ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΕΤΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλάση σείεται αλλά …..όλες οι ξαδέρφες μου στήθηκαν να δούνε dancing

Θα ξεκινήσω με τις σκέψεις για τον πόλεμο και θα συνεχίσω με τις παγιέτες!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ το Σ . Κ με βρήκε απο το ΣΤΑΡ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κεντρικό δελτίο του Σαββάτου , ΔΕΝ υπήρχε καμμία αγαπημένη μπαλαφάρα ! ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΣ !!! «Έπαιζα» με τα κουμπιά στο τηλεκοντρόλ και τίποτα…μόνο f- 16 στα πλάνα, αεροπλανοφόρα , οι γαλλικές σημαίες στα μπράτσα των πιλότων , οι πιλότοι κούκλοι και ο  Δρούγκος να  αναλύει…Συνειδητοποιώντας ότι ακούω Δρούγκο στο STAR πάνω απο πέντε λεπτά…είμαι σχεδόν βεβαία ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε επιχειρήσεις. Το STAR «παίζει» μονοθεματικά, πόλεμο!!!! Κάτι έχει αλλάξει δραματικά στα τηλεοπτικά δεδομένα ( σκέφτομαι ). «Ζαπάρω» στο Αlter…Εκεί ΔΕΝ υπάρχει δελτίο! Αυτή είναι η χειρότερη είδηση για το Alter που την αντιλαμβάνομαι live.

 «Ζαπάρω» στο Mega ο Στραβελάκης σε τετραπλή σύνδεση ολοκληρώνει με Λιβύη , περνάει στην Ιαπωνία και στα ευχάριστα που συμβαίνουν σε εκείνη την γωνιά του πλανήτη , φτάνω ΣΚΑΙ την ώρα που ξεκινάει το δελτίο ο Σπύρος Μάλης.

Μπράβο στον Κώστα Αλατζά! Σε λιγότερο απο πέντε λεπτά είχα καταλάβει τι συνέβαινε στην Λιβύη, πια η θέση της Τουρκίας, τι υποστηρίζουν οι Η.Π.Α., για ποιόν λόγο οι Γάλλοι ξεκίνησαν τη συγκεκριμένη στιγμή τις επιχειρήσεις και τι μέσα θα παράσχει η χώρα μας στους συμμάχους αν ακολουθήσει εμπλοκή του NATO. Εξαιρετική και η γραφική απεικόνιση που ακολουθούσε την περιγραφή του  . Είναι πάντως , πως να το κάνουμε , ο συνδυασμός εμπειρίας και γνώσης που διαθέτουν ορισμένοι συνάδελφοι  που τους κάνει να ξεχωρίζουν τόσο πολύ μέσα στην τόση αμορφωσιά που κάνει γύρα στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια!

Πολύ καλή κουβέντα επίσης είχε ο Μάλης με τον Πέτρο Παπακωσταντίνου, ο οποίος μετέφερε καθώς είχε γυρίσει απο την Βεγγάζη, το πως συμπεριφέρονται οι αντικαθεστωτικοί στους δημοσιογράφους και το πώς οι του Καντάφι.

Και ενώ ο ΣΚΑΙ παρήγε δελτίο προδιαγραφών διεθνούς τηλεοπτικού καναλιού, το Mega βγάζει την Μαρία Καρχηλάκη με Skype και «τετραγωνάκια»!!!  Τι να τα κάνω τα πολύ καλά γραφικά όταν δεν υποστηρίζονται και απο την εικόνα που έρχεται απο την πηγή της είδησης;

Το Σ. Κ λοιπόν μας γύρισε σε τηλεοπτικούς ρυθμούς του Πολέμου στον Κόλπο. Κυριακή πρωί όλοι ο απόστρατοι συνταγματάρχες είναι στις ζωντανές εκπομπές…Δηλαδή πήγα στο περίπτερο για εφημερίδα πρωί Κυριακής, και είχαν εξαφανιστεί οι άνθρωποι…Ήταν στα link (Παπάγου μένω για να μην μπερδευόμαστε). Εκείνον τον απόστρατο των ειδικών δυνάμεων που βγήκε στον Χασαπόπουλο και τον Αναγνωστάκη, παραλίγο, θα του «κόβανε» τη σύνδεση…Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας έλεγε ότι Έλληνες βαθμοφόροι κάνουν τους άρρωστους, παίρνοντας αναρωτικές για να αποφύγουν ( ;;) πιθανές βάρδιες εξαιτίας του Καντάφι και της μούρλας του. Ο Αναγνωστάκης λοιπόν λίγο έλλειψε να τον «μπατσίσει». ( Όχι τον Καντάφι , τον απόστρατο)…Όσο αντιδρούσε ο Αναγνωστάκης, τόσο επέμενε ο απόστρατος των ειδικών δυνάμεων …μέχρι που έκοψε διακριτικά ο Ιορδάνης  γιατί για το Μega μιλάμε. Μετά παιδιά…και ενώ η θερμοκρασία έπεφτε  και ενώ τα μαύρα σύννεφα μαζευόντουσαν πιο πυκνά στον ουρανό, περάσανε σε ένα θέμα με ένα καλεσμένο που σπάνια βλέπουμε στο μεγάλο κανάλι. ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ!!

Εχει λοιπόν πάει ο υπουργός μαζί με τον Βούλγαρο ομολογό του στα σύνορα. Εμείς βλέπουμε ένα κλουβί που χωράει , με το μάτι , είκοσι ανθρώπους . Μέσα είμαι «πατικωμένοι» μετανάστες που, με το μάτι πάλι, είναι καμιά εκατοστή! Μαθαίνουμε λοιπόν από τον υπουργό ότι είναι «κινητές βόμβες λοιμώξεων». Για αφροδίσια πιο θέλετε και να μην είπαν , απο πολυμελίτιδα , ηπατίτιδα , φυματίωση …»τίγκα»!! Το Σ.Κ λοιπόν τηλεοπτικά σε εικόνες εξελίσσεται με τις απογειώσεις πολεμικών αεροσκαφών, με την βάση 413 στην Γαλλία, με το πλάνο του φλεγόμενου αεροσκάφους που καταρρίπτεται στην Λιβύη, με αεροπλανοφόρα, με τον Σαρκοζί που παίζει σε πλάνα πιο πολύ και απο την Μανωλίδου την εποχή του «ορού της αλήθειας» με τον αντιδραστήρα που θέλει να σκάσει και δεν τον αφήνουνε, με τον θρήνο των ανθρώπων στην Ιαπωνία και με τους μετανάστες στο κλουβί που το πιο απλό που έχουν είναι ελονοσία!

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ…ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ DANCING!

ΕΥΓΕ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ!!!! ΣΧΕΔΟΝ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΣ!! (Ο κλάδος σε αποθεώνει!!!!).

Αν και πολύ νωρίς για συμπεράσματα, με μια πρώτη ματιά ….

1.   1. Τα μαλλιά της Ζέτας, ΓΙΑΤΙ είναι ΤΟΣΟ ακούνητα;;; Γιατί οοοοολη αυτή η λακ, οοοοολες αυτές οι τρέσσες; οοοοοολη αυτή η υπερπαραγωγή τρίχας για ένα τόσο ωραίο κορίτσι που φορούσε ένα πολύ ωραίο και σέξυ φόρεμα. Με πιο ελαστικό μαλλί, ίσως να μην έκανε και τόσα σαρδάμ!

2.   2.Το παράπονο της Ευγενίας!!!! Πόσο με άγγιξε όταν είπε ότι «δεν θα ξεχάσει τις μελανιές που κανένας δεν εκτίμησε»!!! Δηλαδή πόσο ακόμη κυρία Ευγενία μου; Λιγάκι ακόμη θα έμενε άνεργος και ο Μπούτος και η Κατραβά και η Γκαγκάκη μαζί με το μισό κορμί του Λάτσιου, (γιατί όπως είπε και η Ζέτα το κεφάλι του μπορεί να χορεύει)!!!

3.   3. Λιγάκι άκαμπτη η Μαριέττα αλλά επειδή είναι φιλάνθρωπος θα είμαστε επιεικείς.

4.   4. Τρόμαξα λίγο με το ύφος της Νατάσας Καλογρίδη, μου άρεσε πολύ το φόρεμα της, για το Τσα – Τσά, δεν ξέρω, δεν απαντώ.

5.   5. Κάπως σαν διαφορετική μου έμοιαζε η Αγγελική Ηλιάδη. Έπιασα το Αzax, καθάρισα την οθόνη, τίποτα…; Έσβησα το φωτιστικό ξανά – τίποτα…Μπορεί να είχε πολύ μάσκαρα!

6.   6. Η Ερρικα Πρεζεράκου με ύφος σαν να είχε βάλει ο Νουρέγιεφ extensions! Που πήγε η Ερρικα που λάτρεψα;;; Λίγο ακόμη και θα μου την κάνανε σαν τον Κόκκινο με το «γουνάκι» στο ειδικό δικαστήριο.

7.   7. Ο Τρύφωνας έκανε άλλη μία συλλεκτικής αξίας εμφάνιση. Καταρχάς με το που εμφανίστηκε, ανατινάχτηκαν τα πιστολάκια στο σπίτι. Το ότι παραδέχθηκε ότι θα λιώσει τα τακούνια του με κάνει να υποκλίνομαι στη θέλησή του για γνώση! ΔΕΚΑ!!! από το «μπικουτί» ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ !!!!!

8.   8. Ο Γιάννης Λάτσιος θύμισε Μίκη Ρουρκ(τον παλιό ωραίο) στο 9μιση βδομάδες με το 3ων ημερών γένι που έβλεπε το στριπτιζ της Μπάσιντζερ αλλά με φωνή Μπάρυ Γουάιτ!

9.   9. Ο Κώστας Μαρτάκης έκτακτος! Μου έμοιαζε σαν τον σύζυγο της Μπι – Μπο, τον Τζών – Τζών ( Αν κάνω λάθος την σύζυγο ζητώ συγνώμη απο τον Κώστα.

10. Αντε καλέ να πάμε στο κρεββάτι μας είναι 12 και 16 λεπτά και ακόμη να βγει η Μελέτη….για να στείλω κείμενο).

11. Δεν αντέχω για την Μελέτη θα γράψω αύριο…..Καληνύχτα σας ή καλημέρα σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης