ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ -99 – ΤΟ 44- ΤΟ 166 – ΤΟ 2012 και άλλα νούμερα τα οποία μας έχουν κυκλώσει!

Ξυπνάμε, κοιμόμαστε, κοιμόμαστε, ξυπνάμε με το αν θα μας «κάτσει» το άρθρο – 99 !! «Εσείς μπήκατε στο – 99 ; Όχι ακόμη; Η διαδικασία είναι απλή .Παίρνετε χαρτάκι προτεραιότητας , όπως στο ταχυδρομείο, βλέπετε τον χρόνο αναμονής στο ταμπλό, πηγαίνετε στην λαϊκή γιατί η «ουρά» είναι μεγάλη και επανέρχεστε μετά απο τρείς μέρες με τους κουμπάρους σας. Ειδική προσφορά για σήμερα μόνο, ένας ζητάει, δύο μπαίνουν και μετά την καταβολή των παράβολων, οι εργαζόμενοι των εταιρειών θα πάρουν δώρο, πιεσόμετρα με μπαταρία και ένα σίδερο ατμού!!!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι μου οι γνωστοί, οι φίλοι, οι κουμπάροι, οι γειτόνοι, οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι ξεκινάμε την μέρα με το – 99, σε καμία περίπτωση μετο – 69 για να μην γίνουν παρερμηνείες . ( Αλλοι έχουν εισαχθεί , άλλοι προορίζονται , άλλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον , και άλλοι το φλερτάρουν ). Αν υπαχθεί μια εταιρεία στο – 99 , οι εργαζόμενοι πρέπει να νοιώθουν μερική, ανακούφιση.

«Απομακρύνεται» κάπως το σενάριο, να δούνε το ευατό τους, να παίζει τον ρόλο του Γιάννη Αι Γιάννη στους «αθλίους» του Ουγκώ.

Aν δεν λειτουργήσει το 99 , υπάρχει και το 44. Το 44 μπορεί να λειτουργήσει αν πάνω απο το 60% των πιστωτών μιας εταιρείας υπερχρεωμένης συμφωνήσουν να πάρουν ένα πολύ λιγότερο ποσοστό για να μην απαξιωθεί η επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή αν χρωστάει 10 Ευρώ η επιχείρηση και οι περισσότεροι πιστωτές συμφωνήσουν να πάρουν 1 , οι υπόλοιποι θα πρέπει να ακολουθήσουν την απόφαση των περισσοτέρων.

Τώρα που συνοπτικά λύσαμε και το θέμα με το – 44 ας επισημάνω ότι αυτή την υπέροχη κατάσταση βιώνουμε ολόγυρα . Όσοι πάσχετε απο κρίσεις πανικού ή αγχοτικές διαταραχές, απαλαγείτε οριστικά . 60 ασθενοφόρα έχει το ΕΚΑΒ , για 6 εκκατομύρια ανθρώπους, τα υπόλοιπα είναι με σκασμένα λάστιχα ενώ απο τα 60 ,ζήτημα είναι αν θα φτάσουν στο νοσοκομείο, χωρίς να κάψουν μηχανή και να αναγκαστείτε να μπείτε με το φορείο στο τρόλλευ.

• ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ;;;

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;

(Τώρα που αναφέρθηκα στον Τοτό , πόσο χρονών είναι; Εγώ τον ξέρω τουλάχιστον 40 χρόνια ….Μπας και έχει φτάσει τα 99 και δεν το ξέρουμε;) Κάτι μήνες πριν όμως, το «μπικουτί» έγραφει ότι τα κανάλια προχωράνε ολοταχώς για παντρέματα μεταξύ τους.

Σταρ και Μέγκα , Αντένα – Αλφα μοιάζουν ζευγάρια, που προπονούνται για ένα βιενέζικο βαλς.
 
• ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ…

Μήπως ήρθε η στιγμή, να γίνει νόμος, για όλους μας που δουλεύουμε στα δημοσιογραφικά site να έχουμε την κάλυψη του ταμείου των δημοσιογράφων; Πρέπει, λέει , για να έχεις δικαίωμα κάλυψης, να δουλεύεις, τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα.

Θυμάμαι πολύ καλά ότι απο την στιγμή που ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση , χρειάστηκαν πάνω απο 10 χρόνια , για να θεωρηθούμε όσοι εργαζόμασταν στα κανάλια «δημοσιογράφοι» …Με δεδομένο λοιπόν , ότι το διαδίκτυο είναι καιρό τώρα , το μέσο στο οποίο εργάζονται ή θα εργαστούν οι περισσότεροι απο μας …ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ;;;

• ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Με δεδομένο ότι κρατάω αδελφικές σχέσεις με πολλούς τεχνικούς , ένας πολύ αξιόλογος συνάδελφος , διευθυντής φωτογραφίας , πίνοντας «σουρωτή» μου έλεγε ότι «καλύπτει πια» γάμους και βαφτίσεις. Εξω λοιπόν απο απίθανες εκκλησίες στα δυτικά προάστια και όχι μόνο , μπορεί αν είστε μελόνυμφοι να συναντήσετε εκπληκτικούς επαγγελματίες που θα απαθανατίσουν τα σόγια σας με κάμερες τέτοιες που θα δει η συμπεθέρα το καλαματιανό που χόρεψε και θα πιστέψει ότι είναι η Νατάσα Καλογρίδη, στο πιο φολκλόρ.

• Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 2012

Απο τους αριθμούς δεν ξεφεύγει ούτε η Ελένη Μενεγάκη . Η οποία δεν λούστηκε εξαιτίας του ΣΚΑΙ . Απο την συγκεκριμένη συχνότητα παίχτηκε το ντοκυμεντέρ που αφορούσε στο «τέλος του κόσμου» το οποίο προσδιορίζεται για το 2012 …Ξαγρύπνησε η Ελένη, έμεινε άλουστη με αποτέλεσμα το μαλλί να προκύψει καλλίτερο απο τις φορές που είναι λουσμένο.

Υπο μία έννοια αν ξεκληριστούμε το 2012 , αντί να αγχωνόμαστε για το – 99 , ας γυρίσουμε στον πρώτο αριθμό το μπαστούνι επάνω . Ξεχάστε τα άγχη για στεγαστικά , καταναλωτικά , κάρτες , άρθρα – 99 και – 44, τις τηλεθεάσεις και το 15 – 44.

• Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΣΤΟ 10 -1

Απο τις πιο ευχάριστες συναντήσεις ήταν αυτή με τον Σπύρο Σούλη στο πλατό του 10 – 1 . Τον γνώρισα απο κοντά πρώτη φορά. Τον παρακολουθώ πάντα γιατί ο ίδιος εκπέμπει , πάθος και αγάπη γιαυτό που κάνει, χωρίς να με κάνει ούτε μια φορά να νοιώσω ότι οι αγκαλιές που δίνει , είναι< τηλεοπτικές> και όχι πραγματικές.

Χάρηκα γιατί η συνάντηση μαζί του, μου επιβεβαίωσε ότι ο φακός δείχνει τελικά πάντα την αλήθεια.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΥΜΩΣΕ (;)
Είδα τον πρωθυπουργό να μιλάει απο το βήμα της βουλής. Πριν ο Αιμίλιος Λιάτσος τον είχε προαναγγείλει το «ξέσπασμα του πρωθυπουργού». Το είδα το ρεπορτάζ. Αν αυτό που είδα χαρακτηρίζεται «ξέσπασμα» τότε του Μεϊμαράκη πως θα το λέγαμε;

Ο πρωθυπουργός απλά, σήκωσε με ελεγχόμενο τρόπο την φωνή του , χτυπώντας ελαφρά το χέρι στο έδρανο .Ο Τσίπρας από κάτω , «τα σπαγε». Δεν ξέρω αν είναι σε αθλία κατάσταση τα νεύρα μου, αλλά έχω αποκάμει να ακούω και τον Αντωνάκη και τον Αλέξη , και τους υπόλοιπους να υποστηρίζουν ουρλιάζοντας ότι «έχουν την λύση» και, Αν, κυβερνούσανε , εμείς με ένα μαγικό τρόπο, τώρα δεν θα τσακωνόμασταν για το ποιός θα πρωτοπρολάβει να μπει στο – 99 και ποιός στο – 44 .

 «Πιωμένοι» είναι όλοι , κάνουν τους «πιωμένους» , προκαλούν τα νεύρα μας , μια εποχή που ΤΩΡΑ αποφάσισε ακόμη και ο Μάιος να λανσαριστεί σαν Νοέμβρης. Είμαι τόσο χάλια που θέλω να κατεβάσω το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης