ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΉ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Κορίτσια δεν ξέρω εσείς τι κάνετε, πάντως η ξαδέρφη η Μανίνα, το Σάββατο το πρωί, κατέβασε τα καλοκαιρινά, τα «πάτησε» με το σίδερο, αέρισε τα χαλιά, μάζεψε τις κουρελούδες από την κουζίνα και μετά πήγε λαϊκή.

Γύρισε ιδρωμένη και άνοιξε τα παράθυρα σε όλο το σπίτι, μέχρι να βράσει το σπανάκι ενώ τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δένδρου που έχει στολίσει από το προηγούμενο σαββ/κο αναβόσβηναν, κάνοντας την ξαδέρφη να ζεσταίνεται ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ

ΔΕΝ μπορώ να βλέπω ανθρώπους τυλιγμένους σε παλτό, μπουφάν και σκούφους με 26 βαθμούς υπό σκιά. Η συνήθεια τελικά είναι ο εκτελεστής του αυθόρμητου (Πο! Πο! Τι έγραψα τώρα η κομμώτρια). Προφανώς τυλίγονται στα μπουφάν και τις μάλλινες κιλότες, γιατί παρασύρονται από το ημερολόγιο. Τέλη Νοεμβρίου, με 26 βαθμούς, είναι σαν να μας βγάζουν την γλώσσα έξω τα Χριστούγεννα.

ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, έτσι προβληματικοί που έχουμε καταντήσει.

Το μεσημέρι του Σαββάτου πάντως, αισθάνθηκα την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θέλω να το διαδώσω σε όλους καθώς μπορεί να γουστάρετε μπαλίτσες, δενδράκια, χιονάκι και κουδουνάκια.

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ Α. Β. στην Κηφισίας! Λέω εντελώς αλήθεια. Κατέβηκα να αγοράσω γιαούρτια και τυριά το Σάββατο και μετά τα πρώτα πέντε λεπτά ήταν σαν να έβλεπα εικόνες από την «Φαντασία» του Ντίσνεϋ. Τι κρύο ήταν αυτό!!! Κοιτούσα τα κεφάλια με τα τυριά στα ψυγεία, κρύωνα και άκουγα την «Άγια Νύχτα» από τα μεγάφωνα… Μετά άκουσα και το «χιόνια στο καμπαναριό». Ζήτησα το κασκόλ και τον σκούφο της κυρίας που αγόραζε σαλάμι, φορώντας χουχουλιάρικο ζακετάκι με γουνάκι. Με χαρά μου τα δάνεισε… γιατί και εκείνη ήταν χαρούμενη που αισθανόμασταν ότι βρίσκαμε τα Χριστούγεννα.

ΚΟΥΙΖ

Ποια ηθοποιός που θεωρείται πολύ σέξι (είναι καστανή και δεν είναι η Βάνα) διαμαρτυρήθηκε εντονότατα όταν είδε σκίτσο που έκανε για εκείνη ο Βασίλης Μπαζάντε; Αναφέρομαι σε σκίτσο (!!!). Σκεφτείτε κορίτσια τι θα γινότανε αν την έκανε καρικατούρα!!!

Πάντως την Δευτέρα στις 21:00 το βράδυ στο Belafonte bar (Aγησιλάου 61 Α στον Κεραμικό) θα δείτε καρικατούρες που λανσαρίστηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ «ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ»!!

Θα αποκαλύψω τώρα κάτι μέσα από την καρδιά μου γιατί δεν αντέχω άλλο με όσα ακούω και βλέπω να λέγονται για την αποχώρηση Μπαρμπαρίγου. Κορίτσια θα σας την πω εγώ την αλήθεια συνοπτικά! Ο Σπύρος και ο Γιώργος έχουν νταραβεριστεί με την Ρώσικη Μαφία με σκοπό η Αργυρώ να χορέψει Καζατζόκ στο «dancing». Εκείνη αντέδρασε γιατί ήθελε μεν να χορέψει αλλά με γκάιντες. Εκείνοι επέμεναν στο Καζατζόκ, εκείνη το είπε στον σύζυγό της, εκείνος ως παραδοσιακός Έλληνας το μετέφερε στην οικογένεια, η οικογένεια αντέδρασε, επιμένοντας στο να χορέψει η Αργυρώ, αλλά κάτι σε παραδοσιακό ελληνικό… Οι Καραμεροχαριτάτοι επέμεναν στο Ρώσικο σουξέ… και έτσι χάσαμε την Αργυρώ, η οποία απελπισμένη πια, υιοθέτησε την τακτική «Παλαιοκώστα» για να γλυτώσει από το στενό μαρκάρισμα των Ρώσων χορευτών!

Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Κάνει pilates, yoga, power yoga, τρέξιμο, μονόζυγο, φλικ – φλοκ, δοκό, κρίκους και πινγκ πονγκ, ενώ διαθέτει και personal trainer, όπως είπε ο ενδυματολόγος της.

Εγώ βασικά θα τα έκανα όλα αυτά απλά φοβάμαι μήπως και χάσουν όγκο οι βλεφαρίδες μου… Η Μανίνα που έχει κάνει περμανάντ εκεί, τις έχει και πιο χοντρές από τις δικές μου, ας ξεκινήσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης