ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΕΛΕΟΣ!!! ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
«Σπάσανε» οι ραφές πια των παρουσιαστών και των σχολιαστών. Οι «του ΣΚΑΙ», οι οποίοι είναι μαζικά στον «αέρα» δεν έχουν «στασίδι» να ακουμπήσουν για να «ξυστούν». Τέσσερα μερόνυχτα έχουν «λαλήσει».

Λυπάμαι τον Γιάννη Τζούνο, τον Νίκο Ιπποφάντη, την Έλλη Τριανταφύλλου, την Λήδα Μπόλα, τον Άρη Πορτοσάλτε, την Πηνελόπη Γκάλιου…Την Πόπη Τσαπανίδου δεν λυπάμαι ,γιατί κάτι κάνει και εμφανίζεται όπως η Κειτ Μίντλετον. (Μεταξύ μας η δικιά μας, την Πόπη εννοώ, είναι πολύ καλύτερη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ πάντως που υπολήπτομαι έκανε κλήρωση και βγάλανε τον Λουκά Παπαδήμο πρωθυπουργό (23 και 24 το άκουσα από τον Αντένα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και το μεταδίδω).

ΚΟΥΙΖ
Σοβαρό φραστικό επεισόδιο, διαδραματίστηκε σε αίθουσα σύνταξης μεγάλου καναλιού, μεταξύ δύο κυριών. ΚΑΙ τα δύο κορίτσια παρουσιάζουν ΚΑΙ δελτία ειδήσεων. Η μία είναι πασίγνωστη, η άλλη λιγότερο προβεβλημένη.

Η μία έχει κοντά μαλλιά και η άλλη καρέ και καστανά. Ακούστηκαν «ΒΑΡΙΕΣ» κουβέντες και σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από ένα twit που έκανε μία από τις δύο το οποίο ερμήνευσε σαν «υπονόμευση» η άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Επειδή γενικώς είμαστε όλοι διαταραγμένοι , ο καθένας για τους λόγους του , προτείνω ως «μπικουτί» να βράσετε στον χώρο φασκόμηλο.
Πληροφορίες από το μπαούλο της γιαγιάς, θέλουν, η μυρωδιά του να διώχνει τα κακά πνεύματα Μετά μπορεί να το πιείτε γιατί λειτουργεί και ως λιποδιαλύτης.

Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΛΗΝΟ και τις ιδιαίτερα απατηλές καταστάσεις αλλά και εντάσεις που χαρακτηρίζει την σημαντική αυτή συνάντηση στο σύμπαν.
Η ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ !
Αφεντικό έχεις φορέσει ποτέ καλτσοδέτα; Μην μου αντιμιλήσεις ακαριαία περίμενε. Eίδα FAB 5.
Για να μην λασκάρουν οι αντρικές κάλτσες, ο Λάκης Γαβαλάς συστήνει την καλτσοδέτα για άντρες. Ο Σαμαράς, όχι ο Αντώνης, ο Τρύφωνας «κέντησε».. Αντί να βάψει τα μαλλιά, του νεαρού, μαύρα, του γέμισε το κεφάλι με «άσπρα φλασάκια» για να τον μετατρέψει σε «Κλούνευ»!

Στην συνέχεια του κάνανε χαλάουα στην κοιλιά και στην πλάτη , μετά του δέσανε καλτσοδέτα στις γάμπες, μετά τον έλουσαν και τον έπλυναν με άρωμα γιασεμιού, μετά τον έντυσαν αντρικά και μετά …κατέληξε απελπισμένος πια, να κάνει πρόταση γάμου, προσφέροντας αντί για γλαδιόλες, μονόπετρο, μέσα σε κινηματογράφο με τον κόσμο γύρω του να χειροκροτεί και τον Τρύφωνα με τον Λάκη Γαβαλά και τον Γιώργο να παρακολουθούν κλαίγοντας…

Δεν κατάλαβα αν έκλαιγαν από συγκίνηση ή αν ξέσπασαν βλέποντας το «σετάρισμα» που είχε κάνει η αρραβωνιαστικιά του πρωταγωνιστή. Η συμπαθέστατη κοπέλα, φορούσε στα μαλλιά της, ένα ένθετο κλάμερ με μικρά φτερά, που νομίζω ότι έκανε τον Τρύφωνα να πρηστεί από ζήλια.

ΥΠΟΠΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΙΣΛΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Την ώρα που την εντόπισαν κοντά στο Μέγαρο, ήταν λίγο πριν το ξέσπασμα Καρατζαφέρη μπροστά στις κάμερες.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την Χρίσλα, καθώς κυβερνητικοί παράγοντες την έχουν παρακολουθήσει να δίνει έγκυρο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Παππουτσάκη και του Τζιόβα να της προτείνουνε την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, στην υποθετική περίπτωση που θα είχανε καταλήξει σε πρωθυπουργό.

Την πρόταση υπονόμευσε με τηλεφωνική παρέμβαση στον Γιώργο Παπανδρέου, η Ελένη Μενεγάκη, γιατί η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών συμπίπτει με την προετοιμασία της εκπομπής της.

Η ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ
Γιατί μιλάει τόσο γρήγορα;;;; Εύη μου δες το ξεκίνημα του έκτακτου δελτίου του Αντέννα στις 00.16 Ογδόντα επτά λέξεις στα επτά δευτερόλεπτα. Απίθανο ρεκόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης