAR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ «ΣΚΑΡΙΑ»

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ «ΠΑΚΕΤΟ» ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ!!!

Μισό… γιατί πρέπει να πιάσω το κουβάρι από την αρχή… «Μαλλιά – κουβάρια» γίνανε… δεν το συζητάμε. Μπερδεύτηκαν εξτένσιονς και φυσικά γίνανε τζίβες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να καταλάβετε το μέγεθος… της σύρραξης… η μία αρχισυντάκτρια προτίμησε να φύγει, για να σωθεί από τις «νάρκες», σε μια πιο ασφαλή περιοχή (!!!). Ξέρετε ποια; ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!!! 

Αφεντικό… τι με κοιτάς ξανά με απορία; Έχω ποτέ γράψει εγώ ανακριβές ρεπορτάζ; Η Μαρία Γιαχνάκη είναι αρχισυντάκτρια της Άννας Δρούζα. Τη Μαρία, την ξέρω. Την είχα και εγώ αρχισυντάκτρια για ένα μήνα, όταν έκανα εκπομπή στο STAR. Η Μαρία, λοιπόν, επελέγη από το σταθμό, με δεδομένη την εμπειρία της στα κοντρόλια, για να στηρίξει την εκπομπή. Το τελευταίο διάστημα, όμως, «λάλησε» η γυναίκα… Βρέθηκε σε ηλεκτρική καταιγίδα…

Η Άννα Δρούζα επέλεξε ως καλεσμένες (επαναλαμβάνω για να καταλάβουν όσοι δε με παρακολουθούν), δύο κύριες ανταγωνίστριες της Χριστίνας Λαμπίρη. Τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καραβάτου. «Σάντουιτς»… στις εκπομπές αυτές, προσκαλείται και ο Αλέξης Κούγιας, του οποίου η πρώην σύζυγος εργάζεται στο κανάλι. Ο Αλέξης «τα ρίχνει» από τον αέρα του STAR, το οποίο διευθύνει ο Σταμάτης Μαλέλης, στο… Σταμάτη Μαλέλη… (Αυτό θα πει ελευθερία λόγου, πολυσυλλεκτικότητα και δημοκρατία)… Προφανώς, εκείνη την ώρα… που λεγόντουσαν όσα ελέχθησαν, η Γιαχνάκη θα τηλεφωνούσε στο αεροδρόμιο, για να κλείσει θέση για τη «Λωρίδα»… (Αυτό θα πει… προσπάθεια επιβίωσης)…

Περίπου την ίδια στιγμή που η μία αρχισυντάκτρια… ψάχνει πτήσεις… η Χριστίνα Λαμπίρη στέλνει τελεσίγραφο στο σταθμό. (Αυτό λέγεται… «καθυστερημένη έκρηξη»… καθώς η Χριστίνα θα έπρεπε να έχει διεκδικήσει πριν πολύυυυ καιρό περισσότερα για την εκπομπή της. Αυτό το γράφω ως διαπίστωση και είναι εντελώς άσχετο με το πώς λειτουργεί η Άννα Δρούζα για τη δική της εκπομπή)…

Η Άννα κατάφερε και ανέβασε τα νούμερα της εκπομπής της, επιλέγοντας πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό δίνουν ειδήσεις. (Κόντρα Φαίης – Ψωμιάδη  π.χ.)… Η Άννα Δρούζα, μόνο με ανεβασμένες τηλεθεάσεις μπορεί να διαπραγματευτεί με το σταθμό που εργάζεται ή με άλλους σταθμούς.

Το STAR, από την άλλη, έδωσε στην Άννα έμπειρη αρχισυντάκτρια. Για να γράφουμε πάντα το δίκιο, ο Μαλέλης έδωσε στην Ελεονώρα τον εμπειρότατο Θέμη Μάλλη, στην Άννα την επίσης έμπειρη, Μαρία Γιαχνάκη και στη Λαμπίρη διατήρησε, αλίμονο, τη Φρατζέσκα, η οποία με λιγοστά μέσα, είναι στο τιμόνι της «ναυαρχίδας» του σταθμού ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ… (Οι επιτυχίες των «μπροστά» κρίνονται και από το ποιοι είναι στο κοντρόλ… μην τρελαθούμε, έτσι;)…

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Φυσικά… και υπάρχουν. Έμαθα λοιπόν από εγκυρότατες πηγές ότι το STAR… αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να στηρίξει τη Χριστίνα Λαμπίρη, βγάζοντας «κόκκινη κάρτα» στη Δρούζα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τμήμα ειδήσεων του καναλιού «αποσύρεται» από την εκπομπή της Άννας. Άρα, δημοσιογράφοι δελτίου, μέσα και παρουσίαση θεμάτων του «Μπορώ», δε θα προβάλλονται από το ενημερωτικό τμήμα του STAR.

Για το πότε ακριβώς επιστρέφει η Γιαχνάκη από τη Γάζα, δε γνωρίζω… Εκτιμώ πάντως ότι το Σαββατοκύριακο θα μείνει εκεί.

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ

«ΕΓΡΑΨΕ» κυριολεκτικά με τις αποκλειστικές πληροφορίες του για την απαγωγή του Παναγόπουλου και τις εξελίξεις γύρω από τον εντοπισμό των απαγωγέων. Από τις αποκαλύψεις και τα ρεπορτάζ του, ευνοήθηκαν και οι πρωινοί (Καμπουράκης – Οικονομέας), αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου…

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ» για τη Χαρά

Εκτός από τις ερμηνείες των ηθοποιών, οφείλω να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, στο σκηνοθέτη, το διευθυντή φωτογραφίας και στους ανθρώπους που κάνουν το μοντάζ. Προσωπική εκτίμηση: Η συγκεκριμένη σειρά θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης και θα χτυπήσει 40άρια.

ΠΥΡΕΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ στον ALPHA

Ήδη αρχίζουν γυρίσματα για τη σειρά «Πρόσκληση σε δείπνο». Τα βιογραφικά όλων όσων θα συμμετέχουν, μεταφράζονται στην Αγγλική, τα βλέπει όλα και τα ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ο Γερμανός παραγωγός και κατόπιν κλείνονται οι συμφωνίες με τους ανθρώπους. (Επιτέλους αξιοκρατικές – ευρωπαϊκές διαδικασίες) 

ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ…

Ετοιμάζεται και στο STAR… Μαθαίνω ότι σε εταιρεία παραγωγής έχει αναθέσει ο σταθμός την προετοιμασία παιχνιδιού. (Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες)

Η συνέντευξη του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟΥ

Διάβασα τη συνέντευξη του Γιάννη Λάτσιου στο Down – Town. Δεν μπορώ να μη σχολιάσω την είδηση για τις τηλεθεάσεις του «Πρωινού καφέ»… Επειδή είμαι από εκείνους που «έχω τσακίσει» στην κριτική την Ελεονώρα Μελέτη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κριτική. Όμως, τα νούμερα του πρωινού καφέ που έφερνε η Ελεονώρα, ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση, δεν είναι τα ίδια ή χειρότερα με τα νούμερα που δίνει το δίδυμο «Μουτσινάς – Ζαρίφη». Το αναδεικνύω, διότι σε συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Λάτσιος δηλώνει ότι το αποτέλεσμα είναι ακριβώς ίδιο με πέρσι, για την ακρίβεια είναι λίγο παραπάνω… 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ YUPI.GR

Επειδή η ηθική στη δουλειά μας είναι κάτι σαν να ψάχνεις original Rolex στην ΜΠΑΓΚΟΓΚ, οι συνάδελφοι στο συγκεκριμένο site, όταν αναπαράγουν τηλεοπτικές ειδήσεις από το ΜΠΙΚΟΥΤΙ, δεν παραλείπουν να αναφέρουν την πηγή τους. Το αναδεικνύω, γιατί ζούμε στην εποχή «της λάσπης», την οποία εγώ αφεντικό δε χρειάζομαι, γιατί δεν έχω… ω ναι!… κυτταρίτιδα.  

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο «ΚΑΙΡΟΣ»…

Ένας πολύ έμπειρος συνάδελφος εκ «του ενημερωτικού», ο οποίος τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του «στο ψυχαγωγικό», μου είπε κάτι εξαιρετικά «σοφό».

Η «Πετρούλα σου» είναι «η τηλεόραση»… Ο συγκεκριμένος συνάδελφος, στον οποίο «υποκλίνομαι», καθώς κατάλαβε τους λόγους για τους οποίους εγώ την έχω ανακηρύξει την Πετρούλα «μούσα» του «μπικουτί», ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση, την οποία το «γουνάκι της Πετρούλας» αναδεικνύει.

Η «Πετρούλα» είναι απαραίτητη. Το γέλιο και η χαρά στη ζωή μας είναι απαραίτητα. Το δυστύχημα είναι ότι η τηλεόραση θα έπρεπε να έχει και… «άλλες – ιδεολογίες»… Καθώς, όπως πολύ σωστά ανέδειξε και ο Γιώργος Σκούρτης, αναφερόμαστε σε στάση ζωής και σε ιδεολογία.             

KOYIZ

Ποιας παρουσιάστριας – δημοσιογράφου ο νεότερος σύντροφός της, μετά από μεγάλο καβγά που είχανε, επεχείρησε να έρθει σε επαφή με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, για να της στείλει «πακέτο συγνώμης»…;;; Δυστυχώς, όταν έμαθε ότι πρέπει να περιμένει ενάμιση μήνα μέχρι να παιχτεί στον αέρα… έγινε χειρότερο «κουρέλι»… Κρίμα παιδιά πάντως, γιατί στον ALPHA, αν του δίνατε την ένδειξη του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, θα είχατε ΘΕΜΑΤΑΡΑ για όλη τη σεζόν. (ΧΑ! ΧΑ!)… Ή να κάνουμε ΚΟΥΙΖ σοβαρά ή να μην κάνουμε καθόλου… ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης