ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Καλό Χειμώνα γιατί «το δαγκώσαμε» από το Σάββατο το πρωί. Εσείς δεν ξέρω τι κάνετε , αλλά εμείς στην παρέα έχουμε ξεκληριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δήμητρα πέρασε πέντε ώρες έξω από τον μαγνητικό τομογράφο κλαίγοντας γιατί είναι κλειστοφοβικιά, εγώ 200 μέτρα πιο πίσω να περιμένω την Σοφία και τον Σπύρο να μου βιδώσουν μια βίδα εκεί που κάποτε ήταν ένα δόντι, η Έρη πάει για λουμπάγκο, η Πόπη έχει τα «40» του γαμπρού της, η κοπέλα που ερχότανε στο σπίτι και με βοηθούσε , γυρίζει στην μητέρα της , γιατί μου αποκάλυψε ότι τώρα στις Φιλιππίνες είναι καλύτερα από εδώ και το άλλο μου «μισό» έχει πόνο στην περιοχή της χολής μαζί με πονόδοντο.

Μέσα σε όλα αυτά τα δυσοίωνα, έχω χάσει την Νανομπαντάνα. Για να μην χάσουμε όμως επαφή, γράφω κρατώντας με το ένα χέρι μια πετσέτα με πάγο για να μην μεταλλαχτώ σε χάμστερ μετά τους οδοντίατρους
Και ενώ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ έμοιαζαν σκοτεινά , ήρθε ο Γιάννης Λάτσιος με τις δηλώσεις του να μου δώσει υπόσταση . «Ποιός είπε ότι στην τηλεόραση θα κάνει καριέρα ένα μοντέλο ξανθιάς , άμυαλης , χαζής ΒΙΒΟ»;;;

Το ακούσανε οι διαβασμένες , που αγαπάνε Κοέλιο και Γιάλομ, και τρέξανε στα κομμωτήρια να βγάλουν τα εξτέ , να «σκουρήνουν» λίγο όπως έκανε η Φαίη πέρσι , να ξηλώσουν , τις ενισχύσεις από τα σουτιέν , να ξυρίσουν τα δωδεκάποντα , να φορέσουνε και ένα κοκκάλινο σκελετό σαν της Μούσχουρη , να πλακώσουν στα τηλέφωνα τα «μέσα τους» , να πάρει ο Αντένα βιογραφικά για να μπούνε στην λίστα αναμονής , με το που θα γίνουν αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά πάντως από αυτή την «βαριά» δήλωση του Γιάννη Λάτσιου , σκέφτομαι μήπως , μήπως γράφω , έχει προετοιμάσει την Λιάνα Κανέλλη για να αναλάβει ένα ένθετο στην διευρυμένη ζώνη.

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ
Επειδή εγώ το έχω παραξηλώσει στις κακίες και με μαλώνουν στην παρέα , θα σας γράψω , τι αρέσει στον «κύκλο της μπιρίμπας».

1 ) Η Ελένη Μενεγάκη στις συνεντεύξεις της . Συζητήθηκε μάλιστα το γιατί δεν κάνει εκπομπή βράδυ με συνεντεύξεις μόνο. Συμφωνώ
2 ) Από την παρέα της Τατιάνας , τις περισσότερες θετικές ψήφους τις πήρε η Μαρία Σταματέρη και η Σοφία Βόσσου.
3 ) Με την Σάσα Σταμάτη , στο mega , εκδηλώνουν όλες συμπτώματα οστρακιάς ακόμη και αν την έχουν περάσει . Όταν ο διάλογος κρεσεντάρει μεταξύ Σάσας και Γιώργου εκεί νομίζω είναι που αν μπορούσανε θα πετούσανε αγιασμό στην οθόνη.
4 ) Αρέσει όμως η Φαίη με τον Γιώργο όταν κάνουν συνέντευξη
5) Με δεδομένο ότι δεν είμαστε και στην πρώτη γραμμή της ευφυΐας, δεν καταλάβαμε τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για την Κατερίνα Καραβάτου. Την αγαπάει πολύ, είπε , αλλά; Πρώτη σε τηλεθέαση τερμάτισε η εκπομπή την περσινή τηλεοπτική σαιζόν, εκπομπή που ήταν στον τομέα της Ρούλας ως συμβούλου στο ψυχαγωγικό και κόπηκε
ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΟ «Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο όσο πιο πέφτουν οι θερμοκρασίες τόσο θα ανεβαίνει …Τι κρίμα να μην έχει γυριστεί η συνέχεια της ζωής των ηρώων και να υπήρχαν νέα επεισόδια

Ο ΣΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ!
Εύγε. Με βροχή , με χιόνι , με καύσωνα, με καταιγίδες, με μπουρίνια , με μπουνάτσα , το τηλεοπτικό κανάλι του Σκάι, εκστρατεύει και με ιερολοχίτες παιδάκια και πολίτες απελευθερώνει από την μπίχλα περιοχές ολόκληρες . Στην Αθήνα πάντως με τα σκουπίδια βουνά γύρω μας αν δεν μας «φάνε» οι ληστές με τα καλάσνικωφ no 2 , θα μας φάνε τα ποντίκια .
ΒΡΩΜΑ – ΦΤΩΧΕΙΑ παντού και ο Σπύρος Μάλλης να παρουσιάζει απο το δελτίο του ΣΚΑΙ , την καζούρα που μας κάνουν Σλοβάκοι και Αλβανοί , με κορυφαία δήλωση αυτή του υπουργού εξωτερικών της Αλβανίας , που μας προτείνει να πάμε να δουλέψουμε για την αναπτυσσόμενη Αλβανία.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ
ΚΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ
(πρώτα θα δούμε και μετά θα γράψουμε)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης